Ibarumah Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Παιδιά καλησπέρα. Θέλω να αγοράσω ένα Bluetooth καθαρά για κλήσεις. Αν έχει noise cancelation θα ήταν καλά. Καλή εφαρμογή στο αυτί και να ακούω κ να με ακουν πεντακάθαρα. μεχρι περίπου 50 ευρώ. Πείτε κάνα- δυο - τρεις προτάσεις να το ψάξω. Ευχαριστω Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2020 από Ibarumah
Symbad Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δεν είμαι ειδικός, ούτε έχω ακούσει κάποια ο ίδιος. Από αυτά που έχω διαβάσει σε διάφορα φόρουμ και έχω δει σε βίντεο παρουσιάσεις, δεν θυμάμαι να υπάρχει κάτι αξιόλογο για ομιλία στο εύρος χρημάτων που θες. Τα περισσότερα είναι οκ σε ήσυχο περιβάλλον, δεν τα πάνε όμως καλά σε περιβάλλον με θορύβους. Αν δεν μπορείς να υπερβεις το χρηματικό ποσό, μη διαγνώσεις παρακάτω. Για να μην τα πολυλογώ, αν μπορείς να υπερβεις το όριο, κάνοντας κάποιες οικονομίες, μεταθετοντας λίγο πιο πίσω χρονικά την αγορά σου, θα σου πρότεινα τα galaxy buds+ στα 92€ αυτή τη στιγμή στο σκρουτζ. Καλή εναλλακτική τα one plus buds στα 89€, από το site της one plus (ίσως και λίγο ποιο κάτω από άλλα κινεζομαγαζα)
chios Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Έχω δοκιμάσει κάποια Bluetooth για ομιλία και δεν με βόλεψαν οπότε γύρισα στα κλασικά ακουστικά με καλώδιο και βρήκα την ησυχία μου, έχω κρατήσει αυτά https://www.skroutz.gr/s/19645409/Creative-Outlier-Air-Μαύρο.html μόνο για μουσική στο περπάτημα - τρέξιμο, στα λεφτά που ψάχνεις δεν θα βρεις κάτι αξιόλογο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα