dimigero88 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Καλημέρα ! Έχω σήμα WiFi μόνο στο δωμάτιο του ρουτερ στα υπόλοιπα δωμάτια έχει μηδαμινό έως καθόλου θα ήθελα μια λύση σχετικά οικονομική για να μπορώ μα έχω σήμα σε όλα τα δωμάτια ! Ρουτερ έχω το speedport του ΟΤΕ . Μου πρότειναν να μην πάω σε repeater και να πάω σε μια λύση Devolo Magic 2 WiFi Next Starter Kit Αλλά θέλω να δω εάν υπάρχει κάτι πιο οικονομικό να κάνω υην δουλειά μου . Ευχαριστω
zx1234r Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Ποιο φθηνό μόνο repeater. Απλά θα χάσεις λίγο σε ασύρματη ταχύτητα.
dimigero88 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, zx1234r είπε Ποιο φθηνό μόνο repeater. Απλά θα χάσεις λίγο σε ασύρματη ταχύτητα. Ε καλά για τα κινητά και σμαρτ τιβι το θέλω ! Το ντεβολο μου το πρότειναν για να μην έχω θέμα με τις μπριζες και την φάση . Έχεις να προτείνεις κάποιο καλό repeater είμαι τελείως ασχέτως στο θέμα . Επίσης διάβασα εδώ κάποιοι προτείνουν αλλαγή ρουτερ . Θα έχει όντως καλύτερη εμβέλεια και σήμα άμα πάω σε μια τέτοια επιλογή ; Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2020 από dimigero88
zexnaf Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Σε μένα δούλεψε αυτό το συγκεκριμένο πολύ καλά μέσα στο σπίτι... https://www.skroutz.gr/s/7851548/Netis-WF2220.html Τίμιο για τα χρήματα του και στο ίδιο σημείο με το ρούτερ στην αρχή είχε αρκετά μεγάλη διαφορά στην εμβέλεια σε σύγκριση με το zte router της wind. Τόσο....που είχα γυρισει όλες τις συνδεσεις μου στο access point και όχι στο ρουτερ. Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2020 από zexnaf
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα