Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Retromaniac είπε

Γιατί;

Πέρα από το γεγονός ότι θα χρυσοπληρωσεις την ίδια επεξεργαστικη ισχύ, συγκρίνεις την εμπειρία χρήσης της 15" οθόνης με μια 24, 27 ή 32;

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Bil79 είπε

Στα αυτιά μου πάντως η φράση "gaming laptop" ακούγεται το ίδιο οξύμωρη με το "ευρύχωρο smart"....

Αχ, δεν μπορώ να διαφωνήσω. Πες μου όμως τώρα που μετακομίζω εξωτερικό για ένα χρόνο και μετά μπορεί να ξαναμετακομίσω, τι να κάνω, να μην πάρω ένα gaming laptop?...

Δημοσ.

βόμβα είναι το εργαλείο λεφτά δεν έχουμε , όλα τα αλλα είναι να είχαμε να λέγαμε

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Retromaniac είπε

Αν χρειάζεσαι λαπτοπ για την δουλειά σου και θες να παίζεις και κανένα καλό παιχνίδι;

Αν θες να πηγαίνεις σε φιλαράκια σου να παίζεται εκεί;

Αν θες να κάθεσαι σε διαφορετικές μεριές στο σπίτι και να παίζεις;

Αν δεν έχει χώρο για desktop και οθόνη;

Αν θες να τον παίρνεις μαζί σου στο χωριό ή στο εξοχικό;

Φτάνουν αυτά για να μάθουμε να μην σκεφτόμαστε με βάση μόνο τον εαυτό μας;

psp πάρε να παίζεις και στο μπάνιο και στην σοφίτα και στο σεξ

αααα μπορείς να μεγαλώσεις αν θες είναι και αυτό μια λύση 

Επεξ/σία από pao13
  • Sad 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Retromaniac είπε

Αν χρειάζεσαι λαπτοπ για την δουλειά σου και θες να παίζεις και κανένα καλό παιχνίδι;

Αν θες να πηγαίνεις σε φιλαράκια σου να παίζεται εκεί;

Αν θες να κάθεσαι σε διαφορετικές μεριές στο σπίτι και να παίζεις;

Αν δεν έχει χώρο για desktop και οθόνη;

Αν θες να τον παίρνεις μαζί σου στο χωριό ή στο εξοχικό;

Φτάνουν αυτά για να μάθουμε να μην σκεφτόμαστε με βάση μόνο τον εαυτό μας;

Retromaniac σε αγαπώ και σε εκτιμώ αλλά...όχι...

Τίποτα αποδοτικό δεν είναι όλα σε ένα:

Αν θες να χωράει όλη η οικογένεια σε ένα αυτοκίνητο πάρε station-wagon...αλλά δεν θα τρέχεις,

Αν θες να τρέχεις...πάρε Ferrari...αλλά θα χωράς μόνο εσύ και η γκόμενα!

Αν θες βουνό...πάρε 4χ4, αλλά δεν θα τρέχεις...

Αν θες να παρκάρεις και να μετακινείσαι εύκολα στην πόλη πάρε smart...αλλά ούτε θα τρέχεις (που άλλωστε μέσα στην πόλη), ούτε θα χωράει η οικογένεια (άντε να χωράει το laptop σου)

...Αν πάρεις cayen...για να κάνεις όλα αυτά δεν θα κάνεις τίποτα σωστά και καλά με ευχαρίστηση

...θα ποζάρεις όμως ευτυχής με την αμαξάρα σου!

ΥΓ αυτά τα laptop κατά την άποψη μου έχουν βγει μόνο για ...φοιτητές που κολλημένοι με ένα παιχνίδι θέλουν να παίζουν συνεχώς με φίλους τους ("Lan parties" τα λέγαμε θαρρώ παλιά!)... καμία άλλη χρησιμότητα...γιατί το gaming είναι διασκέδαση και με με αυτό πάντα θα θες...λιιιιιγο ακόμα... (δεν το συζητώ για το wifi σε σχέση με το καλωδιάκι!)

