akis_supernatural Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Καλησπερα σας, αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το λαπτοπ μου. Προσπαθησα σημερα το πρωι να το ανοιξω , προχωραει απο το bios ανοιγει η οθονη των Windows 10 βαζω τον κωδικο μου, ωστοσο απο εκει και περα μαυρη οθονη. Το μονο που μπορω να κανω ειναι να ανοιξω το task manager με ctr+alt+del Μπορει να με βοηθησει καποιος? Ευχαριστω!
Pegasus54 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 https://support.microsoft.com/en-us/help/14106/windows-10-troubleshoot-black-screen-or-blank-screen-errors Το χεις δει αυτό ?
akis_supernatural Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, Pegasus54 είπε https://support.microsoft.com/en-us/help/14106/windows-10-troubleshoot-black-screen-or-blank-screen-errors Το χεις δει αυτό ? το εχω δει αλλα δυστηχως καμια λυση....
imvrios Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 1. Τι πρόσφατα / πριν εμφανιστεί το πρόβλημα; 2. Σε safe mode μπορείς να μπεις; https://www.digitalcitizen.life/4-ways-boot-safe-mode-windows-10
Aris_ Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 99% εχεις θέμα με την gpu η τους drivers της gpu ξεκινάς περνώντας αλλους drivers και βλέποντας
micos000 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 8 ώρες πριν, akis_supernatural είπε Το μονο που μπορω να κανω ειναι να ανοιξω το task manager με ctr+alt+del Αν πας Αρχείο->Εκτέλεση νέας εργασίας και δώσεις explorer.exe μπαίνει στην επιφάνεια; Δεν είναι θέμα drivers αυτό πάντως, μάλλον κάποιο πρόβλημα με τον λογαριασμό του χρήστη σου.
akis_supernatural Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Πλέον δεν μπαίνει καν στα Windows.... Μένει κάποια ώρα στο toshiba και μετά από πολύ ώρα βγάζει μπλε οθόνη!! τι μπορώ νΑ κάνω;;;
hp8 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 35 λεπτά πριν, akis_supernatural είπε Πλέον δεν μπαίνει καν στα Windows.... δοκίμασε να μπουταρεις απο το μέσον εγκατάστασης Χωρίς να κάνεις εγκατάσταση εννοείται η με ενα live linux να δεις πως συμπεριφερεται Αν φτάσεις σε επιφάνεια εργασιας με το linux πιθανόν μια επιδιόρθωση συστήματος από το μέσον η νεα εγκατάσταση
Mr_Terror Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Δες και την υγεια του δισκου με το hd sentinel.
hp8 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 36 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε Δες και την υγεια του δισκου με το hd sentinel. πως να το κάνει θα πρέπει να βρει bootable και αν 1 ώρα πριν, akis_supernatural είπε Πλέον δεν μπαίνει καν στα Windows....
akis_supernatural Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Το θέμα είναι ότι το άλλο μου λαπτοπ είναι macos . μπορω να φτιάξω bootable usb??
hp8 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, akis_supernatural είπε Το θέμα είναι ότι το άλλο μου λαπτοπ είναι macos . μπορω να φτιάξω bootable usb?? how-create-windows-10-installer-usb-drive-mac how-to-create-a-linux-mint-bootable-usb-in-macos/
Mr_Terror Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, hp8 είπε πως να το κάνει θα πρέπει να βρει bootable και αν Υπαρχει εκδοση dos hard disk sentinel.Αλλα ισως χρειαστει ενα πσ να φτιαξει το στικακι. Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2020 από Mr_Terror
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα