Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπερα παιδια. Σκεφτομαι να αγορασω μια οθονη 2din που ειδα σε προσφορα με καμερα οπισθοπορειας για το αυτοκινητο . Παιρνω τηλεφωνο στο συγκεκριμενο μαγαζι και μου λεει 90 ευρω εργασια. Μου φανηκαν παρα πολλα. Ποια ειναι η γνωμη σας?

Δημοσ.

35-50 παει η εγκατασταση οθονης απο μονης της, και αλλα 30 παει η τοποθετηση καμερας οπισθοπορειας οποτε ειναι οριακά τσιμπημένα... εξαρταται φυσικα παντοτε και απο το αυτοκινητο...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, paylidis είπε

35-50 παει η εγκατασταση οθονης απο μονης της, και αλλα 30 παει η τοποθετηση καμερας οπισθοπορειας οποτε ειναι οριακά τσιμπημένα... εξαρταται φυσικα παντοτε και απο το αυτοκινητο...

Δεν ξερω ρε φιλε μου φαινονται υπερβολικα πολλα

Δημοσ.

Ε είναι για να είμαστε ειλικρινείς. Κ εγώ έχω μια που έβγαλα από Αμαξι που έδωσα ανταλλαγή πέρσι κ θέλω να τη βάλω σε αλλο Αμαξι κ λυπάμαι το κόστος της εγκατάστασης που πρακτικά είναι οσο η ίδια η οθόνη πάνω κάτω 

Δημοσ.

Πολλα ειναι , προσφατα εβαλα οθονη 2 din και καμερα οπισθοπορειας σε Toyota Corolla του 2002 και για τοποθετηση εδωσα 50 ευρω

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, jimmyl είπε

Πολλα ειναι , προσφατα εβαλα οθονη 2 din και καμερα οπισθοπορειας σε Toyota Corolla του 2002 και για τοποθετηση εδωσα 50 ευρω

εχεις να προτεινεις καταστημα;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, paylidis είπε

εχεις να προτεινεις καταστημα;

Η τοποθετηση εγινε απο ηλεκτρολογο αυτοκινητων στον οποιο πηγα συστημενος , ισως να επαιξε και αυτο καποιο ρολο 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...