Προς το περιεχόμενο

piaggio liberty 150

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνώμες για το συγκεκριμένο σε καινούριο? Αν καταληξω σε αυτό για πρώτο μηχανάκι η χρήση του θα είναι 70-80% εντός πόλης 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

με χιλια!! <''ελαφρυ'' στην οδηγηση και ποιοτικο> ... αν θες σκουτερ..... και οχι παπι για πιο φτηνα service

Επεξ/σία από crash banticoot
Δημοσ.

όχι για σκούτερ είμαι... το θέμα είναι αν το συγκεκριμένο στην τιμή του είναι η καλύτερη δυνατή επιλογή ή αν υπάρχει κάτι άλλο( σε αυτά τα λεφτά) που μου έχει ξεφύγει!

Κινέζικα κτλ τα απορρίπτω     

Δημοσ.

Αν δεν σε νοιάζουν οι επιδόσεις, δεν θέλεις όπωσδήποτε SYM, και θέλεις ένα σκούτερ για τις καθημερινές σου μετακινήσεις εντός πόλης, αλλά και περιαστικές βόλτες, προχώρα. Είναι αρκετά ποιοτικό και στυλάτο σαν μικρή vespa, και πολύ οικονομικό. Σκέψου εγώ έχω το Liberty 125 (θα αλλαχτεί για μηχανή βέβαια τους επόμενους μήνες) και το λιώνω καθημερινά, μη σου πω τι βόλτες έχω κάνει και που έχω φτάσει, από Υμηττό, Πάρνηθα, μέχρι Πόρτο Γερμενό - Ψάθα, Ξυλόκαστρο, και δικάβαλο μάλιστα πολλές φορές. Ταλαιπωρία μεν,  ενθουσιαμός και περιπέτεια δε... αυτά τα έκανα 5-6 χρόνια πριν βέβαια που ήμουν αφελής νεανίσκος.

Δημοσ.

Το sym symphony st 200i  το εχω επίσης σαν εναλλακτικό αλλά δεν ξέρω απο θέμα αξιοπιστίας και ποιότητας σε βάθος χρόνου τι λέει. Αφού είναι περίπου στην ιδία τιμή και τα 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ θα πήγαινα στο SYM λόγω του ότι συνολικά είναι ανώτερο μηχανάκι στην ίδια τιμή. Το Liberty και πιο αδύναμο είναι και σαν κόστος service ανταλλακτικών θα δίνεις παραπάνω. To SYM είναι αρκετά αξιόπιστο, οκ μη περιμένεις πλαστικά και κατασκευή HONDA, αλλά είναι το καλύτερο vfm σκουτερ στη κατηγορία που κοιτάς.

Επεξ/σία από JimxxZe
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...