KostasKri Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 13 λεπτά πριν, aypnia είπε Ο μεσαζον, του μεσαζον, εεεε μεσαζον!!!! Σκοτώνουμε τα ελληνικά αλλά διορθώσουμε τους ημιμαθείς ναούμε 😀 Δεν νομίζω να σκότωσα κάτι, λάθος παράθεση;;;
LeGendGR Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, AtiX είπε Αφού καταλαβαίνεις πως το λέει γιατί αντι να το κάνεις γαργάρα, το συνεχίζεις νομίζοντας ότι θα βγει και από πάνω? Οχι δεν καταλαβαίνω. Και επειδή δεν είναι όλοι αυτοί που μειώνει Apple να βγάζουν το χρημα σε φορολογικούς παραδεισους δυσκολεύομαι ακομα πιο πολυ. Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2020 από LeGendGR
AtiX Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 3 λεπτά πριν, LeGendGR είπε Οχι δεν καταλαβαίνω. Και επειδή δεν είναι όλοι αυτοί που μειώνει Apple να βγάζουν το χρημα σε φορολογικούς παραδεισους δυσκολεύομαι ακομα πιο πολυ. Κοίτα, πειράζει που δεν καταλαβαίνω χριστό τι θέλεις να πεις?
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 3 λεπτά πριν, AtiX είπε Κοίτα, πειράζει που δεν καταλαβαίνω χριστό τι θέλεις να πεις? Είσαι ημιμαθής γι'αυτο! 😂😂
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Ρε παιδιά για να καταλάβω δηλαδή σε εφαρμογές οπως το efood, η apple κρατάει 30%? Δηλαδή αν το κόστος παραγγελίας σου ειναι 10€ θα παει 13€?
LeGendGR Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 9 λεπτά πριν, KostasKri είπε Δεν νομίζω να σκότωσα κάτι, λάθος παράθεση;;; Όπως είπα δεν εμποδίζει η μόρφωση κάποιον να ειμαι αξεστος. 3 λεπτά πριν, AtiX είπε Κοίτα, πειράζει που δεν καταλαβαίνω χριστό τι θέλεις να πεις? Τι να σου πω..
Theon1k Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Δηλαδη, το Facebook εδωσε την δυνατοτητα σε δημιουργους περιεχομενου να διοργανωνουν events χωρις να τους κραταει τιποτα ωστε να πηγαινει το κερδος σε αυτους, που στο κατω κατω διοργανωνουν το event και χωνεται η Apple και ζηταει 30% επειδη χρησιμοποιουν την συγκεκριμενη εφαρμογη στο λειτουργικο της?
Mhlogiatros Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 7 λεπτά πριν, nicknickyout είπε Ρε παιδιά για να καταλάβω δηλαδή σε εφαρμογές οπως το efood, η apple κρατάει 30%? Δηλαδή αν το κόστος παραγγελίας σου ειναι 10€ θα παει 13€? 25 % δινει προμήθεια το καταστημα στο efood νομιζω ; Αν η εφαρμογη ειναι και στο apple store και ενα 30 % στην apple θα παει 15,50 πανε τα σουβλακια τα φαγαν οι μεσαζοντες
aypnia Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 11 λεπτά πριν, KostasKri είπε Δεν νομίζω να σκότωσα κάτι, λάθος παράθεση;;; Ναι λάθος, ευτυχώς που δεν κάνω και ορθογραφικά λάθη το ημιμαθές-αμαθές ον. Στον εαυτό μου αναφέρομαι.
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 15 λεπτά πριν, nicknickyout είπε Ρε παιδιά για να καταλάβω δηλαδή σε εφαρμογές οπως το efood, η apple κρατάει 30%? Δηλαδή αν το κόστος παραγγελίας σου ειναι 10€ θα παει 13€? Όχι, δεν είναι ψηφιακό προϊόν το φαγητό. Δεν χρησιμοποιείς τον τρόπο πληρωμής που έχεις βάλει στην Apple για τέτοιες αγορές.
KostasKri Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 4 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε 25 % δινει προμήθεια το καταστημα στο efood νομιζω ; Αν η εφαρμογη ειναι και στο apple store και ενα 30 % στην apple θα παει 15,50 πανε τα σουβλακια τα φαγαν οι μεσαζοντες Η Apple δεν κρατάει προμήθεια από πωλήσεις υλικών αγαθών. Δηλαδή φαγητό, ρούχα κτλ κτλ δεν είναι στην ομπρέλα του 30%.
SabotazNic Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, billdanos είπε Αν κάποιος θέλει να μάθει το ποσοστό μπορεί να το βρει πανεύκολα. Ο χρήστης που αγοράζει μια υπηρεσία μέσα από το app store, βλέπει την τιμή την οποία θα χρεωθεί. Αν επιθυμεί να ακολουθήσει όλη τη διαδρομή του χρήματος, μπορεί να κάνει ο,τι θέλει. Αυτό είναι κάτι διαφορετικό από το να σου γράφει ο άλλος τα "παράπονά του" δημόσια μέσα σε μια πλατφόρμα που ενώ τη χρησιμοποιεί ταυτόχρονα δεν συμφωνεί και με τους όρους της... Ο τελικός χρήστης θα μπορούσε να ενημερωθεί αν έβλεπε μια αύξηση στην τιμή της υπηρεσίας η οποία θα γινόταν από το fb για να καλύψει τη "χασούρα" του 30%, διαφορετικά δε νομίζω πως θα τον ένoιαζε τι κάνει το fb με το ποσό που εισπράττει... 5 ώρες πριν, Retromaniac είπε Δεν σου γραφει τα παραπονα αλλα ξεκαθαριζει οτι η ταδε υπηρεσια που αγοραζεις δεν κοστιζει τοσο. Ετσι ο χρηστης δεν θα αφησει ασχημη αξολογηση πχ γιατι δεν αξιζε τα λεφτα της.... Και υπαρχουν πολλοι λογοι ακομη. Πχ εγω που το βλεπω και κοιταω την τιμη δεν θα χαρακτησω τον αλλον απληστο αν δω οτι το 30% δεν ειναι δικο του. Αν ηταν ενα 10% δεν θα το συζηταγαμε, η διαφορα θα ηταν μικρη για να μπεις στην διαδικασια να το ξεκαθαρισεις για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις. Μάλλον δεν καταλάβατε το άρθρο αλλά αφορά κυρίως αυτούς που θα εισπράξουν τα χρήματα. Δεν είναι γνωστό ότι ακόμα και μέσα από event στο fb μπορεί η Apple να εισπράξει το 30% των χρημάτων. Αυτό ήταν γνωστό μόνο για ότι αγοράζεις ως χρήστης μέσα από το store/in app purchases. Αλλα δεν ήξερα ότι αν φτιάξω εκδήλωση και μαζέψω λεφτά, το 30% των δικών μου χρημάτων θα πάει στην Apple. Edit: και βασικά από ότι διαβάζω τα περισσότερα σχόλια, αν όχι όλοι, οι περισσότεροι καταλάβατε το ίδιο πράγμα. Ότι αφορά μόνο τον χρήστη που αγοράζει κάτι, και όχι αυτόν που θα εισπράξει. Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2020 από SabotazNic
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Μόλις τώρα, SabotazNic είπε Μάλλον δεν καταλάβατε το άρθρο αλλά αφορά κυρίως αυτούς που θα εισπράξουν τα χρήματα. Δεν είναι γνωστό ότι ακόμα και μέσα από event στο fb μπορεί η Apple να εισπράξει το 30% των χρημάτων. Αυτό ήταν γνωστό μόνο για ότι αγοράζεις ως χρήστης μέσα από το store/in app purchases. Αλλα δεν ήξερα ότι αν φτιάξω εκδήλωση και μαζέψω λεφτά, το 30% των δικών μου χρημάτων θα πάει στην Apple. Αν η "εκδήλωσή" σου είναι virtual, ένα live stream, μια ψηφιακή υπηρεσία/αγαθό, γιατί να διαφέρει από οποιοδήποτε άλλο; Γιατί να έχεις 1-click πρόσβαση στα πορτοφόλια των χρηστών iPhone δωρεάν; Υπάρχει κάποιος διοργανωτής event που διαμαρτυρήθηκε; Όχι. Και ξέρεις γιατί; Γιατί αυτοί που κάνανε Cooking Classes και μαζέυανε IRL 30 άτομα (που τους πληρώναν επί τόπου, όχι μέσω fb), τώρα έχουν δυνητικά απεριόριστα με εύκολη χρέωση σε ένα tap. Κατα τ'άλλα ο οποιοσδήποτε μπορεί να φτιάξει δικό του μαγαζάκι στον browser και να πουλάει όπως θέλει. Δεν έχει απαγορεύσει η Apple τα links στο Patreon ας πούμε, που όλοι οι YouTubers ποστάρουν κάτω από τα video τους. Δεν είναι το ίδιο όμως με το 1-click/1-tap όπως και να το κάνεις! Όλο αυτό είναι ένα publicity stunt του Facebook, να κερδίσει πόντους "καλοσύνης" με κάτι που έτσι κι αλλιώς το προσφέρει δωρεάν (live streaming video) απέναντι στην κακιά Apple που απλά εφαρμόζει τους κανόνες που η ίδια έχει θέσει για όλους.
SabotazNic Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 19 λεπτά πριν, SeaLion είπε Υπάρχει κάποιος διοργανωτής event που διαμαρτυρήθηκε; Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος που διαμαρτυρήθηκε, αλλά αν έβλεπε 100 άτομα από 3 ευρώ θα περίμενε να έχει 300, και όχι 210. Το fb σωστά έβαλε την ενημέρωσε για το ότι το 30% θα το χάσει.
LeGendGR Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, aypnia είπε Ναι λάθος, ευτυχώς που δεν κάνω και ορθογραφικά λάθη το ημιμαθές-αμαθές ον. Στον εαυτό μου αναφέρομαι. Αξεστος ομως;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα