birbilis_ Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 εμένα τη στείλανε, 11/9 λέει φτάνει. για να δούμε...
d_gkal Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 11 minutes ago, birbilis_ said: εμένα τη στείλανε, 11/9 λέει φτάνει. για να δούμε... Που γράφει ημερομηνία παράδοσης;
birbilis_ Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, d_gkal είπε Που γράφει ημερομηνία παράδοσης; στο mail που λέει «shipped out” 1
DownUNDERground Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Μπαταρία αλλάζει εύκολα αυτή αν τα παίξει η παλιά; Θεωρώ ότι είναι ένα στοιχείο που θα έπρεπε να συνυπολογίζει ο οποιοσδήποτε σαν σημαντικό πριν αγοράσει τέτοια σκούπα. Θα είναι βλακεία σε 3, 5 ή σε όσα χρόνια τα παίξει η μπαταρία του, να αναγκαστείς να δώσεις άλλα 200-300€ για νέα, όταν θα μπορούσες με 50-60 πχ. να την κάνεις "καινούργια". Δεν ξέρω αν είναι εύκολο να βρίσκει κανείς τέτοιες πληροφορίες για πολλά μοντέλα βέβαια. Βολικό θα ήταν. Edit Απαντάω μόνος μου τελικά! Μια χαρά εύκολη η αλλαγή: https://www.hardreset.info/devices/xiaomi/xiaomi-mi-robot-vacuum-mop-pro-styj02ym/battery-replacement/ Ανταλλακτικές μπαταρίες ενδεικτικές τιμές (~45€): https://www.aliexpress.com/i/4001195697841.html https://www.aliexpress.com/item/32846926522.html Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2020 από DownUNDERground 2
imvrios Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, d_gkal είπε Παρέλαβα πριν λίγο Μου επιβεβαιώνεις κάτι; Η DHL στο έφερε χωρίς προειδοποίηση, σωστά;
kallonos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, imvrios είπε Μου επιβεβαιώνεις κάτι; Η DHL στο έφερε χωρίς προειδοποίηση, σωστά; Όλες τις φορές που έχω παραλάβει από Τσεχία με dhl. Μόλις είναι κάτω από το σπίτι σκανε τηλέφωνο. Χωρίς προειδοποίηση. Μιλάω για Αθήνα Όχι επαρχία. Μόλις γράψει αυτό, την επόμενη μέρα πάντα το φέρνουν σπίτι. Να είναι εργάσιμη Σάββατο δεν έχουν φέρει ποτέ. Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2020 από kallonos
imvrios Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 24 λεπτά πριν, kallonos είπε Όλες τις φορές που έχω παραλάβει από Τσεχία με dhl. Μόλις είναι κάτω από το σπίτι σκανε τηλέφωνο. Χωρίς προειδοποίηση. Μιλάω για Αθήνα Όχι επαρχία. Μόλις γράψει αυτό, την επόμενη μέρα πάντα το φέρνουν σπίτι. Να είναι εργάσιμη Σάββατο δεν έχουν φέρει ποτέ. Ευχαριστώ, αυτό ήθελα να επιβεβαιώσω, έτσι κάνουν και σε εμένα και είναι κατηγορηματικοί ότι δε κάνουν δεύτερη παράδοση. Δεν ήσουν εκεί, το πάνε σε σημείο συλλογής. Δε ξέρω τι συμφωνία έχει κάνει μαζί τους το BG, είναι το μοναδικό κατάστημα για το οποίο η DHL δε προειδοποιεί, δε σου δίνει option να αλλάξεις τόπο και χρόνο παράδοσης κλπ. Και τα σημεία συλλογής είναι ό,τιδήποτε. Εμένα είναι ένα Polis Park και ένα κατάστημα πώλησης ειδών καπνιστού (!). Με ότι σημαίνει αυτό για την εμπειρία και την ικανότητα τους για τη σωστή μεταχείριση των δεμάτων και την προστασία των προσωπικών δεδομένων.
d_gkal Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 47 minutes ago, imvrios said: Μου επιβεβαιώνεις κάτι; Η DHL στο έφερε χωρίς προειδοποίηση, σωστά; Τι εννοεις; Χτύπησε το κουδούνι και το έφερε. Χωρίς κάποιο τηλέφωνο νωρίτερα. Είχα ήδη δει στο tracking number ότι είναι προς παράδοση. Άλλη φορά με κάλεσαν να δουν αν είμαι σπίτι για να το φέρουν. Έτυχε δεν ήμουν και το πήγαν σε σημείο διαλογής. Το παρέλαβα από κει.
imvrios Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, d_gkal είπε Τι εννοεις; Χτύπησε το κουδούνι και το έφερε. Χωρίς κάποιο τηλέφωνο νωρίτερα. Είχα ήδη δει στο tracking number ότι είναι προς παράδοση. Άλλη φορά με κάλεσαν να δουν αν είμαι σπίτι για να το φέρουν. Έτυχε δεν ήμουν και το πήγαν σε σημείο διαλογής. Το παρέλαβα από κει. Το άλλη φορά είναι το κλειδί. Η άλλη φορά ήταν από BG; Αυτό που με προβλημάτισε το έγραψα στο αμέσως προηγούμενο μήνυμα από το δικό σου. Δύο φορές δεν ήμουν σπίτι να παραλάβω. Ήλθαν απροειδοποίητα. Πήγαν λοιπόν και τα άφησαν στο Polis Park. Είναι κοντά μου, δεν είναι αυτό το θέμα. Στο parking όμως δε μεταχειρίζονται σωστά τα δέματα. Όταν πήγα να παραλάβω, η κοπέλα υπάλληλος του parking δεν έπιανε τα δέματα λόγω κορονωιού. Το δικό μου το έφερε σπρώχνοντας το με τα πόδια της. Και όλα τα δέματα χύμα στο πάτωμα. Την άλλη φορά ήταν ένας τύπος πιο normal αλλά και πάλι τα δέματα χύμα. Με προβληματίζει η σκέψη η οθόνη που περιμένω να έχει τέτοια μεταχείριση. Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2020 από imvrios
d_gkal Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Από bg οι αγορές. Τέτοια θέματα δεν είχα ποτέ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα