Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα,έχω ένα θέμα με το pro 2018 στο ps3 κι επειδή είμαι και λίγο ανίδεος θέλω βοήθεια. Μετά από μερικούς αγώνες (offline) κολάει στην έναρξη. Εχει χαλάσει το cd ή υπάρχει κάποια λύση; μου το κάνει μόνο στο pro 2018.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, liman1234 είπε

Παιδιά καλησπέρα,έχω ένα θέμα με το pro 2018 στο ps3 κι επειδή είμαι και λίγο ανίδεος θέλω βοήθεια. Μετά από μερικούς αγώνες (offline) κολάει στην έναρξη. Εχει χαλάσει το cd ή υπάρχει κάποια λύση; μου το κάνει μόνο στο pro 2018.

Το pes 2018 πάντα είχε θέματα στο loading, συνήθως πριν το konami logo κολλαγε βγάζοντας μαύρη οθόνη, είτε σε απείραχτο ps3 με γνήσιο δισκάκι, είτε σε τσιπαρισμενο με περασμένο το παιχνίδι σε σκληρό.

Στο τσιπαρισμενο η λύση βρέθηκε κάνοντας το παιχνίδι σε ISO μορφή.

Στο απείραχτο ps3 έπαιζε όποτε γουσταρε...

Δημοσ.
11 ώρες πριν, mikele13- είπε

Το pes 2018 πάντα είχε θέματα στο loading, συνήθως πριν το konami logo κολλαγε βγάζοντας μαύρη οθόνη, είτε σε απείραχτο ps3 με γνήσιο δισκάκι, είτε σε τσιπαρισμενο με περασμένο το παιχνίδι σε σκληρό.

Στο τσιπαρισμενο η λύση βρέθηκε κάνοντας το παιχνίδι σε ISO μορφή.

Στο απείραχτο ps3 έπαιζε όποτε γουσταρε...

Οπως ακριβώς το λες φίλε μου,ατσιπάριστο με γνήσιο δισκάκι...το θέμα είναι ότι καναδυό χρόνια έπαιζε και κολούσε μία στο τόσο, αλλά τώρα μετά από 2 αγώνες πάπαλα...υπάρχει λύση;

Δημοσ.
4 ώρες πριν, liman1234 είπε

Οπως ακριβώς το λες φίλε μου,ατσιπάριστο με γνήσιο δισκάκι...το θέμα είναι ότι καναδυό χρόνια έπαιζε και κολούσε μία στο τόσο, αλλά τώρα μετά από 2 αγώνες πάπαλα...υπάρχει λύση;

εγω αυτο που εκανα και επιανε (οχι παντα),εκανα delete το update του παιχνιδιου αν υπηρχε απο το game data και το ετρεχα.

αλλες φορες επαιζε,αλλες οχι,οταν δεν επαιζε εκανα το update το οποιο ειναι mb και προχωραγε το loading...

τωρα τι να σου πω,καθαρα θεμα τυχης ειναι...........

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...