jimmy1973 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 12 λεπτά πριν, garfield39gr είπε Κλείνεις το ένα λογαριασμό και ανοίγεις άλλον με άλλο email και άλλη κάρτα ποσες καρτες εχεις ρε φιλε...?? και 5 να εχεις,στο 5ηνο τελος... δεν εχω καταλαβει κατι??
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, jimmy1973 είπε ποσες καρτες εχεις ρε φιλε...?? και 5 να εχεις,στο 5ηνο τελος... δεν εχω καταλαβει κατι?? φτιαχνει καινουρια εικονικη καρτα καθε φορα με τη Revolut.
CheOnWeb Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 12 minutes ago, adi32 said: Αν θέλουν να μαζέψουν κόσμο ας βάλουν τίποτα της προκοπής εκτός Netflix παραγωγών που δε βλέπεται το 90% 41 minutes ago, garfield39gr said: Κάθε μήνα και άλλο mail και είναι τσάμπα για πάντα Conflict 😋
Edel Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Διαβάζω τις διάφορες πατέντες με κάρτες μέιλ κλπ κλπ και αναρωτιέμαι. Αν φτιάχνατε τετράδες όσοι το κάνετε θα δίνατε 3,5 ευρώ το μήνα. Και θα γλυτωνατε χρόνο από το να φτιάχνατε κάθε μήνα κάρτα και μέιλ. Μιλάμε για τιμή χώμα. Είναι χίλιες δραχμές και κάτι ψιλά. Για πρόσβαση μόνιμη, κατέβασμα ώστε να υπάρχουν επεισόδια ανα πάσα στιγμή, και στηρίζετε και το προϊόν ώστε να βγαίνουν καλές σειρές. Άβυσσος η ψυχή 20 3
Mclatrin Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 5 λεπτά πριν, jimmy1973 είπε τα πράγματα είναι απλά κατεβάζεις Windscribe VPN αλλάζεις χωρα σε τουρκια κανεις χρέωση μια μονο φορα σε τιμή τουρκίας και ξεμπέρδεψες 6 ευρώ για το ίδιο ακριβώς πακέτο που εδώ Ελλάδα έχει 14 ευρώ. 1
coffeex Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Για δωρεάν Netflix να κάνετε ότι εγώ, βοηθήστε δωρεάν κάποιον γείτονα και θα σας δώσει τον κωδικό 😎 . 1
jimmy1973 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 8 λεπτά πριν, Mclatrin είπε 20 λεπτά πριν, jimmy1973 είπε τα πράγματα είναι απλά κατεβάζεις Windscribe VPN αλλάζεις χωρα σε τουρκια κανεις χρέωση μια μονο φορα σε τιμή τουρκίας και ξεμπέρδεψες 6 ευρώ για το ίδιο ακριβώς πακέτο που εδώ Ελλάδα έχει 14 ευρώ.
eyw Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Στο netflix τουλάχιστον να κατεβάσουν τις τιμές. Ο 1 μήνας δωρέαν μάλλον πιο πολύ τους βλάφτει και λιγότερο τους ωφελεί μιας και δεν έχουν και πολλά αξιόλογα. Πληρώνουμε συνδρομές και σε άλλες πλατφόρμες και υπηρεσίες, έχει ανταγωνισμό.
censOred Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 για μενα που δεν τους τα εχω ακουμπησει ποτε και ψαχνω σειρα με ενδιαφερει να δω τον πιλοτο απο διαφορες σειρες που προσφερουν. Εγκρίνω λοιπόν την κίνηση (ασχετα αν αντιγραφει ερτφλιξ λολ)
Sanjuro Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Καλό το netflix γι'αυτούς που δεν έχουν χρόνο ή/και όρεξη να ασχοληθούν με τορεντς και δεν θέλουν να βλέπουν στην κυριολεξία ο,τι γουστάρουν. Οπότε εμένα που δεν ανήκω στην παραπάνω κατηγορία με τίποτα και την μισή πλατφόρμα free να βάλει δεν με ενδιαφέρει.
sotirisl Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 εγώ πάντως σταμάτησα την συνδρομή μου. Με εξαίρεση κάποιες πολύ αξιόλογες σειρές και ταινίες (π.χ. Better Call Saul, Stranger Things κτλ κτλ) όλα τα υπόλοιπα είναι σαβούρα... 4
nikaki71 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, jerry banana είπε Μόνο big brother τώρα.Αφου παράτησα τη δουλειά μου να το βλέπω ζωντανά 24 ώρες .Τι netflix και χαζομάρες Που?
adi32 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 25 λεπτά πριν, nikaki71 είπε Που? https://www.skaitv.gr/show/psuchagogia/big-brother/sezon-2020-2021/live#ath 1
lostregr123 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, jimmy1973 είπε μετα χρείαζεται να βλέπεις με VPN? πχ στην τηλεοραση μετα βλέπω κανονικα;
koukou83 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, Edel είπε Διαβάζω τις διάφορες πατέντες με κάρτες μέιλ κλπ κλπ και αναρωτιέμαι. Αν φτιάχνατε τετράδες όσοι το κάνετε θα δίνατε 3,5 ευρώ το μήνα. Και θα γλυτωνατε χρόνο από το να φτιάχνατε κάθε μήνα κάρτα και μέιλ. Μιλάμε για τιμή χώμα. Είναι χίλιες δραχμές και κάτι ψιλά. Για πρόσβαση μόνιμη, κατέβασμα ώστε να υπάρχουν επεισόδια ανα πάσα στιγμή, και στηρίζετε και το προϊόν ώστε να βγαίνουν καλές σειρές. Άβυσσος η ψυχή Συμφωνώ και επαυξάνω.Ένας καφές το μήνα έξω δλδ μην τρελαθούμε τελείως! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα