Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο φόρουμ! Δυστηχώς έχουν περάσει 8-9 χρόνια απο το τελευταιό μου build και εχω χασει εντελώς τις εξελίξεις απο τότε (όχι ότι είχα και τίποτα φοβερές γνώσεις αλλά είχα μια είκονα) οπότε θα βασιστώ καθάρα στις συμβουλές σας.

Δεν χρειάζομαι HDD μόνο SSD.

Αναφέρουμε:

Ποσό που διαθέτουμε: 1000 € (Αν δεν χωράει στο μπατζετ καμια ψυχτρα δεν πειραζει να ξεφυγουμε κανα 50αρικο)

Χρήση υπολογιστή: Gaming/surfing στο internet με multible tabs.

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: οχι.

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Όχι

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? οχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε (για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Αθήνα

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα? Καλο θα ηταν αλλα αν βγαινουν φθηνοτερα απο Σκρουτζ Οκ.

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα? Αν ειναι δυνατο ναι αλλιως δεν πειραζει.

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα? Όχι

Ευχαριστώ εκ των προτερών για την βοηθεία!

Δημοσ.

Καλησπέρα. Με ποια οθόνη θα το συνδιασεις;

Με τη λογική ότι έχεις η θα αγοράσεις μονιτορ της προκοπής 

Hellasphone.gr

B02DEAB8-82CC-4364-AC2A-169F84799939.jpeg.ab393a900faee17a9b3457a2b1889f89.jpeg

Κουτι της αρεσκείας σου ενδεικτικά σου βάζω ένα και μια ψυκτρα 

https://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=69958&cat=1

https://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=72866&cat=7

Αν θες να ρίξεις το κόστος βάζεις 500αρι δίσκο που δε στο προτείνω η πας σε οικονομικότερη κάρτα https://www.skroutz.gr/s/20195189/Gigabyte-Radeon-RX-5700-XT-8GB-Gaming-OC-GV-R57XTGAMING-OC-8GD.html

Σε λίγους μήνες θα βγουν καινούριες GPUs αν μπορείς να περιμένεις καλώς.

• Like 3
Δημοσ.

Καλημέρα και ευχαριστω πολυ για την απαντηση!

Η οθονη που εχω ειναι μια 24αρα dell U2414H και το πλανο ειναι να παρω μια καινουργια του χρονου. 

Τον σκληρο θα μπορουσα να τον βαλω 500 γιατι θα τον εχω μονο για τα windows και τα παιχνιδια. Εχω εναν HDD για αποθηκευτικο χωρο.

Εαν αυτες οι πληροφοριες δεν διαφοροποιουν κατι θα προχωρησω σε παραγγελια τις επομενες μερες!

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, danis1` είπε

Καλημέρα και ευχαριστω πολυ για την απαντηση!

Η οθονη που εχω ειναι μια 24αρα dell U2414H και το πλανο ειναι να παρω μια καινουργια του χρονου. 

Τον σκληρο θα μπορουσα να τον βαλω 500 γιατι θα τον εχω μονο για τα windows και τα παιχνιδια. Εχω εναν HDD για αποθηκευτικο χωρο.

Εαν αυτες οι πληροφοριες δεν διαφοροποιουν κατι θα προχωρησω σε παραγγελια τις επομενες μερες!

Περίμενε έχει γίνει μακελειό με τις κάρτες. Μπορείς να βρεις στις αγγελίες πολύ καλύτερη τιμή η να περιμένεις τις νέες τον Οκτωβρη

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα ξανα,

Εκανα μια μιξη απο διαφορες προτασεις που βρηκα και θα ηθελα μια αποψη για την παρακατω συνθεση. Ανεβηκα λιγο στο μπατζετ, αποψεις για το αν χρειαζεται καποια αλλαγη? Επισης θα ηθελα μια προταση για ψυχτρα γυρω στα 40 ευρω.

Ευχαριστω πολυ!

Screenshot 2020-10-04 211128.png

Επεξ/σία από danis1`
Δημοσ.
1 ώρα πριν, danis1` είπε

Καλησπερα ξανα,

Εκανα μια μιξη απο διαφορες προτασεις που βρηκα και θα ηθελα μια αποψη για την παρακατω συνθεση. Ανεβηκα λιγο στο μπατζετ, αποψεις για το αν χρειαζεται καποια αλλαγη? Επισης θα ηθελα μια προταση για ψυχτρα γυρω στα 40 ευρω.

Ευχαριστω πολυ!

Screenshot 2020-10-04 211128.png

έφαγες τον γάιδαρο, μην κολλήσεις στην ουρά. περίμενε 1 μήνα ακόμα

• Like 1
Δημοσ.

Εγω την εχω την υπομονη, Ο γαμπρος που θελει να δειξει στον κοσμο το δωρο που πηρε στον κουμπαρο (εμενα) δεν μπορει να περιμενει 😅

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, danis1` είπε

Εγω την εχω την υπομονη, Ο γαμπρος που θελει να δειξει στον κοσμο το δωρο που πηρε στον κουμπαρο (εμενα) δεν μπορει να περιμενει 😅

Τι παιχνίδια παίζεις? 

Τι οθόνη σκοπεύεις να πάρεις ? 

• Like 1
Δημοσ.

Οπωσδήποτε περίμενε τις νέες κάρτες από AMD και να κυκλοφορήσει η RTX 3070. Με 500 ευρώ μπορείς να πάρεις πολύ καλύτερη κάρτα γραφικών.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα Παιδιά,

Εκανα λιγο υπομονη, αλλά νομίζω ήρθε η ώρα να προχωρήσω στην παραγελία ώστε να εχω τον υπολογιστή μέσα στις γιορτές.

Θα μπορουσατε να με βοηθήσετε να καταλήξω στην τελική σύνθεση? Για ευκολία υπενθυμίζω, μπατζετ 1200 € χωρίς οθόνη για gaming. Ο σκελετος φαντάζομαι θα ειναι περιπου ο ιδιος με τα παραπανω ποστ εκτος αν εχει αλλαξει κατι δραματικά?

Ευχαριστω πολύ

Δημοσ.

Δεν αξίζει να κάνεις τώρα αγορά αδερφέ ειδικά ryzen. Μόνο ο 3800x-xt έχει λογική τιμή την ώρα που μιλάμε. Για καρτα εκεί κι αν γίνεται ο χαμος

Δημοσ.

Δυστηχως πρεπει να την κανω μεχρι τελος του χρονου για φορολογικους λογους.

Πιστευω στο μπατζετ μου χωραει και ιντελ. Μπορω να εχω μια προταδη με τα σημερινα δεδομενα?

Ευχαριστω πολυ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χωρίς να είμαι ειδικός κοιτούσα σε κάτι τέτοιο https://tinyurl.com/yys6tlhz

Ο επεξεργαστής είναι τίμιος.

Η Rx 5600 XT είναι τίμια και μπορείς στο μέλλον να τη βγάλεις και να βάλεις RX 6800 XT (ναι είναι μόνο AMD σε αυτό). Για το λόγο αυτό το σκέφτομαι σοβαρά για αυτό το setup. Δεν είμαι ειδικός και παίζει να είναι πιο υψηλές οι τιμές αλλά είναι από ένα κατάστημα. Επίσης έχω βάλει συναρμολόγηση και wifi adapter επειδή στο σπίτι που μένω θα το χρειαστώ.

Στο μέλλον θα πέσουν οι τιμές για αυτό και η ιδέα με την 5600 xt που θα αλλάξει με την 6800 xt όταν γίνει διαθέσιμη σε νορμάλ τιμές. Αλλά και τώρα είναι αρκετά τίμιο (για 1080p σούπερ και 1440p τίμιο).

Ελπίζω να βοήθησα. Αν όχι, πείτε μου απόψεις σχετικά γιατί κι εγώ ψάχνομαι αυτόν τον καιρό.

Επεξ/σία από lostinmyworld
Δημοσ.

Eφόσον δεν γίνετε να περιμένεις, άπλα πάρε τον παρακάτω συνδυασμό με 1000 ευρώ

Ryzen 3600 + B550 + 16GB 3600MHz + 5700XT + 1TB NVME + PSU 750W+

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...