lupus_Hegemonia Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Τα 'χω κάνει ήδη αυτά ρε συ. Το πρώτο πράγμα που 'κανα ήταν να google-άρω να βρω αν υπάρχουν icc profile για το εν λόγο μόνιτορ. Μετά, έπαιξα πολύ με τα Settings ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΣ nVidia Control Panel τα settings. Τώρα είμαι νομίζω μια χαρά.
rofl Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) καλοριζικη, του tft central που λινκαριστηκε εβαλα. Model Colorimeter Source Notes Brightness Contrast R G B Preset LG 27GL850 X-rite i1 Pro + LaCie TFTCentral Gamma 2 23 70 58 49 48 Gamer 1 μαζι με το icc του tftcentral στο color management των windows. https://www.tftcentral.co.uk/icc_profiles/lg_27gl850_native.icc και υποκειμενικα μου αρεσουν τα χρωματα. σε παιχνιδια και videos/ταινιες, το icc δεν εχει καμια σημασια. μονο σε color managed εφαρμογες. το brightness 23 αν και στην αρχη μπορει να φαινεται λιγο μουντο, οταν στο 2ωρο το συνηθισεις και βαλεις μετα κανα 50αρι, θα νιωσεις οτι στραβωνεσαι. αν δεν το συνηθισεις σε μια μερα, ανεβα λιγο κανα 30αρι~ Στο srgb mode μονο το brightness αλλαζει, και ειναι factory calibrated με deviance κατω του 5%. υπαρχει σχετικο χαρτακι μες το κουτι με τα παρελκομενα. σβησε και το smart energy saving απο το osd της οθονης . απο nvidia control panel, φροντισε να ειναι full rgb και οχι limited οπως ειναι το default στις nvidia. επισης καπου στα global settings του nvidia control panel, εχει ενα frame limiter, βαλτον στα 140 fps. το hdr ουτε καν. κανα 2 ταινιες που δοκιμασα, σχεδον 0 διαφορα απο tonemapped σε sdr. μονο αν δεν γινεται σωστο sdr tonemap απ τον player, η σε καμια ειδικη περισταση. Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2020 από rofl 1
lupus_Hegemonia Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Nαι, τα 'χω κάνει κι αυτά - εκτός του limiter! Πού στο κόρακα είναι αυτό στο nV Panel???
rofl Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 https://www.ghacks.net/2020/01/06/geforce-driver-441-87-introduces-framerate-limiter/ θες φετινο driver, ειναι σχετικα νεο feature.
lupus_Hegemonia Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 'Νταξ'... το βρήκα κι αυτό:
rofl Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) ναι αλλα βαλτο 140-141. 3 frames κατω απο το max rate της οθονης Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2020 από rofl 1
lupus_Hegemonia Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καμία σχέση τα χρώματα/contrast αυτής της LG με την Asus. Στην Asus είχα ωραία ζωηρά saturate χρώματα... ιδανικότατα για games... αλλά στο PHOTOSHOP έβλεπα "κουκουρούκου" χρώματα στα αρχεία που άνοιγα. Τούτη η LG είναι νομίζω η ιδανική αλλαγή απ' την Dell UltraSharp 25άρα που 'χα. --- Το διόρθωσα, στα 142. Θα κάτσω να παίξω περισσότερο με της nV το πάνελ. Μόνο για το SKYRIM έχω "πουσάρει/τιγκάρει" τις ρυθμίσεις. ΓΕΝΙΚΩΣ δεν έχω πειράξει πολλά στο πάνελ. Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2020 από lupus_Hegemonia
rofl Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) nice, καλοριζικη, κοντευω 2μηνο που την εχω και ειμαι ακομα ευχαριστημενος:P και πλεον οπως ειδα καπο τις νεες nvidia, οτιδηποτε κατω απο 144 hz σ αυτο το σημειο ειναι deprecated, για games. οι καρτες αρχιζουν να γινονται πολυ δυνατες για 60 hz στα 1440. Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2020 από rofl
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα