Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα! Ξερει κανεις ποια ειναι (στο περιπου) η καταναλωση του εν λογω μοντέλου. Ενδιαφερομαι για την αγορά ενος μεταχειρισμενου με 150κ χιλιόμετρα  και θα ηθελα να μαθω εαν αξιζει οσο αφορα την καταναλωση, γιατι πολλοι λενε πως το συγκεκριμενο μοντελο καιει πολυ, ωστοσο θα ηθελα και αλλες γνωμες.

Ευχαριστώ 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, titanforce είπε

Καλησπερα! Ξερει κανεις ποια ειναι (στο περιπου) η καταναλωση του εν λογω μοντέλου. Ενδιαφερομαι για την αγορά ενος μεταχειρισμενου με 150κ χιλιόμετρα  και θα ηθελα να μαθω εαν αξιζει οσο αφορα την καταναλωση, γιατι πολλοι λενε πως το συγκεκριμενο μοντελο καιει πολυ, ωστοσο θα ηθελα και αλλες γνωμες.

Ευχαριστώ 

Πολη 7,8-8,5λ. Να υπολογιζεις λιγο πιο πανω απο τα 8λ! Καινε λαδια..  Αξιζει να το παρεις μονο αν ειναι απο δικο σου ατομο και να ξερεις πως εχει αλλαξει πολλα πραγματα..

• Like 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, titanforce είπε

Ευχαριστώ 

Πόσο το βρίσκεις σε χρήματα ; Είναι αμάξι 20 ετίας , εγω θα κοίταζα κάτι πιο καινούργιο π΄χ Corsa C , του 2005 .

Εάν ξέρεις το ιστορικό του τότε προχώρησε .Αλλιώς πολύ πιθανόν να ζητήσει τουλάχιστον αναλώσιμα.

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια, το βρίσκω στα 1000€, σκέφτομαι τελικα να στραφω σε κατι πιο οικονομικο (πχ ματιζ ή σειτσεντο). Ποια η γνωμη σας γι αυτα;

4 ώρες πριν, meletis_m είπε

Πόσο το βρίσκεις σε χρήματα ; Είναι αμάξι 20 ετίας , εγω θα κοίταζα κάτι πιο καινούργιο π΄χ Corsa C , του 2005 .

Εάν ξέρεις το ιστορικό του τότε προχώρησε .Αλλιώς πολύ πιθανόν να ζητήσει τουλάχιστον αναλώσιμα.

Δυστυχως με περιοριζει το μπάτζετ μου 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, titanforce είπε

Καλησπερα παιδια, το βρίσκω στα 1000€, σκέφτομαι τελικα να στραφω σε κατι πιο οικονομικο (πχ ματιζ ή σειτσεντο). Ποια η γνωμη σας γι αυτα;

Μήπως ένα μικρό μηχανάκι θα ήταν καλύτερη λύση; Σίγουρα πιο ασφαλης επιλογή από το Ματιζ και το Σεϊσεντο.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, titanforce είπε

Ματιζ! Ακομα χειροτερα.. Καιει και δεν παει!!! Και αυτο στα 8λ καιει!!! Το φιατακι ειναι πιο τιμιο αλλα να ξερεις αυτα εβγαζαν φλαντζα και θεματα με θερμοκρασιες! Φθηνα ανταλλακτικα ομως!  Και το ατος καιει! Κοιτα σε micra k11 1.0 ,picanto,saxo 1.1

• Like 2
Δημοσ.
19 ώρες πριν, G.bar είπε

Μήπως ένα μικρό μηχανάκι θα ήταν καλύτερη λύση; Σίγουρα πιο ασφαλης επιλογή από το Ματιζ και το Σεϊσεντο.

Καλησπερα! Προτιμώ αυτοκινητο, αλλα οπως και να εχει δεν εχω διπλωμα για μηχανη. Θα κοιταξω για αυτα που προτεινε ο φιλος απο πανω, εχω ακουσει κι εγω καλα σχολια. Ευχαριστώ πολυ για τη βοηθεια παιδια!

Δημοσ.
20 ώρες πριν, G.bar είπε

οτι πιο ανασφαλες ενα μηχανακι σε συγκριση με κουβα αμαξι

φαντασου τρακαρισμα που θα σε βρει στο πλαι

με την μηχανη εισαι σιγουρα νεκρος

με τον κουβα ισως σωσει κατι η λαμαρινα

Επισης τα 4τροχα δε γλυστρανε ευκολα

Τις προαλες εκαψε ενα μηχανακι το στοπ και το καταλαβε οταν πηγα να τον παρω αμπαριζα

εκανε προσπαθειες να το σωσει αλλα του γλυστρισε και επεσε

ευτυχως δεν ετρεχε , δεν φοραγε και κρανος απορω που σηκωθηκε με μονο γρατζουνιες στα ποδια

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 1/9/2020 στις 4:01 ΜΜ, titanforce είπε

Πλάκα κάνεις.Συγκρινεις το Polo με Matiz και seicento;;;;

Το ένα είναι αυτοκίνητο,τα αλλά δύο είναι μην πω καλύτερα.

Σε νοιάζει τόσο πολύ αν θα πληρώνεις σε ένα φουλαρισμα 5 με 7 ευρώ παραπανω;

Πληροφοριακά ένα Mercedes 2.300 κυβικών,τού 1998,

καίει 9-10 λίτρα μέσο όρο στα 100χλμ.

Επεξ/σία από jmmys

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...