Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα στο φορουμ, μου εγινε εμβασμα εσωτερικου στον λογαριασμο μου με την "επειγων" επιλογη πριν τις 4 σημερα αλλα τα λεφτα δεν εχουν πιστωθει ακομη στον λογαριασμο μου?

Υπάρχει περίπτωση να πιστωθουν αργοτερα σημερα το απόγευμα η πρεπει να περιμενω για αυριο το πρωι 100%?

Ευχαριστω!

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Πηγε 12 και μιση και ακομα τιποτα απο χτες? να ανησυχω η να περιμενω εως τις 4 σημερα?

Δημοσ.

Οχι δεν πουλησα κατι απλα περιμενω καποια λεφτα απο χτες.

• Moderators
Δημοσ.
20 ώρες πριν, Kwsths67 είπε

Καλησπερα στο φορουμ, μου εγινε εμβασμα εσωτερικου στον λογαριασμο μου με την "επειγων" επιλογη πριν τις 4 σημερα αλλα τα λεφτα δεν εχουν πιστωθει ακομη στον λογαριασμο μου?

Υπάρχει περίπτωση να πιστωθουν αργοτερα σημερα το απόγευμα η πρεπει να περιμενω για αυριο το πρωι 100%?

Ευχαριστω!

Ακόμα και το επιειγων έχει χρόνο επεξεργασίας 1-3 ημέρες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Inuyasha είπε

Ακόμα και το επιειγων έχει χρόνο επεξεργασίας 1-3 ημέρες

Υπάρχει μια επιλογή η οποία παίρνεις χρήματα από άλλη τράπεζα αμέσως.
Απλά έχει παραπάνω χρέωση.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Kwsths67 είπε

Πηγε 12 και μιση και ακομα τιποτα απο χτες? να ανησυχω η να περιμενω εως τις 4 σημερα?

Αν ηταν οντως επειγον (και οποιος το εκανε πληρωσε εξτρα) θα επρεπε σημερα να τα δεις. Αν δεν ειναι επειγον θα  τα δεις αυριο η μεθαυριο.

• Moderators
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Salvation81 είπε

Αν ηταν οντως επειγον (και οποιος το εκανε πληρωσε εξτρα) θα επρεπε σημερα να τα δεις. Αν δεν ειναι επειγον θα  τα δεις αυριο η μεθαυριο.

και το επειγον για καποιο λογο εχει χρονο επεξεργασιας 1-3 εργασιμες οποτε αν εγινε δευτερα απογευμα παει για τεταρτη

Δημοσ.

Ωραια μαγκες, αρα περιμενω για αυριο το πρωι? ... τι να κανουμε θα περιμενω..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...