fogeo933 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Kαλησπερα παιδια. Σκεφτομαι να αγορασω μια οθονη 2din που ειδα σε προσφορα με καμερα οπισθοπορειας για το αυτοκινητο . Παιρνω τηλεφωνο στο συγκεκριμενο μαγαζι και μου λεει 90 ευρω εργασια. Μου φανηκαν παρα πολλα. Ποια ειναι η γνωμη σας?
paylidis Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 35-50 παει η εγκατασταση οθονης απο μονης της, και αλλα 30 παει η τοποθετηση καμερας οπισθοπορειας οποτε ειναι οριακά τσιμπημένα... εξαρταται φυσικα παντοτε και απο το αυτοκινητο...
fogeo933 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, paylidis είπε 35-50 παει η εγκατασταση οθονης απο μονης της, και αλλα 30 παει η τοποθετηση καμερας οπισθοπορειας οποτε ειναι οριακά τσιμπημένα... εξαρταται φυσικα παντοτε και απο το αυτοκινητο... Δεν ξερω ρε φιλε μου φαινονται υπερβολικα πολλα
paylidis Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Ε είναι για να είμαστε ειλικρινείς. Κ εγώ έχω μια που έβγαλα από Αμαξι που έδωσα ανταλλαγή πέρσι κ θέλω να τη βάλω σε αλλο Αμαξι κ λυπάμαι το κόστος της εγκατάστασης που πρακτικά είναι οσο η ίδια η οθόνη πάνω κάτω
NikosKallithea Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Ασε την καμερα και βαλε αισθητήρες καλύτερα, το ιδιο θα σου στοιχίσει αλλά κάνουν καλύτερη δουλεια.
jimmyl Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Πολλα ειναι , προσφατα εβαλα οθονη 2 din και καμερα οπισθοπορειας σε Toyota Corolla του 2002 και για τοποθετηση εδωσα 50 ευρω
paylidis Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 6 λεπτά πριν, jimmyl είπε Πολλα ειναι , προσφατα εβαλα οθονη 2 din και καμερα οπισθοπορειας σε Toyota Corolla του 2002 και για τοποθετηση εδωσα 50 ευρω εχεις να προτεινεις καταστημα;
jimmyl Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, paylidis είπε εχεις να προτεινεις καταστημα; Η τοποθετηση εγινε απο ηλεκτρολογο αυτοκινητων στον οποιο πηγα συστημενος , ισως να επαιξε και αυτο καποιο ρολο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα