Agouri Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Για όσους δεν γνωρίζουν, η Cosmote, εάν δεν είσαι σε περιοχή που μπορούν να σου δώσουν 100άρι (δηλαδή είσαι με 24άρι ή 50άρι), σου δίνει τη δυνατότητα να πάρεις "booster" device: Ένα τύπου mobile router, χωμένο πάνω στο landline router σου, που τραβάει data από το δίκτυο κινητής - επιτρέποντάς σου να έχεις έτσι μια τύπου-υβριδικής γραμμή, μισή land μισή mobile. Έχω 50άρα γραμμή στην Αθήνα και μπορώ με +6 ευρώ να βαλω home booster pack. Έχω και ένα σπίτι στο χωριό που είναι στου διαόλου το κέρατο και δεν έχει καν τηλεφωνική γραμμή, έχει όμως κάλυψη 4G από Cosmote. Μπορώ να παίρνω το home booster μου μαζί στο χωριό, και να έχω ίντερνετ και εκεί χωρίς να πληρώνω κάτι εξτρά, ή το mobile router της cosmote θα πάρει χαμπάρι ότι κάνω κουτσουκέλα, ή μήπως δεν δουλεύει αν δεν είναι physically connected στο οικιακό μου ρούτερ του διαμερίσματος στην Αθήνα? Το λέω αυτό γιατί η Cosmote στην περιγραφή του Home booster αναφέρει ότι αν η land γραμμή έχει βλάβη, ακόμα και αν είσαι disconnected, το home booster λειτουργεί κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Theon1k Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Εχω κατι αντιστοιχο για την επιχειρηση μου " Internet back up " το εχουνε βαφτισει νομιζω. Κουμπωνει το στικακι στο ρουτερ και αν για καποιο λογο αποσυνδεθει η εχει προβλημα η γραμμη, συνδεεται το στικακι και εχεις τηλεφωνο και ιντερνετ μεσω 4G. Πραγματι δουλευει , το διαπιστωσα σχετικα προσφατα οταν για πολλοστη φορα ειχε προβλημα η γραμμη μου. Τωρα να σου πω δεν το εχω ξηλωσει να το παρω διακοπες γιατι το μαγαζι ειναι συνεχεια ανοιχτο . Θα μπορουσες να κανεις ενα τεστ ομως. Φευγεις απο το σπιτι, παιρνεις το ρουτερακι μαζι σου, και το κουμπωνεις στο χωριο. Αν δουλεψει εχει καλως. Αν οχι, δεν εχασες και τιποτα. Μας τα παιρνουν που μας τα παιρνουν χοντρα... Σκετο στικακι δεν δουλευει υποψιν ετσι.. Χρειαζεται και το ρουτερ Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2020 από Theon1k Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theanonymous Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Η SIM του Speed Booster έχει γεωγραφικό περιορισμό στην περιοχή λειτουργίας της σταθερής γραμμής (και στις γειτονικές κυψέλες κινητής τηλεφωνίας) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ANJ3LO Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Έχω πάει το internet backup σε άλλο χώρο. Το πρόβλημα ποιο είναι; Όταν είναι ενεργό, τραβάει και τη τηλεφωνία εκεί και δεν έχω τηλέφωνο στο βασικό χώρο που θέλω (πάει στο backup). Γίνεται να παραμένει το τηλέφωνο στο βασικό ρούτερ και να τραβάει το backup μόνο ίντερνετ χωρίς τηλεφωνία; Σε κάποια φάση κάτι είχα κάνει τυχαία μάλλον και δούλευε, αλλά έκανα restart το ρούτερ και τώρα έχω πάλι το θέμα με το τηλέφωνο ότι μεταφέρεται στο backup.😓 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 On 08/12/2023 at 13:31, ANJ3LO said: Έχω πάει το internet backup σε άλλο χώρο. Το πρόβλημα ποιο είναι; Όταν είναι ενεργό, τραβάει και τη τηλεφωνία εκεί και δεν έχω τηλέφωνο στο βασικό χώρο που θέλω (πάει στο backup). Γίνεται να παραμένει το τηλέφωνο στο βασικό ρούτερ και να τραβάει το backup μόνο ίντερνετ χωρίς τηλεφωνία; Σε κάποια φάση κάτι είχα κάνει τυχαία μάλλον και δούλευε, αλλά έκανα restart το ρούτερ και τώρα έχω πάλι το θέμα με το τηλέφωνο ότι μεταφέρεται στο backup.😓 αυτο που μπορω να σκεφτω ειναι να μπεις μεσα και να πειραξεις τον server της τηλεφωνιας αν σε αφηνει λογω credentials οποτε να μην μπορει να κανει register η τηλεφωνια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα