Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, birbilis_ είπε

αυτό δεν θα έχει τελωνείο? μέχρι πόσα ευρώ είναι χωρίς δασμούς?

αυτό δεν θα έχει τελωνείο? μέχρι πόσα ευρώ είναι χωρίς δασμούς?

Θα διαλέξεις μέθοδο αποστολής Priority Direct Mail και δε θα έχει τελωνείο.

Αν και έχει αρχίσει να στρώνει το πράγμα, υπάρχουν καθυστερήσεις λόγω κορωνοϊού. Να είσαι προετοιμασμένος.

Επεξ/σία από imvrios
  • Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σε σχεση με τη roborock s5? καλυτερη η S5?

Ή παρομοιες δυνατοτητες και αποτελεσματικοτητα?

την πηρα κι εγω, μαζι με το replacements σετ.

Επεξ/σία από razkal
Δημοσ.
2 ώρες πριν, soundkeeper είπε

η σκουπα του θεματος εχει Rooms recognition, Scheduling to clean in a specific room και Multiple maps support ενω η 1C δεν τα εχει

https://smartrobotreviews.com/reviews/xiaomi-robot-vacuums-comparison.html

ο κωδικος χρησιμοποιηθηκε 100 φορες και εληξε :(

Δημοσ.

Τέλος αυτό το κουπόνι. Αλλά υπάρχει περίπτωση να δώσουν κι άλλα αυτές τις ημέρες. Πάμε σιγά σιγά για το επόμενο εκπτωτικό event των Κινέζων, τη γιορτή του φθινοπώρου.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, cirrus είπε

Μπορεί να μας πει κάποιος εάν δέχεται να βάλεις κάποιο καθαριστικό στο νερό; Πχ υγρό πράσινο σαπούνι η κάνα Dettol?

Έχω την S50 (από τις καλύτερες αγορές για το σπιτι που έχω κάνει ποτέ) και βάζουμε απορρυπαντικό για το πάτωμα νομίζω και χλωρίνη, γενικά δεν το συστήνουν αλλά ενάμιση χρόνο τώρα δεν είχα θέμα.

2 ώρες πριν, razkal είπε

σε σχεση με τη roborock s5? καλυτερη η S5?

Ή παρομοιες δυνατοτητες και αποτελεσματικοτητα?

την πηρα κι εγω, μαζι με το replacements σετ.

Από ότι διάβασα, αν δεν έχεις σπίτι 250 τετραγωνικά στα υπόλοιπα κομμάτια αυτή εδώ είναι καλύτερη.

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, imvrios said:

Τέλος αυτό το κουπόνι. Αλλά υπάρχει περίπτωση να δώσουν κι άλλα αυτές τις ημέρες. Πάμε σιγά σιγά για το επόμενο εκπτωτικό event των Κινέζων, τη γιορτή του φθινοπώρου.

Ευτυχώς πρόλαβα και ξόδεψα 214.86€! 🤣

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι Κινεζοι τελευταίες 15 μέρες (μου) μας πήραν πολλα €€€

Αντε να γίνει και το event τους να δούμε πόσα ακόμα θα μας παρουν 😁😁😋

Επεξ/σία από stelios18120
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σχετικά off topic, αλλά πολύ χρήσιμο για πιθανούς αγοραστές!

Παιδιά προσοχή.

Αν σας χαλάσει ή σας έρθει χαλασμένο προϊόν (DOA), θα μπλέξετε άσχημα με το Banggood (όπως έχω μπλέξει εγώ).

Δεν υπάρχει εγγύηση και το customer support είναι μαρτύριο.

Αγόρασα προβολέα 149 δολάρια με εγγύηση Banggood και Paypal.

Διαβάστε τα email που μου έστειλαν για  projector ( Toprecis T 8 ) αγορασμένο από Ισπανική αποθήκη Banggood που μου ήρθε χαλασμένο (DOA).

2nd email Could you check if the item can be repaired in the local store or not first? Please inform us how much the reparation will cost before you start to repair it. If the cost is acceptable, we will refund to you. We are sorry that we do not pay for the consulting fee.

3rd email Could you please check and tell us the lowest shipping fees to return the item to Dongguan, Guangdong,China with tracking number?But do not ship it via expedited shipping service like EMS, DHL,UPS,TNT,FEDEX... as it likely will incur import taxes when it reaches customs and it may also be delayed during the customs clearance process. We look forward to receiving your reply.

Τους απαντάω ότι τα ταχυδρομικά για Κίνα είναι με ΕΛΤΑ 26 ευρώ.

4th email For the defective item , it need to be returned to China, if you want to return it, could you please check and tell us the lowest shipping fees to return the item to Dongguan, Guangdong,China with tracking number?But do not ship it via expedited shipping service like EMS, DHL,UPS,TNT,FEDEX... as it likely will incur import taxes when it reaches customs and it may also be delayed during the customs clearance process. if the shipping fee is acceptable, we will pay for it.

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Επεξ/σία από dess
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γενικά ότι έρχεται από Κίνα και ειδικά τα πιο ακριβά πράγματα τα βγάζουμε ένα βίντεο στο unboxing για να έχουμε αποδείξεις πως κάτι ήρθε χαλασμένο. Εγώ όσες φορές χρειάστηκα κάτι από bangood ξεμπέρδεψα πολύ εύκολα και γρήγορα. Αλλά για μικροπραγματα, όχι κάτι τόσο ακριβό όσο  ο προβολέας σου. 

