Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Retromaniac είπε

Δεν διαφωνώ ότι το πιο κατάλληλο για gaming δεν είναι το desktop. Εγώ μόνο desktop είχα για gaming ΠΑΝΤΑ και μονο αυτο θα συνεχισω να εχω. Εκτός από τις κονσολες βεβαια. Αλλά υπάρχουν και λαπτοπς που είναι πιο κατάλληλα εξοπλισμένα για gaming από τα απλά λαπτοπς με την ενσωματωμενη gpu. Για αυτό λέγονται gaming, γιατί σου δίνουν την δυνατότητα να μπορείς να παίζει και εκει κανένα παιχνίδια με αξιοπρεπείς επιδόσεις, αν αυτό που μπορείς να έχεις είναι μόνο λαπτοπ γιατί χρειάζεσαι την φορητότα για τους λόγους που προανέφερα....

δεν διαφωνείς αλλα έπρεπε να πεις κάτι ?

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
18 ώρες πριν, Retromaniac είπε

Δεν διαφωνώ ότι το πιο κατάλληλο για gaming δεν είναι το desktop. Εγώ μόνο desktop είχα για gaming ΠΑΝΤΑ και μονο αυτο θα συνεχισω να εχω. Εκτός από τις κονσολες βεβαια. Αλλά υπάρχουν και λαπτοπς που είναι πιο κατάλληλα εξοπλισμένα για gaming από τα απλά λαπτοπς με την ενσωματωμενη gpu. Για αυτό λέγονται gaming, γιατί σου δίνουν την δυνατότητα να μπορείς να παίζει και εκει κανένα παιχνίδια με αξιοπρεπείς επιδόσεις, αν αυτό που μπορείς να έχεις είναι μόνο λαπτοπ γιατί χρειάζεσαι την φορητότα για τους λόγους που προανέφερα....

Ναι βρε συμφωνούμε για χαβαλέ τα έγραψα! Απλά μας πλασάρουν μερικές φορές πράγματα ίσως αχρείαστα...

Σωραίος! 

Άντε καλημέρες!

17 ώρες πριν, czarjuly είπε

Και προφανως οσοι κατακρινουν τα gaming laptop δεν εχουν gaming laptop...

Είχαν όμως..."αποτυχημένη εμπειρία"...τουλάχιστον (ειδικά με wifi για γέλια...και για κλάματα...Ουαααα!!!!)

Δημοσ.
21 ώρες πριν, gthe είπε

Ερώτηση και απορία μαζί μιας και δεν τα κατέχω τα gaming laptops... αυτά άμα τους κοτσάρεις 1-2 4Κ οθόνες πάνω, ρίχνουν το βάρος των οθονών στην RTX 2060 ή συνεχίζει να το τρώει η on-board κάρτα γραφικών. Γιατί ένα Dell Latitude 5491 σούπερ ντούπερ δυνατό εδώ που εχω από την εταιρεία αντί να ρίχνει τις οθόνες στην MX130 που έχει μέσα και τις σηκώνει ανετα τις κρατάει στην onboard και άμα βάλεις 2-3 το γονατίζει και αρχίζει το throttling (εγώ 2x4K + 1FHD πάνω, το έσκισα). Αν τις ρίχνει στην 2060, τότε μονάδικό θέμα για να σηκώσει δυνατά παιχνίδια είναι το thermal νομίζω, το ΗW δεν έχει θέμα 

αλλα λαπτοπ μολις συνδεσεις εξωτερικο μονιτορ ενεργοποιουν αυτοματα την ισχυρη καρτα γραφικων και αλλα οχι αναλογα των απαιτησεων...ειναι θεμα κατασκευαστη...υπαρχει ομως δυνατοτητα πχ μεσα απο τους drivers της nvidia να επιβαλλει ο χρηστης το ανοιγμα καποιας εφαρμογης με την nvidia καρτα...ολα ρυθμιζονται...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν κάνουν δυστυχώς τα λαπτοπ για παιχνίδια και εγώ θα το ήθελα αλλά.....με λαπτοπ του πανακρίβου που έχω με intel i5 10gen για να παίξω παιχνίδι του 2013 το GTA5 πρέπει να ρίξω τα settings γιατί αλλιώς μετά από 5 λεπτά αν ζεσταθεί κρασάρει...καλα ειναι τα λαπτοπ ειδικά τα ultrabook μαρεσουν πολυ ειναι ομορφα κάνουν για πολλες δουλειες αλλα οχι για παιχνίδια....ναι μεν μπορεις να παιξεις αλλα θα κανεις καποιες υποχωρήσεις σε σχεση με ενα desktop.

Επεξ/σία από gliogas

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...