leros2004 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 2 ώρες πριν, lupus_Hegemonia είπε Πάντως, μ' άρεσε αυτό το BenQ του βίντεο. Dell: https://www.exclusivestores.gr/dell/dell_product_details/209-80-DEMSS2721DGF/DELL-Monitor-S2721DGF-27''-Gaming-LED-1ms-QHD-165Hz-HDMI-Display-Port-Height-Adjustable-NVIDIA-G-SYNC-&-AMD-FreeSync-3YearsW- ή Lg: https://www.skroutz.gr/s/20192961/LG-27GL850-B.html Το ίδιο Panel φοράνε
lupus_Hegemonia Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Λοιπόν, σ' αυτά τα τρία έχω καταλήξει: Είδα κι ένα συγκριτικό με την LG & την BenQ. Νομίζω παρόμοια είναι, λίγο καλύτερα στα χρώματα η LG, αλλά καλύτερο black & contrast η BenQ. Για Dell που είχα, θυμάμαι ότι δεν έχει φοβερό contrast & black επίσης.
leros2004 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 10 λεπτά πριν, lupus_Hegemonia είπε Λοιπόν, σ' αυτά τα τρία έχω καταλήξει: Είδα κι ένα συγκριτικό με την LG & την BenQ. Νομίζω παρόμοια είναι, λίγο καλύτερα στα χρώματα η LG, αλλά καλύτερο black & contrast η BenQ. Για Dell που είχα, θυμάμαι ότι δεν έχει φοβερό contrast & black επίσης. Το dell πάρε, στο ξανά γράφω, ίδιο panel έχουν ...
lupus_Hegemonia Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Στα άλλα είδα κάποιο υποτιπώδες κομπάρισον. Αυτό δεν το 'χω δει καθόλου - πρέπει να πάω να το δω ΕΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ σε έκθεση! Συνήθως, το 95% των μαγαζιών ΔΕΝ τα 'χουν εκεί ή τα 'χουν μόνο στα κουτιά.
lupus_Hegemonia Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Σκέφτομαι να κοιτάξω και για VA panel. Πχ σαν αυτό το μόνιτορ:
lupus_Hegemonia Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Πάντως, διαβάζω πάρα πολύ καλά reviews για την "Odyssey" (Samsung)
rofl Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 μονο σε 32αρι και εφοσον το δεις και δε σε χαλαει το πολυ εντονο curve. σε 27 και με τοσο εντονο curve, δεν το βλεπω να κανει για τιποτα αλλο εκτος απο παιχνιδια.
RTW4ever Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, lupus_Hegemonia είπε Σκέφτομαι να κοιτάξω και για VA panel. Πχ σαν αυτό το μόνιτορ: Φίλε αν θες σωστά χρώματα, η λύση είναι μία. Dell ultrasharp premier color. Εγώ έχω δύο, την 30άρα και την 27άρα και δεν τις αλλάζω με τίποτα. Ασχολούμαι με φωτογραφία πιο πολύ, ταινίες, ελάχιστο παιχνίδια και φυσικά γενική χρήση. Κτυπάω 12ωρα μπροστά τους χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Την 30άρα την έχω από το 2013. 1
lupus_Hegemonia Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Η αλήθεια είναι.. ότι το "curved" με "χαλάει" αρκετά. Όπως και το ΚΑΚΙΣΤΟ view angle: 1 λεπτό πριν, RTW4ever είπε Φίλε αν θες σωστά χρώματα, η λύση είναι μία. Dell ultrasharp premier color. Εγώ έχω δύο, την 30άρα και την 27άρα και δεν τις αλλάζω με τίποτα. Ασχολούμαι με φωτογραφία πιο πολύ, ταινίες, ελάχιστο παιχνίδια και φυσικά γενική χρήση. Κτυπάω 12ωρα μπροστά τους χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Την 30άρα την έχω από το 2013. Kαλά, ναι, ισχύει. UltraSharp 25άρι είχα και 27άρι στο γραφείο, τις ξέρω. Απλά ήθελα να πάω και σε GAMING mode καλύτερο... αλλά το Asus που πήρα ΜΟΝΟ για gaming κάνει - στα άλλα πράγματα, χάλια είναι.
rofl Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) για το odyssey g7 εκτος απο το curve που τουλαχιστον στο 27αρι πρεπει να ναι τελειως χαλι μαυρο, πολλοι- σχεδον ολοι- αναφερουν θεματα με flickering σε gsync. Το lg panel ειναι δοκιμασμενο οτι παιζει καλα ακομα και κατω απο 60 fps. Το odyssey oντας VA δεν το πολυνομιζω. Ειναι παντως σιγουρα το κορυφαιο VA panel, και μονοδρομος αυτη τη στιγμη για πανω απο 27 ιντσες. το curve ειναι για τα viewing angles πρωτιστως. Παντως σε 27αρι δεν νομιζω οτι ειναι καλυτερο του LG. στην καλυτερη coin toss, αλλου κερδιζει το ενα, αλλου το αλλο. Σε 32 και 240 hz παιζει μονο του. Oποτε ειναι τι διασταση προτιμας, και αν βολευεσαι το curve η οχι κατα βαση. Η αν θες ντε και καλα 240. Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2020 από rofl
lupus_Hegemonia Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Το θέμα είναι ότι, ξέροντας τις Dell όπως σας γράφω.... αν πάω πάλι πίσω σε Dell θα 'χω ωραία χρώματα και ξεκούραστη χρήση... ...και χάλι μαύρο στο gaming. Οι "U" & "UP" της Dell είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟ για δουλειά, όχι για gaming. Κι εγώ θέλω multi tasking monitor, να το χρησιμοποιώ και για διασκέδαση. Άστε που οι Dell για ταινίες δεν κάνουν. Το μαύρο τους είναι... γκρι σκούρο. Οι Dell είναι ΙΔΑΝΙΚΕΣ για ΓΡΑΦΕΙΟ και με ηλιοφάνεια. Δεν κάνουν για νύχτα και σκοτάδια - απ' την προσωπική μου πείρα και πριν στο σπίτι και στο γραφείο. Βέβαια... η παρακάτω Dell... δεν είναι "Ultrasharp", είναι gaming: Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2020 από lupus_Hegemonia
rofl Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, lupus_Hegemonia είπε Το θέμα είναι ότι, ξέροντας τις Dell όπως σας γράφω.... αν πάω πάλι πίσω σε Dell θα 'χω ωραία χρώματα και ξεκούραστη χρήση... ...και χάλι μαύρο στο gaming. Οι "U" & "UP" της Dell είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟ για δουλειά, όχι για gaming. Κι εγώ θέλω multi tasking monitor, να το χρησιμοποιώ και για διασκέδαση. Άστε που οι Dell για ταινίες δεν κάνουν. Το μαύρο τους είναι... γκρι σκούρο. Οι Dell είναι ΙΔΑΝΙΚΕΣ για ΓΡΑΦΕΙΟ και με ηλιοφάνεια. Δεν κάνουν για νύχτα και σκοτάδια - απ' την προσωπική μου πείρα και πριν στο σπίτι και στο γραφείο. Ποιο U και UP ρε μαν. S2721DGF σου προτειναν. Το panel της LG που φοραει θεωρειται απο ολους τους reviewers το καλυτερο gaming monitor της χρονιας, οποτε και γενικως... ψαξε reviews LG GL850 και θα τα δεις. o μονος ανταγωνισμος ηρθε προσφατα απο το G7 Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2020 από rofl
lupus_Hegemonia Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Δεν λέω για τους άλλους πριν, ρε μαν. Μιλούσα για το παιδί που πρότεινε "με κλειστά μάτια" τις Ultrasharp! Δεν είδες τα ποστ; Επίσης, το ότι είναι "το καλύτερο gaming monitor της χρονιάς"... δεν σημαίνει απαραίτητα ότι στην δουλειά μου (graphics) θα 'ναι και εκεί καλό. Και το Asus που πήρα κορυφαίο θεωρείται στο gaming... και στη δουλειά μου είναι ακραία κάκιστο! Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2020 από lupus_Hegemonia
rofl Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) οχι δεν το δα μονο τη 2η σελιδα Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2020 από rofl
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα