Προς το περιεχόμενο

[Laptop] Acer Nitro 5 AN515-55 (i7-10750H/8GB RAM/512GB SSD/NVIDIA GTX 1660Ti/W10) @ Amazon UK 1060€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

71s3yncn-dL._AC_SL1200_.jpg

https://www.amazon.co.uk/dp/B089BN6TY7

Πιστεύω ότι είναι αρκετά καλή η τιμή δεδομένου ότι στο skroutz το φθηνότερο laptop με την GTX 1660Ti που ξεκινάει από 1001€  έχει τον i5 9ης γενιάς και παράλληλα μικρότερο SSD. 

Επίσης, δίνουν μαζί και το παιχνίδι Marvel's Avengers σε μορφή κουπονιού.

Επεξ/σία από neosstoforum
Δημοσ.

Επειδή ενδιαφέρομαι για gaming laptop κατά προτίμηση με combo i7 1660ti/2060, αυτό πως τα πάει σε σχέση με τον ανταγωνισμό?

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, PS1563 είπε

Επειδή ενδιαφέρομαι για gaming laptop κατά προτίμηση με combo i7 1660ti/2060, αυτό πως τα πάει σε σχέση με τον ανταγωνισμό?

Χωρίς να είμαι ειδικός πάνω στο θέμα πιστεύω ότι θα σε καλύψει πλήρως αυτό του θέματος αν μπορείς να διαθέσεις τόσα. Το μόνο που δεν γνωρίζω είναι πώς τα πάει από θερμοκρασίες. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω το Nitro 5 με i5 8300H και 1050Ti. Δύο χρόνια σχεδόν και είναι άψογο και από θερμοκρασίες είναι ok.

Το είχα πάρει Νοέμβρη του 2018 από amazon.com γύρω στα 700€ με τα μεταφορικά αν θυμάμαι καλά. 

Του έχω κάνει undervolt εξαρχής για να είμαι σίγουρος για θερμοκρασίες, χωρίς όμως να κάτσω να τσεκάρω αν θα είχε θέμα μακροπρόθεσμα.

Όταν πρόκειται να το ζορίσω κάπως, το βάζω σε μια οικονομική παλιά βάση ψύξης της deepcool που έχω (όχι κάτι το ιδιαίτερο). 

Του έχω αναβαθμίσει και την μνήμη στα 32gb (2x16gb) ddr4 2400mhz και του έχω βάλει και έναν ssd 250gb 2,5" sata, πέραν του nvme που είχε για το λειτουργικό όταν ήρθε.

Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από το μηχάνημα.

Επεξ/σία από lionheart75
  • Thanks 1
Δημοσ.

Πως ακομα πανε κ βαζουν στα περισσοτερα gaming laptop 8gb ram? Δλδ ειναι αδιανοητο. 8gb ειχε το lenovo y50-70 που πηρα το 2014! Με το που το παρεις πας για αναβαθμιση κατευθειαν.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...