Υο!

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, teovag είπε

Retromaniac σε αγαπώ και σε εκτιμώ αλλά...όχι...

Τίποτα αποδοτικό δεν είναι όλα σε ένα:

Αν θες να χωράει όλη η οικογένεια σε ένα αυτοκίνητο πάρε station-wagon...αλλά δεν θα τρέχεις,

Αν θες να τρέχεις...πάρε Ferrari...αλλά θα χωράς μόνο εσύ και η γκόμενα!

Αν θες βουνό...πάρε 4χ4, αλλά δεν θα τρέχεις...

Αν θες να παρκάρεις και να μετακινείσαι εύκολα στην πόλη πάρε smart...αλλά ούτε θα τρέχεις (που άλλωστε μέσα στην πόλη), ούτε θα χωράει η οικογένεια (άντε να χωράει το laptop σου)

...Αν πάρεις cayen...για να κάνεις όλα αυτά δεν θα κάνεις τίποτα σωστά και καλά με ευχαρίστηση

...θα ποζάρεις όμως ευτυχής με την αμαξάρα σου!

ΥΓ αυτά τα laptop κατά την άποψη μου έχουν βγει μόνο για ...φοιτητές που κολλημένοι με ένα παιχνίδι θέλουν να παίζουν συνεχώς με φίλους τους ("Lan parties" τα λέγαμε θαρρώ παλιά!)... καμία άλλη χρησιμότητα...γιατί το gaming είναι διασκέδαση και με με αυτό πάντα θα θες...λιιιιιγο ακόμα... (δεν το συζητώ για το wifi σε σχέση με το καλωδιάκι!)

Υο!

Δεν διαφωνώ ότι το πιο κατάλληλο για gaming δεν είναι το desktop. Εγώ μόνο desktop είχα για gaming ΠΑΝΤΑ και μονο αυτο θα συνεχισω να εχω. Εκτός από τις κονσολες βεβαια. Αλλά υπάρχουν και λαπτοπς που είναι πιο κατάλληλα εξοπλισμένα για gaming από τα απλά λαπτοπς με την ενσωματωμενη gpu. Για αυτό λέγονται gaming, γιατί σου δίνουν την δυνατότητα να μπορείς να παίζει και εκει κανένα παιχνίδια με αξιοπρεπείς επιδόσεις, αν αυτό που μπορείς να έχεις είναι μόνο λαπτοπ γιατί χρειάζεσαι την φορητότα για τους λόγους που προανέφερα....

• Like 1
Δημοσ.

Δίκιο έχετε ότι γενικά το gaming σε laptop δεν είναι η ίδια εμπειρία με το gaming σε desktop με πολύ μεγαλύτερη οθόνη ,χώρια που είναι και πανάκριβα τα gaming laptop αν είναι και slim και μικρό ακόμα περισσότερο.

Για εμένα προσωπικά που μετακινούμαι , ταξιδεύω αρκετά λόγω δουλειάς ένα τέτοιο laptop όμως ειναι ότι πρέπει για να παίζω έστω και με υποχωρήσεις στον ελεύθερο χρόνο μου σε ταξίδια. Περιμένω πως και πως εγώ πάντως το Asus Zephyrus G14 σε όσο πιο φθηνή έκδοση υπάρχει καθώς δεν έχω τρομερές απαιτήσεις σε hardware.

Δημοσ.

gaming και laptop είναι ασύμβατα σχήματα παιδιά , τώρα laptop και λίγο gaming μαζί είναι άλλο πράγμα . Κυρίως βέβαια για entry lvl καταστάσεις , τύπου LoL , Dota ,  WoW  ή παιχνίδια στρατηγικής , adventure (για τα παλιά μιλάω κυρίως τύπου Syberia κλπ). Στα βαριά δουλεύουν τα "φουρφούρια" στο φούλ και φοράς ακουστικά από ανάγκη.  Άσε που οι τιμές βρίσκονται στη ......στρατόσφαιρα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, akefaloskavalaris είπε

Αχ, δεν μπορώ να διαφωνήσω. Πες μου όμως τώρα που μετακομίζω εξωτερικό για ένα χρόνο και μετά μπορεί να ξαναμετακομίσω, τι να κάνω, να μην πάρω ένα gaming laptop?...

Θα σου έλεγα να κόψεις τα παιχνίδια 🤪

Αλλά αν δεν μπορείς, κάνε αυτό που έκανα εγώ: πάρε ένα δυνατό mini pc (nuc πχ). Και πιο φτηνά θα σου έρθει και θα μπορείς να συνδέσεις οποία οθόνη (ή τηλεόραση) θες.

Επεξ/σία από Bil79
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Bil79 είπε

Θα σου έλεγα να κόψεις τα παιχνίδια 🤪

Αλλά αν δεν μπορείς, κάνε αυτό που έκανα εγώ: πάρε ένα δυνατό mini pc (nuc πχ). Και πιο φτηνά θα σου έρθει και θα μπορείς να συνδέσεις οποία οθόνη (ή τηλεόραση) θες.

To οποιο πρέπει να συνοδευεται από πληκτρολόγιο, καλώδια και να καταλαμβάνει μία οθόνη και πιθανότατα να έχει περίπου την ίδια απόδοση με το laptop γιατί και αυτό δεν έχει το ΄τέλειο thermal flow.... Εντάξει please, για να υπάρχει αγορά δεν σημαίνει ότι όλοι είναι κορόιδα. Ναι προφανώς αν πάρω ένα λαπτοπ και τον έχω σαν desktop πάντα, είμαι βλάκας με περικεφαλαία, αλλά υπάρχουν πολλοι που το παίρνουν για τους λόγους που προανέφαιρα... 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, gthe είπε

Ερώτηση και απορία μαζί μιας και δεν τα κατέχω τα gaming laptops... αυτά άμα τους κοτσάρεις 1-2 4Κ οθόνες πάνω, ρίχνουν το βάρος των οθονών στην RTX 2060 ή συνεχίζει να το τρώει η on-board κάρτα γραφικών. Γιατί ένα Dell Latitude 5491 σούπερ ντούπερ δυνατό εδώ που εχω από την εταιρεία αντί να ρίχνει τις οθόνες στην MX130 που έχει μέσα και τις σηκώνει ανετα τις κρατάει στην onboard και άμα βάλεις 2-3 το γονατίζει και αρχίζει το throttling (εγώ 2x4K + 1FHD πάνω, το έσκισα). Αν τις ρίχνει στην 2060, τότε μονάδικό θέμα για να σηκώσει δυνατά παιχνίδια είναι το thermal νομίζω, το ΗW δεν έχει θέμα 

χωρις να ειμαι ειδικος ψαξου στο γουγλη γιατι λογικα καπως θα γινεται να αλλαξεις την ρυθμιση για να ριχνεις το βαρος στην mx.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πεταμένα χρήματα .Σε δυο χρονιά και μια μέρα μετά την λήξη της εγγύησης . Θα πάει στα Σκουπίδια λόγο υπερθέρμανσης.Θα δουλεύουν μόνο τα ερτζιμπιδια στο πληκτρολόγιο..Ho Ho

Επεξ/σία από MCJO
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, czarjuly είπε

Και προφανως οσοι κατακρινουν τα gaming laptop δεν εχουν gaming laptop...

Οι μισοί δεν θα έχουν καν laptop. Κανένα σχόλιο έως τώρα δεν σχολιάζει το άρθρο, απλά γκρίνια και μιζέρια.

Όσο για το Laptop του άρθρου.. πολύ μέτριο (για gaming) αλλά ok, αυτό αντικατοπτρίζεται και από τα "λίγα" χρήματα που έχει (εφόσον το θεωρούμε gaming το συγκεκριμένο). Ωστόσο, ας άφηναν τα 4k και 144Hz (αφού φοράει απλώς 2060) και ας έριχναν κι άλλο την τιμή.

Επεξ/σία από Stamer

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...