metagrafakias Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι για ένα USB hub για το λάπτοπ που θα πάρω με σκοπό να συνδέσω ένα ποντίκι, ένα πληκτρολόγιο και μία εξωτερική κάρτα ήχου (Behringer U-Phoria UM2). Λογικά θα χρειαστεί να παίρνει ρεύμα από εξωτερική παροχή οπότε σκέφτομαι αυτό: https://www.skroutz.gr/s/20696914/TP-LINK-UH700-v3.html Πιστεύετε θα δουλέψει καλά ή έχετε να προτείνετε κάτι άλλο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
zx1234r Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Η χρήση του είναι απλή. Εφόσον έχει και εξωτερική παροχή, δεν υπάρχει προβληματισμός.
hp8 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, metagrafakias είπε Ενδιαφέρομαι για ένα USB hub για το λάπτοπ που θα πάρω με σκοπό να συνδέσω ένα ποντίκι, ένα πληκτρολόγιο και μία εξωτερική κάρτα ήχου το λαπτοπ που θα πάρεις δεν έχει τίποτα από αυτά που θες? πχ δεν έχει έξοδο ήχου η ακουστικών για να βάλεις τα εξωτερικά ηχεία? χωρίς επιπλέον κάρτα ? Από usb ? μόνο μια?
Candela Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Μια ερώτηση λίγο άσχετη με το θέμα (για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα) αν το Laptop το κλείσεις με συνδεδεμένο ένα απλό usb 3.0, υπάρχει κάποιο πρόβλημα?
Ukforthemoment Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 3 ώρες πριν, metagrafakias είπε Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι για ένα USB hub για το λάπτοπ που θα πάρω με σκοπό να συνδέσω ένα ποντίκι, ένα πληκτρολόγιο και μία εξωτερική κάρτα ήχου (Behringer U-Phoria UM2). Λογικά θα χρειαστεί να παίρνει ρεύμα από εξωτερική παροχή οπότε σκέφτομαι αυτό: https://www.skroutz.gr/s/20696914/TP-LINK-UH700-v3.html Πιστεύετε θα δουλέψει καλά ή έχετε να προτείνετε κάτι άλλο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Ασυρματο/ΒΤ ποντίκι και πληκτρολόγιο.
hp8 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 25 λεπτά πριν, Candela είπε Μια ερώτηση λίγο άσχετη με το θέμα (για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα) αν το Laptop το κλείσεις με συνδεδεμένο ένα απλό usb 3.0, υπάρχει κάποιο πρόβλημα? απ όσο ξέρω όχι Αλλα να μην το ξεκινησεις με το usb πανω γιατι πιθανον θα ψαχνει να μπουταρει απο αυτο 1
metagrafakias Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 2 ώρες πριν, hp8 είπε το λαπτοπ που θα πάρεις δεν έχει τίποτα από αυτά που θες? πχ δεν έχει έξοδο ήχου η ακουστικών για να βάλεις τα εξωτερικά ηχεία? χωρίς επιπλέον κάρτα ? Από usb ? μόνο μια? Τα ηχεία δεν συνδέονται με jack και χρειάζομαι την κάρτα ήχου αλλά και έναν amplifier που έχω ήδη. Συνολικά χρειάζομαι 3 usb ενώ το λάπτοπ έχει 2. 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Ασυρματο/ΒΤ ποντίκι και πληκτρολόγιο. Δεν με ενδιαφέρουν bluetooth περιφερειακά γιατί επιθυμώ να χρησιμοποιώ το μηχανικό μου πληκτρολόγιο.
konstantin79 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 9 ώρες πριν, metagrafakias είπε Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι για ένα USB hub για το λάπτοπ που θα πάρω με σκοπό να συνδέσω ένα ποντίκι, ένα πληκτρολόγιο και μία εξωτερική κάρτα ήχου (Behringer U-Phoria UM2). Λογικά θα χρειαστεί να παίρνει ρεύμα από εξωτερική παροχή οπότε σκέφτομαι αυτό: https://www.skroutz.gr/s/20696914/TP-LINK-UH700-v3.html Πιστεύετε θα δουλέψει καλά ή έχετε να προτείνετε κάτι άλλο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Έχω το συγκεκριμένο, δουλευει εξαιρετικά και δεν εχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα για την ώρα. Συνήθως του εχω 2 σκληρους πάνω. Επίσης έχει κουμπί on/off και θεωρητικά δεν θα έχεις κανενα θέμα στο μπουτάρισμα. Το έχω συνδεδεμένο συνέχεια και απλά το ανοίγω οταν θέλω
dijkstraJ Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Εφόσον ουιαστικά άλλη 1 θύρα USB θες θα μπορουσες να πας σε κάτι πιο μικρο και ίσως και πιο φορητό. https://www.skroutz.gr/s/5364972/RaidSonic-Icy-Box-IB-AC6104-Silver.html Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2020 από dijkstraJ
tasvar Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Στις 31/8/2020 στις 1:36 ΜΜ, metagrafakias είπε εξωτερική κάρτα ήχου (Behringer U-Phoria UM2). Εχω την εντύπωση πως audio interfaces και usb hubs δεν τα πάνε καλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα