Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
Just now, LeGendGR said:

Η πλάκα ειναι οτι τα περιπτερα δουλεύουν με 7% στα τσιγάρα τα προπο με 4 % τα σουβλατιδικα με 10% κλπ Αλλα η αγαπημένη Apple δεν πειράζει με 30% αέρα κοπανιστο!!!!

Θα σε ρωτούσα πως αντιλαμβάνεσαι τον "αέρα κοπανιστό" αλλά μπορεί και να μη θέλω... :) 

• Απαντ. 137
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, LeGendGR είπε

Η πλάκα ειναι οτι τα περιπτερα δουλεύουν με 7% στα τσιγάρα τα προπο με 4 % τα σουβλατιδικα με 10% κλπ Αλλα η αγαπημένη Apple δεν πειράζει με 30% αέρα κοπανιστο!!!!

Πες μου την αλήθεια, Βίρνα, βάζουν τα σουβλατζίδικα 0,30€ στην τσέπη για κάθε πιτόγυρο που πουλάνε;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Thresh είπε

Προνομιακή ναι, μονοπωλιακή όχι.

Ναι, και αυτό όμως, από τι ξέρω, αν το χρησιμοποιήσει για να αθέμιτες πρακτικές (υψηλή τιμολόγηση) τότε ελέγχεται. Αν κάνω λάθος διορθώστε με...

3 ώρες πριν, Chris_BMW είπε

Και τι με νοιάζει εμένα ποσα παίρνει η Apple και η κάθε Apple?

Πραγματικά όμως .

Και ποιος είπε ότι μιλάμε για σένα;

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, billdanos είπε

Θα σε ρωτούσα πως αντιλαμβάνεσαι τον "αέρα κοπανιστό" αλλά μπορεί και να μη θέλω... :) 

Ναι αέρα κοπανιστός γιατι κανει απλα τον μεσαζον προσφέρει μια θέση στο μάρκετ και θέλει 30% για μια εφαρμογή την οποια άλλως δημιούργησε και αλλο υποστηρίζει... Στην Ελλάδα έχουμε πολους Ημιμαθείς μην στεναχωριέσαι😉😂

9 λεπτά πριν, SeaLion είπε

Πες μου την αλήθεια, Βίρνα, βάζουν τα σουβλατζίδικα 0,30€ στην τσέπη για κάθε πιτόγυρο που πουλάνε;

Ναι τοσο βγάζει ακριβώς αν πουλάει 3ευρο Γιανγο. Καθαρό. Άνοιξε και εσύ να δούμε και να γελάσουμε με το ποσο θα βγάλεις μεγάλε επιχειρηματία.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, LeGendGR είπε

Ναι τοσο βγάζει ακριβώς αν πουλάει 3ευρο Γιανγο. Καθαρό. Άνοιξε και εσύ να δούμε και να γελάσουμε με το ποσο θα βγάλεις μεγάλε επιχειρηματία.

Όοοοοχι χρυσέ μου, θα κάτσω εδώ στο insomnia να κάψω την ώρα μου συγκρίνοντας σουβλατζίδικα με την Apple!

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, LeGendGR είπε

Αυτο που εσυ λές κοπανιστός αέρας, είναι πανακριβα datacenters που κρατάνε πολλαπλές εκδόσεις εκατομύρια αρχείων σε πολλά μέρη του κόσμου για να τα έχεις εσύ με ένα κλικ άμεσα. + Προσβαση στο cloud + Αξιολογιση και έγκριση προϊόντος + εργαλεία ανάπτυξης (εργαλεία και λειτουργικό τα δίνει δωρεάν σε αντιθεση με την microsoft).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, LeGendGR είπε

(Οφτοπικ... ναι βρε, γιατί δεν μας λες και πόσα βγάζει από τις πατάτες, τις σαλάτες και τα αναψυκτικά???)

Επεξ/σία από AtiX
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, LeGendGR είπε

Ναι αέρα κοπανιστός γιατι κανει απλα τον μεσαζον προσφέρει μια θέση στο μάρκετ και θέλει 30% για μια εφαρμογή την οποια άλλως δημιούργησε και αλλο υποστηρίζει... Στην Ελλάδα έχουμε πολους Ημιμαθείς μην στεναχωριέσαι😉😂

Κλάμα με τον κοπανιστό αέρα σου... Πρέπει να είσαι περήφανος που από όλα τα ημιμαθή σχόλια εδώ μέσα αποφάσισα να σχολιάσω το αμαθές δικό σου.

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, merphi είπε

Αυτο που εσυ λές κοπανιστός αέρας, είναι πανακριβα datacenters που κρατάνε πολλαπλές εκδόσεις εκατομύρια αρχείων σε πολλά μέρη του κόσμου για να τα έχεις εσύ με ένα κλικ άμεσα. + Προσβαση στο cloud + Αξιολογιση και έγκριση προϊόντος + εργαλεία ανάπτυξης (εργαλεία και λειτουργικό τα δίνει δωρεάν σε αντιθεση με την microsoft).

Ναι τεράστιο κοστος γελάν και η πέτρες 🤣Να το κάνουμε 40 50% την καημένη!προφανώς και να πληρωθεί αλλα ειναι γελοίο το 30% για αυτό που προσφέρει. ΑΕΡΑ Κοπανιστο. Βέβαια το βλέπουμε και στης συσκευές της.Τον ΑΕΡΑ κοπανιστο. Αν ήταν δική της η εφαρμογή θα είναι μια χαρα το 30%, αλλά δεν ειναι. Κανεις δεν δουλεύει για την ψυχή της μάνας του. Εγώ είμαι υπέρ της υπερκεδοφοριας ετσι με βολεύει και εμενα...Κακος μαλώνουμε μαζι σας. 

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, AtiX είπε

(Οφτοπικ... ναι βρε, γιατί δεν μας λες και πόσα βγάζει από τις πατάτες, τις σαλάτες και τα αναψυκτικά???)

Πιστεύω πως αν αποκαλυφθεί

Spoiler

πως ένα σουβλατζίδικο από τα αναψυκτικά βγάζει κέρδος άνω του 50%

θα γίνει επανάσταση, οπότε ας το κρύψω σε spoiler tag!

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, KostasKri είπε

Κλάμα με τον κοπανιστό αέρα σου... Πρέπει να είσαι περήφανος που από όλα τα ημιμαθή σχόλια εδώ μέσα αποφάσισα να σχολιάσω το αμαθές δικό σου.

Ο μεσαζον, του μεσαζον, εεεε μεσαζον!!!!

Σκοτώνουμε τα ελληνικά αλλά διορθώσουμε τους ημιμαθείς ναούμε 😀

Δημοσ.

Μ'αυτά κι εκείνα μου άνοιξε και η όρεξη....
Σορρυ για το product placement, αλλά έχω μια καλή πρόταση για το e-food:

927159105_Screenshot2020-08-31at15_45_29.png.6882d8ca2c47c1cbb03df45d7aa98d85.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 λεπτά πριν, SeaLion είπε

Όοοοοχι χρυσέ μου, θα κάτσω εδώ στο insomnia να κάψω την ώρα μου συγκρίνοντας σουβλατζίδικα με την Apple!

Υποτιμητικό και ρατσιστικό το σχόλιο σου καμια δουλειά δεν είναι ντροπή. Μαλλον θεωρείς κάποια επαγγέλματα κατώτερα και κάποιους ανθρώπους. Να ξες ότι η μόρφωση δεν σημαίνει ότι και κάποιος δεν ειμαι αξεστος.

13 λεπτά πριν, SeaLion είπε

Πιστεύω πως αν αποκαλυφθεί

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

πως ένα σουβλατζίδικο από τα αναψυκτικά βγάζει κέρδος άνω του 50%

θα γίνει επανάσταση, οπότε ας το κρύψω σε spoiler tag!

Άνοιξε και εσυ και καλυτερα ψιλοκατζιδικο αφου βρήκες την λύση μην το καθυστερείς.

Επεξ/σία από LeGendGR
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, LeGendGR είπε

Υποτιμητικό και ρατσιστικό το σχόλιο σου καμια δουλειά δεν είναι ντροπή. Μαλλον θεωρείς κάποια επαγγέλματα κατώτερα και κάποιους ανθρώπους. Να ξες ότι η μόρφωση δεν σημαίνει ότι και κάποιος δεν ειμαι αρεστός.

Καλά... καλά... όποιος έχει τη μύγα... Μη βάζεις λόγια στο στόμα μου!

Αν δεν μπορείς να δεις πως είναι τελείως διαφορετικού τύπου αλλά και μεγέθους επιχειρήσεις ένα σουβλατζίδικο και το App Store, πρόβλημά σου!

Στα σουβλατζίδικα, εν τω μεταξύ, παίζει να έχω δώσει πιο πολλά λεφτά από ό,τι στην Apple!

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, LeGendGR είπε

Υποτιμητικό και ρατσιστικό το σχόλιο σου καμια δουλειά δεν είναι ντροπή. Μαλλον θεωρείς κάποια επαγγέλματα κατώτερα και κάποιους ανθρώπους. Να ξες ότι η μόρφωση δεν σημαίνει ότι και κάποιος δεν ειμαι αξεστος.

Αφού καταλαβαίνεις πως το λέει γιατί αντι να το κάνεις γαργάρα, το συνεχίζεις νομίζοντας ότι θα βγει και από πάνω?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...