Προς το περιεχόμενο

[Μηχανή Espresso] Gaggia Gran Deluxe @ Amazon IT 84.64€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, neosstoforum είπε

Δεν ξέρω για ποιο λόγο σου τη βγάζει τόσο, αλλά εγώ τη βλέπω στα 84. 

6 λεπτά πριν, IgnoreThem είπε

δεν το εχει φτασει στο τελευταιο σταδιο με τα μεταφορικα

• Τοποθεσία Nürnberg

Μεταφορικά έχει αλλά είναι για Γερμανία, οπότε είναι ελάχιστα και ΦΠΑ = 16% (μέχρι 31/12). Έτσι βγαίνει η χαμηλή τιμή.

• Like 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, SakafliaC είπε

Κάθε φορά κάποιος από εξωτερικό θα ποστάρει την αντίστοιχη βλακεία του. Περίεργα πράγματα..

Μα και εσυ, να μην δειξει το παιδι οτι μενει στην Μαγευτικη Γερμανια; :P

• Like 5
Δημοσ.

Τα σχόλια στο γερμανικό άμαζον δεν είναι και τα καλύτερα.. Καλύτερα στα ίδια ή λιγότερα χρήματα μια arielli από το eshop..Η προσφορά πάντως είναι καλή, ειδικά για τη Γερμανία που έχει και λιγότερα ταχυδρομικά..

• Like 2
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, ChrisN.S. είπε

ψιλοκινεζιά φαίνεται η μηχανή πάντως, άσχετα αν είναι προσφορά ή όχι.

Εγώ ξέρω ότι η Gaggia είναι από τις καλύτερες εταιρίες σε αυτόν τον χώρο. Καμία σχέση με Κίνα. 

• Like 2
  • Sad 1
Δημοσ.

η gaggia ήταν από τις καλύτερες εταιρίες όσο υπήρχε ως εταιρία μόνη της ή στην saeco. Η προσφορά αφορά μηχανή phillips εξού και η χαμηλή τιμή

• Like 6
  • Thanks 1
Δημοσ.

Οι μηχανές της Gaggia γενικά έχουν χαλάσει. Δεν έχουν την ποιότητα που είχαν 10 χρόνια πριν.  Νομίζω ότι πλέον κατασκευάζονται στην Τουρκία.  Δεν είναι ιταλικής κατασκευής. Γενικά το όνομα Gaggia δεν διασφαλίζει και την ποιότητα όπως παλιά. Πριν από 10 χρόνια ούτε μεταχειρισμένη δεν έβρισκες Gaggia στα 84€. 

• Like 3
Δημοσ.
2 ώρες πριν, neosstoforum είπε

Εγώ ξέρω ότι η Gaggia είναι από τις καλύτερες εταιρίες σε αυτόν τον χώρο. Καμία σχέση με Κίνα. 

Η συγκεκριμένη είναι phillips οπότε είναι απλά μέτρια (για ~80€) προς κακή (για ~120€). Καμία σχέση οι Gaggia προ δεκαετίας...

• Like 1
Δημοσ.

Για όποιον δε τον πειράζει το like new και θέλει να πάρει τέτοια μηχανή θα έλεγα να κοιτάζει για like new στο Άμαζον Γαλλίας, πχ έχει την Viva Deluxe γύρω στα 65-70 με μεταφορικά σε like new. Και οι άλλες αν και πριν 1-2 μήνες έπαιζαν πολύ χαμηλά πχ από ~26 ευρώ χωρίς τα μεταφορικά, και τώρα τις βρίσκεις φθηνά. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...