Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

να δούμε άμα έχει καθυστέρηση η πτήση τι θα κάνεις... η πλάκα είναι να μην μπορείς να βγεις από το πρόγραμμα αλλά να κάθεσαι εκεί και να μην μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον υπολογιστή για κάποιες ώρες :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 1/9/2020 στις 2:20 ΜΜ, AntiCambeR είπε

Θα βγάλουν και DLC με αεροπειρατεία;

Δεν υπαρχει περιπτωση, διοτι αυτο θα ερχοταν τελειως αντιθετο με τη φιλοσοφια του "παιχνιδιου".

Με αλλα λογια, η αεροπειρατεια ειναι πολυ action/συναρπαστικη σε βαθμο που μπορει και να ξυπνησει τους gamers οι οποιοι θα κοιμουνται στην gaming καρεκλα τους οι οποια ειναι στολισμενη με RGB απο πανω μεχρι κατω.

Οποτε σε παρακαλω μην λες ανοησιες, τη σημερον ημερα το gaming ειναι να κοιτας την οθονη σου (gaming RGB φυσικα) και να προσποιεισαι οτι παιζεις ενα παιχνιδι το οποιο εχει μονο Start και Quit κουμπια.

Επεξ/σία από morpheas768
Δημοσ.
Στις 1/9/2020 στις 5:35 ΠΜ, Exoskeletor είπε

Μπα οταν πηγα Νεα Υόρκη την περισσότερη ωρα ημουν ορθιος και εκανα βολτες, δεν μιλαγε και δε φωναζε κανεις. 

Αν εννοείς στο παιχνίδι, το ίδιο συνέβη και σε μένα, έπαιξα με samsung galaxy note 7,  "Παναγίτσες" όλοι τους !!! :P

Δημοσ.
Στις 1/9/2020 στις 1:22 ΜΜ, nick10000 είπε

κοιτα, αν πηγες μια δυο φορες στη ζωη σου απλα ετυχε, οσοι ταξιδευουμε 2-3-4 φορες το μηνα το ζουμε στο πετσι μας αυτο με τα μωρα που στο ξεκαρφωτο αρχιζουν να κλαινε ολα μαζι τοσο που θες μολις επιστρεψεις να κανεις δωρεα ενα αγαλμα του Ηρωδη σε καμια πλατεια.

Τωρα για κοσμο να φωναζει, οχι δε μου χει τυχει ουτε σε εντος Αφρικης πτησεις. Οσο το να σαι συνεχως ορθιος η να καθεσαι στο πλαστικο της πορτας σε αλλες πτησεις δεν υπαρχει προβλημα σε αλλες μετα απο καποια ωρα στη λενε

Τη δουλειά κάνεις και ταξιδεύεις τοσο? Θέλω και γω :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Exoskeletor είπε

Τη δουλειά κάνεις και ταξιδεύεις τοσο? Θέλω και γω :)

ηλεκτρονικα-αυτοματισμοι πλοιων. 

Επεξ/σία από nick10000

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...