Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Teemoplayer1 είπε

το csd τρομερο τμημα,ημουν γειτονας(εφαρμοσμενα μαθηματικα).

Επισης ο κ.Πλεκουσακης παρα πολυ προσιτος και απαντησε αμεσως σε καθε ερωτηση που του εκανα πανω στην σταδιοδρομια μου(τον ρωτησα για κατατακτηριες για csd, την γνωμη του για δευτερο πτυχιο.)

Αλήθεια,εαν επιτρέπεται,σε ποιο τμημα πληροφορικής ήσουν γραμμένος πριν?Ρωτάω γιατι στην περίπτωση κατατακτηρίων να μην κάνω λάθος επιλογή.

Πάνε κάποια χρόνια που έχω τελειώσει. Δεν το αναφέρω το τμήμα που ήμουν πριν, γιατί τα πράγματα μπορεί να έχουν αλλάξει από τότε. Μιας και ήσουν Κρήτη (στο πολύ καλό τμήμα εφαρμοσμένων μαθηματικών) τα ξέρεις ήδη για το csd. Οπότε τι σχέση έχει το ευρωπαϊκό πανεπιστήμιο και σκέφτεσαι Κύπρο, deree κ.τ.λ. Μεταπτυχιακό μπορείς να κάνεις στην Κρήτη, ΙΤΕ κ.τ.λ. Χωρίς λόγο το ψάχνεις αφού ήσουν εκεί. Ενημερωμένος είσαι.

Και τα άλλα τμήματα πάντως που σου ανέφερα είναι εξίσου οργανωμένα τμήματα. Πιθανόν να υπάρχουν και άλλα τμήματα με αντίστοιχες προδιαγραφές. Κάνε την προσπάθειά σου και αν δεν πετύχει, τότε σκέφτεσαι εναλλακτικές. Και αλλού να περάσεις όμως, αν κάνεις αυτό που σου αρέσει, στο τέλος ευχαριστημένος θα είσαι. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...