Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Πρόσφατα μετακόμισα σε ένα σπίτι για 10 μήνες το οποίο χρησιμοποιούνταν ως Airbnb και έχει wifi.
Ήθελα να ρωτήσω, επειδή δεν ξέρω, υπάρχει περίπτωση όταν μπαίνω και γω μέσα από το δικό τους δίκτυο να βλέπουν τις ιστοσελίδες που επισκέπτομαι και να μου κλέψουν και κωδικούς; (από τράπεζες πχ.)

Είναι ευκολία το wi-fi και λέω να μη βάλω κανονική γραμμή και να πληρώνω εξτρά.

Δημοσ.

Και βέβαια μπορούν να σου υποκλέψουν τα πάντα αν και εσύ δεν είσαι προσεκτικός στις κινήσεις σου. Δηλαδή αν επισκέπτεσαι unnecrypted σελίδες ή αν δεν έχεις firewall, antivirus κτλ.

• Sad 1
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, zx1234r είπε

Και βέβαια μπορούν να σου υποκλέψουν τα πάντα αν και εσύ δεν είσαι προσεκτικός στις κινήσεις σου. Δηλαδή αν επισκέπτεσαι unnecrypted σελίδες ή αν δεν έχεις firewall, antivirus κτλ.

+ κάποιος στο ίδιο wifi με εσένα έχει τις γνώσεις για mitm κτλ. το οποίο είναι αρκετά σπάνιο. Unecrypted σελίδες και γενικά συνδέσεις δύσκολα συναντάς πλέον και αν συναντήσεις ξέρεις ότι κάτι βρωμάει.

Θα σου πρότεινα να μην ανησυχείς και αν έχεις windows να δηλώσεις το δίκτυο ως "public" και να απενεργοιποιήσεις file sharing και network discovery

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, mikevchq είπε

Θα σου πρότεινα να μην ανησυχείς και αν έχεις windows να δηλώσεις το δίκτυο ως "public" και να απενεργοιποιήσεις file sharing και network discovery

Windows 10 έχω και το έχω βάλει στο Public.

Τώρα τα άλλα το κάνω σύμφωνα με αυτές τις οδηγίες, σωστά;
https://support.microsoft.com/el-gr/help/199346/disable-file-and-printer-sharing-for-additional-security

https://el.play-and-more.com/6439-enable-disable-network-discovery-windows

edit: Οκ, τα έκανα! Ευχαριστώ πολύ!

Επεξ/σία από Composer
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...