Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. 

Ψάχνω    desktop  dac/amp με σωστό ενισχυτή για   καλά ακουστικά ( dt 770 pro 250 ohm, akg k371,     senheiser hd 6xx),  αλλα και με σωστό dac, ωστε να δίνει αξιοπρεπή ήχο στα active speakers  μου, (jbl lsr305).  Είχα  soundblaster g5, απο την οποία ήμουν ευχαριστημένος, ωστόσο με κούρασαν πολύ τα άκυρα  disconnections της, έχανε τους drivers, αλληλεπιδρούσε με  ασύρματα πληκτρολόγια σε φάση που ή δε δούλευε εκείνοι ή τ ασύρματα περιφεριακά μου,  κλπ κλπ και μου έκανε προβλήματα τα οποία και δεν  κατάφερα να επιδιορθώσω, μέχρι που την έδωσα σε φίλο ο οποίος παραδόξως τη δουλεύει μια χαρά. Έχω ένα fiio e10k που είναι μια  χαρά βολικό, ωστόσο δυσκολεύεται με ποιό απαιτητικά ακουστικά, η λογική του μου αρέσει πολύ παρόλ, αυτά, αν και το παρακάνει στο base boost.  Είμαι ανάμεσα στο  ifi zen dac, και στο fiio k5 pro. ΤΟ δεύτερο φαίνεται δυνατότερο στο θέμα του headphone amp,  το πρώτο ίσως έχει  ποιοτικότερο  dac, απ τα λίγα που βρήκα, ωστόσο δεν έχω άποψη κι είμαι ανοιχτός σε προτάσεις σε  budget  κοντά στα 200, να το πάρω μιά και να μου μείνει.  Η φορητότητα δεν μ ενδιαφέρει.   

Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, pirmen56 είπε

fiio k5 pro για τον amp.

Απ την  εμπειρία σου, θεωρείς οτι εκτός απ τον  amp για τ ακουστικά, υπάρχει διαφορά στην ποιότητα του ήχου που δίνουν αυτές οι συσκευές στα  monitor  ηχεία, ή είναι τόσο ανεπαίθσητη που δεν έχει νόημα να κοιτάω καθόλου αυτό το κομμάτι σε αυτό το εύρος τιμής; ΓΤ θεωρητικά θέλω μια συσκευή που να είναι όσο καλύτερη μπορεί και για  τ ακουστικά που θα οδηδγεί, και για τα ηχεία που θα είναι συνδεδεμένα πάνω. Η  g5 για παράδειγμα έδινε καλύτερη ένταση στα ηχεία μου, απ τον  fiio e10k. Αν υπάρχουν διαφορές να λάβω υπόψην κι αυτό το κομμάτι, αν είναι ανεπαίσθητες να πάω εκεί που έχει καλύτερο  amp απλά. Ευχαριστώ πολύ. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, trelaras22 είπε

Απ την  εμπειρία σου, θεωρείς οτι εκτός απ τον  amp για τ ακουστικά, υπάρχει διαφορά στην ποιότητα του ήχου που δίνουν αυτές οι συσκευές στα  monitor  ηχεία, ή είναι τόσο ανεπαίθσητη που δεν έχει νόημα να κοιτάω καθόλου αυτό το κομμάτι σε αυτό το εύρος τιμής; ΓΤ θεωρητικά θέλω μια συσκευή που να είναι όσο καλύτερη μπορεί και για  τ ακουστικά που θα οδηδγεί, και για τα ηχεία που θα είναι συνδεδεμένα πάνω. Η  g5 για παράδειγμα έδινε καλύτερη ένταση στα ηχεία μου, απ τον  fiio e10k. Αν υπάρχουν διαφορές να λάβω υπόψην κι αυτό το κομμάτι, αν είναι ανεπαίσθητες να πάω εκεί που έχει καλύτερο  amp απλά. Ευχαριστώ πολύ. 

Μη σε απασχολεί τόσο το θέμα του DAC. Πιο αδύναμος κρίκος σε θέμα πιστότητας είναι ακουστικά<ενισχυτής<DAC.

Τα 36mW στα 300 Ohm του zen DAC είναι οριακά για τα HD6XX. Άμα βάλεις μέσα και την παράμετρο ισοστάθμιση ακόμα χειρότερα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...