Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δε χρειάζεται να πούμε απολύτως τίποτε, τα είχαμε πει στο άλλο νήμα. Αυτό υπάρχει για όσους δε τη πρόλαβαν και γιατί το άλλο είναι κλειδωμένο.

Μη ξεχάσετε και ανταλλακτικά / αναλώσιμα.

Κουπόνι: BGTHXMDSF

https://www.banggood.com/Xiaomi-Mijia-STYJ02YM-2-in-1-Robot-Vacuum-Mop-Vacuum-Cleaner-Sweeping-Mopping-2100pa-Wifi-Smart-Planned-Clean-Mi-Home-APP-p-1562992.html

Επεξ/σία από imvrios
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εδώ η απόφαση είναι πιο ξεκάθαρη: είσαι ικανοποιημένος από τον τρόπο που καθαρίζετε το σπίτι σας και το χρόνο που σας παίρνει.

Αν ναι, δεν έχει νόημα να αγοράσεις. Αλλιώς στα εργαλεία που μπορούν να σας βοηθήσουν μπορείς να αξιολογήσεις και την αγοράς μίας σκούπας / σφουγγαρίστρας ρομπότ.

Δε μιλάμε για κανένα Bluetooth ηχείο να πεις "ακόμα ένα, άσε μωρέ, σπατάλη."

• Like 2
Δημοσ.

Προφανώς δε πρέπει να έχεις πολλά έπιπλα, καλώδια, τσιμπραγκαλα από δω και από κει. (Θα μου πεις συμμαζεψε τα-συμφωνω) 

Ενώ την θέλω, δε ξέρω αν όντως μου είναι χρήσιμη. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δυσκολο να μεινει στο ραφι.
Την βαζεις σε schedule και καθαριζει οποιες μερες της πεις, οποτε ουτε που θα ξανα ασχοληθεις παρα μονο για να αδειασεις τον καδο με την σκονη.
Ειναι ευκολα απο τις best buy συσκευες.

Επεξ/σία από sistah
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδιά μην το σκέφτεστε αξίζει και στα 220 ένα παραπάνω

αν έχεις και κατοικίδιο ξεχνάς τις τρίχες

Επεξ/σία από PoliospA
Δημοσ.

Όταν πάρεις σκούπα ρομποτακι μετά θα αναρωτιεσαι πως ζούσες τόσα χρόνια χωρίς αυτήν.

Απίθανη ευκολία.

2 χρόνια έχω την δική μου και παίζει να είναι η καλύτερη επένδυση που έχω κάνει ever και σκέψου ότι εγώ έχω μια ilife "χαζή" που δεν έχει ούτε mapping ,ούτε ζώνες μπορείς να ορισεις ,τίποτα.130€ την είχα πάρει από αμαζον.

Στουρνάρι που απλά γυρίζει σαν τον Βέγγο για μια ώρα αλλά βγάζεις το κουτί που μαζεύει την σκόνη και είναι γεμάτο.

Σε σπίτι που οπτικά δεν σου φαίνεται να χρειάζεται καθάρισμα.

Αν και εγώ προσωπικά θα περίμενα την black Friday ,γενικά τα αξίζουν τα λεφτά τους και με το παραπάνω.

• Like 2
Δημοσ.

Μπορεί να μας πει κάποιος εάν δέχεται να βάλεις κάποιο καθαριστικό στο νερό; Πχ υγρό πράσινο σαπούνι η κάνα Dettol?

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, imvrios είπε

Δε χρειάζεται να πούμε απολύτως τίποτε, τα είχαμε πει στο άλλο νήμα. Αυτό υπάρχει για όσους δε τη πρόλαβαν και γιατί το άλλο είναι κλειδωμένο.

Μη ξεχάσετε και ανταλλακτικά / αναλώσιμα.

Κουπόνι: BGTHXMDSF

https://www.banggood.com/Xiaomi-Mijia-STYJ02YM-2-in-1-Robot-Vacuum-Mop-Vacuum-Cleaner-Sweeping-Mopping-2100pa-Wifi-Smart-Planned-Clean-Mi-Home-APP-p-1562992.html

Μήπως μπορείς να δώσεις το λινκ του άλλου νήματος ώστε να διαβάσουμε για περισσότερες πληροφορίες;

Ευχαριστούμε και πάλι.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, greg.chalk είπε

Μήπως μπορείς να δώσεις το λινκ του άλλου νήματος ώστε να διαβάσουμε για περισσότερες πληροφορίες;

Ευχαριστούμε και πάλι.

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Xorxhs! είπε

Ποια αναλώσιμα θα χρειαστούν? any link?

Π.χ.: https://www.banggood.com/21pcs-Replacements-for-XIAOMI-MIJIA-STYJ02YM-Vacuum-Cleaner-Parts-Accessories-6Side-Brushes-6Filters-3Wet-Rag-3-Wet-Dry-Rag-2Roll-Brush-1White-Comb-p-1614110.html

2 λεπτά πριν, greg.chalk είπε

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ τσίμπησα παιδιά... Υποψήφιοι αγοραστές έχετε απλά το νου σας γιατί είναι random τι θα έρθει από Τσεχία.

CN Warehouse is CN Version

HK Warehouse is International Version

CZ Warehouse is CN Version + International Version ( Random )

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...