Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια σύνδεσης πριζας τηλεφώνου

darky299

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ναι.. φτιαξε την πριζα στο σαλονι γιατι μαλλον εχεις συνδεσει μονο το ενα απο τα δυο καλωδια που χρειαζονται για την συνδεση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 4/10/2020 στις 4:39 ΜΜ, geoavlonitis είπε

Ναι.. φτιαξε την πριζα στο σαλονι γιατι μαλλον εχεις συνδεσει μονο το ενα απο τα δυο καλωδια που χρειαζονται για την συνδεση.

Πως συνδέονται τα καλώδια? Τωρα απο το τοιχο έρχονται 4 μπλε και 4 κόκκινα καλωδια ενω στη μπριζα του τηλεφώνου εχει ενα μπλε και ενα μπλε-ασπρο καλώδιο. Δοκιμασα να συνδεσω μπλε με μπλε και κοκινο με μπλε-ασπρο, διάφορους συνδιασμους, και εχω παρα πολλα λάθοι. Δηλαδή με διαφορετικα μπλε και κόκκινα καλώδια εχω παλι ίντερνετ που αποτι καταλαβαίνω δε θα έπρεπε να συμβαίνει. Μια στιγμή κατά λάθος εβαλα 2 μπλε αντι για μπλε κοκκινο και ειχα παει ίντερνετ. Πάντα πιανω απο 7-9mbit download apta 50 που λεει ο οτε οτι φτάνουν μέχρι το σπίτι μου. Δοκιμασα και να συνδεσω ολα τα μπλε καλωδια στο μπλε και ολα τα κόκκινα στο μπλε-ασπρο και εκει ειχα το χειρότερο ίντερνετ απολους τους συνδιασμους. 3mbit download απτα 50. Μήπως να δοκιμάσω αλλον συνδιασμο συνδεσμολογιας? 

Μόλις δοκίμασα και να βαλω ενα τυχαίο κόκκινο καλωδιο στο μπλε της μπριζας και ενα παλι κόκκινο στο άσπρο-μπλε και εχω παλι ίντερνετ.. 

Επεξ/σία από Exoskeletor
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...