billkosyf Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Σε SAMSUNG NOTE 10 μου εμφανιζει συνεχεια ενα μηνυμα στις ειδοποιησεις ''καρτα sd'' πατηστε εδω για να μεταφερετε αρχεια πολυμέσων. Πως απενεργοποιω αυτη την ειδοποιηση χωρις να κανω αποσύνδεση της καρτας? Τι αλλο πρεπει να κανω?
koutsis Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 10 ώρες πριν, billkosyf είπε Σε SAMSUNG NOTE 10 μου εμφανιζει συνεχεια ενα μηνυμα στις ειδοποιησεις ''καρτα sd'' πατηστε εδω για να μεταφερετε αρχεια πολυμέσων. Πως απενεργοποιω αυτη την ειδοποιηση χωρις να κανω αποσύνδεση της καρτας? Τι αλλο πρεπει να κανω? Αν πατήσεις πάνω στην ειδοποίηση τι σου λέει μετά;
Moderators stormrain Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Moderators Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Πολυ περιεργο να στο βγαζει συνεχεια. Αυτο υποτιθεται στο βγαζει μια φορα, επιλεγεις και τελειωνεις. Μηπως ειναι προβληματικη η καρτα ή η υποδοχη της και τη δειχνει mounted/umounted ανα διαστηματα? 1
AntiCambeR Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 16 ώρες πριν, billkosyf είπε Σε SAMSUNG NOTE 10 μου εμφανιζει συνεχεια ενα μηνυμα στις ειδοποιησεις ''καρτα sd'' πατηστε εδω για να μεταφερετε αρχεια πολυμέσων. Πως απενεργοποιω αυτη την ειδοποιηση χωρις να κανω αποσύνδεση της καρτας? Τι αλλο πρεπει να κανω? Το πρώτο που θα έψαχνα θα ήταν μήπως υπάρχει επιλογή ειδοποίησης σχετικά με την κάρτα η τον αποθηκευτικό χώρο. Πάνω στην ειδοποίηση, πάτα διακοπή εμφάνισης.Αν το συνεχίσει, κάνε αποσάρτηση (αποσύνδεση) την κάρτα, restart το κινητό και μετά προσάρτηση (σύνδεση) την κάρτα. Αν δεν φτιάξει βγάλε την κάρτα, κάνε back up σε θύρα usb 3 αν είναι εφικτό για γρήγορα, format σε fat 32, έλεγχο για κατεστραμμένους τομείς της κάρτας η για σφάλματα και μετά βάλ'την στο κινητό πάλι και προσάρτηση. Αν η κάρτα είναι μικρής χωρητικότητας πχ 32 GB και άγνωστη μάρκα, καλό είναι να την αλλάξεις με κάποια επώνυμη πχ την Samsung Evo Plus 128 Gb η 256 Gb. Μήπως η ειδοποίηση εμφανίζεται γιατί εξαντλείται ο αποθηκευτικός χώρος του κινητού; Ποιά κάρτα είναι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα