Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιουλίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιουλίου 2004 xmmm persy eixan vgei pros telh iouliou...twra an to exeis parei, to "xarti" 8a prepei na to pareis o idios kapou ston dekembrio KAI AN
sleepy_head Δημοσ. 13 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2004 εμένα δε μου το έφεραν στο σπίτι όταν το πήρα πριν από 2 χρόνια
deathlok Δημοσ. 13 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2004 telos iouliou tora poso telos den xero.alla me tin kathisterisi pou exoun genikotera sto mialo poli telos fantazome:)
TeoNOKIA Δημοσ. 22 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2004 Από ότι έμαθα έχουν δωθεί τα αποτελέσματα σε μερικά φροντιστήρια. Τώρα προσπαθώ να μπω στη σελίδα αλλά στο πεδίο Exams δεν βγάζει επιλογή για Preliminary ή για Final Test οπότε όταν πατάω Enter να μου γράφει "Personal data input error"
Spitzenklasse Δημοσ. 22 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2004 Ναι, ρε παιδιά, όντως ανακοινώθηκαν, αν και νομίζω ότι θα το ξέρετε πια. Εμάς (Αγρίνιο) μας τα είπαν από τα φροντιστήρια χτες το πρωί αλλά χωρίς λεπτομέρειες και βαθμούς. Απλά μάθαμε αν περάσαμε ή όχι. Ως προς το site τώρα, πονεμένη ιστορία! Μάλλον σε καμμιά βδομάδα θα 'στρώσει' η κατάσταση.... Δε ρωτάτε καλύτερα στα φροντιστήριά σας; Σίγουρα θα ενημερώθηκαν. Καλά αποτελέσματα σε όσους τα περιμένουν!!!
Jikail Δημοσ. 22 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2004 Λοιπόν στο site θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα 26 του μηνός. Οι φροντιστηριούχοι μπορούν να μάθουν αν οι μαθητές τους έχουν περάσει χρησιμοποιώντας τον δικό τους κωδικό του φροντιστηρίου. Ρωτήστε αυτούς.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Ιουλίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιουλίου 2004 vasika gia thn akriveia den grafei va8mous...egw px oute mesa apo to site eida oute sto xarti pou mou esteilan me ta apotelesmata oute asfalws panw sto "ptyxio"! mono ena passed eida kai auto htan arketo...
Spitzenklasse Δημοσ. 23 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2004 Για πες μου και κάτι άλλο. Εγώ μόνο με το αμερικάνικο έχω ασχοληθεί -και απ' ότι έμαθα, ευτυχώς δεν θα το ξαναδώ μπροστά μου- αλλά ένας φίλος που έχει πάρει το αντίστοιχο του Cambridge με ρώτησε και με τι βαθμό/γράμμα το πέρασα. Από το φροντιστήριο μου είπαν απλά ότι το χαρτί που τους έστειλαν γράφει απλά αν πέρασε ο μαθητής ή όχι. Θα γράφει όταν πάρουμε το χαρτί κάτι ή ...''πάρε το χαρτί και τουμπεκί, που θες και βαθμούς, παλιοψωνάρα'';;;; Αν και όντως λίγη σημασία έχει.... :wink:
patrickdrd Δημοσ. 23 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2004 Το Proficiency του Michigan έχει μόνο δυο results: 'P' για PASS, και 'F' για FAIL. Τίποτα άλλο δεν φαίνεται πουθενά, ούτε στα αποτελέσματα, ούτε στο πτυχίο ούτε πουθενά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.