Προς το περιεχόμενο

e-infinity αγορα φακων- σκεψεις

giannhs_xi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα σε ολους! ψαχνοντας να αγορασω 2 φακους που θελω, επεσε στα ματια μου το καταστημα e-infinity που ειναι grey market. εν πασει περιπτωσει δεν εχω καταλαβει επ ακριβως τι στην ευχη ειναι αυτο αλλα μιας και το μπατζετ μου ειναι περιορισμενο, οι φακοι που θελω να παρω κανουν 400 ευρω φθηνοτερα εκει απ οτι εδω. ειναι αξιοπιστο καταστημα? υπαρχει καποιος που εχει αγορασει απο εκει να μου πει την εμπειρια του? επισης, ειναι κανονικα αυθεντικα τα προιοντα? 

υ.γ. εχω δει τα οσα αφορουν την εγγυηση.

σας ευχαριστω προκαταβολικα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, δεν έχω πάρει ποτέ αλλά πολλοί το έχουν ρωτήσει στο παρελθόν και η απάντηση ήταν ότι είναι πολύ έμπιστο. Δες εδώ. Αλλά αγορά μόνο με paypal φυσικά 😉

Επεξ/σία από GeorgeR1_700
  • Thanks 1

Ακόμα και να γίνει στραβή με paypal είσαι καλυμμένος. Δεν έχεις να φοβάσαι κάτι, αν γίνει στραβή θα πάρεις όλα τα λεφτά σου άμεσα πίσω.

• Like 2

Έχω αγοράσει εγώ φακούς όπως και φίλος μου φακούς και μηχανή. Δεν είχαμε κανένα πρόβλημα. Αυθεντικά είναι και φαίνονται όλα πως είναι καινούργια. Γρήγορη αποστολή και καλό πακετάρισμα. Αυτά προ covid, οπότε δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι τώρα τελευταία. Για την εγγύηση όπως λες γνωρίζεις το ρίσκο. Ένα άγχος υπάρχει μην έρθει κάτι προβληματικό ή χαλάσει και μετά τρέχεις. Αγορά μόνο με Paypal για κάλυψη. Τραβάνε τα λεφτά αμέσως και μετά από κάποιες μέρες σου στέλνουν mail με φωτογραφία του πακέτου που θα στείλουν. Μετά από κάποιες μέρες στέλνουν tracking number.

• Like 1

Το e-Infinity είναι πολύ καλό μαγαζί. Απλά grey market, δηλαδή δεν έχεις επίσημη εγγύηση.

Σε σχέση με τη διαφορά τιμής από κανονικής εισαγωγής προϊόντα, πιστεύω ότι αξίζει η απουσία εγγύησης. Στη χειρότερη, αν κάτσει η στραβή, δίνεις για επισκευή ότι κέρδισες απ' την αγορά - ίσως και λιγότερα. Εάν δεν κάτσει στραβή μέσα στο χρόνο εγγύσης, απλά είσαι κερδισμένος. Έτσι έπαιξα όταν αγόρασα την 77D (στα 580 από eGlobalCentral, σχεδόν 1000 (!!!) από Ελλάδα) και βγήκα κερδισμένος. Το διάστημα της εγγύησης παρήλθε χωρίς απρόοπτα.

• Like 1

7 ώρες πριν, Haldol είπε

Το e-Infinity είναι πολύ καλό μαγαζί. Απλά grey market, δηλαδή δεν έχεις επίσημη εγγύηση.

Σε σχέση με τη διαφορά τιμής από κανονικής εισαγωγής προϊόντα, πιστεύω ότι αξίζει η απουσία εγγύησης. Στη χειρότερη, αν κάτσει η στραβή, δίνεις για επισκευή ότι κέρδισες απ' την αγορά - ίσως και λιγότερα. Εάν δεν κάτσει στραβή μέσα στο χρόνο εγγύσης, απλά είσαι κερδισμένος. Έτσι έπαιξα όταν αγόρασα την 77D (στα 580 από eGlobalCentral, σχεδόν 1000 (!!!) από Ελλάδα) και βγήκα κερδισμένος. Το διάστημα της εγγύησης παρήλθε χωρίς απρόοπτα.

@Haldol το eglobal central ειναι το ιδιο αξιοπιστο με το e-infinity? ειναι κανονικα καινουρια τα προιοντα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...