Επεξ/σία από Tigio13
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Tigio13 είπε

Γενικά ότι έρχεται από Κίνα και ειδικά τα πιο ακριβά πράγματα τα βγάζουμε ένα βίντεο στο unboxing για να έχουμε αποδείξεις πως κάτι ήρθε χαλασμένο. Εγώ όσες φορές χρειάστηκα κάτι από bangood ξεμπέρδεψα πολύ εύκολα και γρήγορα. Αλλά για μικροπραγματα, όχι κάτι τόσο ακριβό όσο  ο προβολέας σου. 

Μα αν διαβασεις καλα τι λεει ο φιλος απο πανω, δεν του αρνηθηκαν κατι, και unboxing να εκανε τα ιδια θα του λεγανε, οτι η κοιταξε φτιαξτο εσυ σε ενα καταστημα στην ελλαδα, η επεστρεψε το σε εμας

Γενικα το Banggood σε αυτα τα θεματα, επειδη εχω κατ ιδιαν πειρα, ειναι απαραδεκτο, γιατι και αργουν να απαντανε, μπορει και μετα απο μερες, ενω εχουν διαβασει τα μυνηματα σου, και γενικα φαινεται, δεν εχουν προθεση να σε εξυπηρετησουν

• Like 2
Δημοσ.
8 hours ago, panospc said:

Τα υπνοδωμάτια του σπιτιού μου είναι 1cm πιο χαμηλά σε σχέση με το υπόλοιπο σπίτι, θα μπορεί να περνάει από μόνη της;

Nαι, μπορει να περασει εως 2cm. Ειναι επιμονη!

8 hours ago, neo_geo13 said:

Καλησπέρα παιδιά!

Η αντίστοιχη ρομποτική σκούπα που πωλείται από τα σκρουτζομάγαζα είναι αυτή ή κάποια άλλη;

Ναι αυτη ειναι.

• Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, makhs5 είπε

Μα αν διαβασεις καλα τι λεει ο φιλος απο πανω, δεν του αρνηθηκαν κατι, και unboxing να εκανε τα ιδια θα του λεγανε, οτι η κοιταξε φτιαξτο εσυ σε ενα καταστημα στην ελλαδα, η επεστρεψε το σε εμας

Γενικα το Banggood σε αυτα τα θεματα, επειδη εχω κατ ιδιαν πειρα, ειναι απαραδεκτο, γιατι και αργουν να απαντανε, μπορει και μετα απο μερες, ενω εχουν διαβασει τα μυνηματα σου, και γενικα φαινεται, δεν εχουν προθεση να σε εξυπηρετησουν

Για την καθυστέρηση έχεις δίκιο. Όσο για τον φίλο από πάνω εγώ καταλαβαίνω πως γενικά  για μικροποσα δίνουν καλύτερες λύσεις από ότι αν είναι κάτι ακριβό. Και να δώσω και ένα παράδειγμα και σταματάω το offtopic. 

Αγόρασα μια τσάντα ώμου xiaomi και την πρώτη φορά που την έβαλα με αρκετό βάρος κόπηκε το ένα λουρί στη ραφή. Τους έστειλα φωτογραφίες και τους είπα πως συνέβη μετά την 1η χρήση. 

Η απάντηση ήταν refund και να κρατήσω τη χαλασμένη ή να μου στείλουν καινούρια και να κρατήσω τη χαλασμένη. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, Tigio13 είπε

Για την καθυστέρηση έχεις δίκιο. Όσο για τον φίλο από πάνω εγώ καταλαβαίνω πως γενικά  για μικροποσα δίνουν καλύτερες λύσεις από ότι αν είναι κάτι ακριβό. Και να δώσω και ένα παράδειγμα και σταματάω το offtopic. 

Αγόρασα μια τσάντα ώμου xiaomi και την πρώτη φορά που την έβαλα με αρκετό βάρος κόπηκε το ένα λουρί στη ραφή. Τους έστειλα φωτογραφίες και τους είπα πως συνέβη μετά την 1η χρήση. 

Η απάντηση ήταν refund και να κρατήσω τη χαλασμένη ή να μου στείλουν καινούρια και να κρατήσω τη χαλασμένη. 

Εγω θα γραψω ενα παραδειγμα προσωπικο μου που εγραψα σημερα και σε αλλο νημα

Πχ το Gearbest ειναι κλασεις ανωτερο απο το Banggood στο θεμα αν σου κατσει πχ προβλημα με Doa, ειχα παρει ενα smartwatch με android φθηνιαρικο ομως, 40 ευρω απο το Gearbest στο παρελθον και ειχε προβλημα με την καρτουλα σιμ που επαιρνε, και τους εστειλα μυνημα και τους ειπα το προβλημα, μου ειπαν να το κοιταξω καλυτερα, οκ, και μετα στο δευτερο μυνημα τους και μαλιστα την δευτερη κι ολας μερα, μου επιστρεψανε τα χρηματα πισω και ουτε μου ζητησαν να τους το στειλω πισω, μικρο ποσον γι αυτους αλλα οκ

Με το Banggood ειχα παρει ενα Tablet 80 ευρω που ειχε προβλημα στην μπαταρια, επεφτε με τη μια, και ουτε μου απαντουσαν στην αρχη, μετα απο πολλα μυνηματα μου, μου ειπαν να το στειλω πισω, η να μου επιστρεψουν 15 δολαρια, και αυτα μετα απο πολλα μυνηματα που εστειλα και απαντουσαν οποτε θελανε μετα απο μερες

Ουτε θελω καν να φανταστω το banggood τι θα κανει σε αγορα των 215 ευρω αν ερθει Doa

Επεξ/σία από makhs5
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...