Witcher1st Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Το Among Us είναι ένα παιχνίδι multiplayer της Innersloth για 4 έως 10 άτομα (σε τοπικό LAN ή online) που διαδραματίζεται στο διάστημα. Οι παίκτες χωρίζονται στο κανονικό πλήρωμα του διαστημόπλοιου και σε σαμποτέρ/προδότες της αποστολής. Ο στόχος του κανονικού πληρώματος είναι να αποκαλυφθούν και να απορριφθούν όλοι οι σαμποτέρ ή να ολοκληρωθούν οι εργασίες της ομάδας πάνω στις ετοιμασίες του διαστημόπλοιου. Ο στόχος ενός σαμποτέρ είναι να περνά απαρατήρητος ανάμεσα στο πλήρωμα κάνοντας σαμποτάζ στο διαστημόπλοιο, σκοτώνοντας μέλη του πληρώματος, και ρίχνοντας το φταίξιμο σε άλλους. Το παιχνίδι υποστηρίζει cross-play μεταξύ PC (Steam/itch.io), Android και iOS. Επίσημο site: https://innersloth.com/gameAmongUs.php Itch.io: https://innersloth.itch.io/among-us Steam: https://store.steampowered.com/app/945360/Among_Us/ ---- Αρχικό post: Μπορεί κάποιος να παίξει μόνο με Έλληνες στο Among Us; Υπαρχει επιλογη για να παιξει καποιος μονο με Ελληνες; Δεν ξερω να μιλαω καλα αγγλικα, οποτε λιγο δυσκολο να παιξω το παιχνιδι με ξενα ατομα. Φαινεται ωραιο παντως και θα ηθελα να το δοκιμασω.
Witcher1st Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Γνωριζει κανεις; Γενικα τα παιχνιδια που βλεπω στο twitch που παιζουν με τις ωρες, ειναι παρεες των 10 ατομων; Γνωριζονται μεταξυ τους;
devilfish Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Τουλαχιστον στα Αγγλικα αν θες εχει discord servers για να βρισκεις ατομα. π.χ. https://discord.com/invite/8xhfWRp . Δεν εχω δει κατι μονο για Ελληνες. Ισως υπαρχει καποιος αντιστοιχος ελληνικος σερβερ αλλα δεν εχω βρει κατι.
Witcher1st Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Δεν ηξερα οτι υπαρχει και επιλογη να παιζεις με chat. Βασικα ετσι ειναι στο android. Καλη φαση, αλλα βεβαια καμια σχεση με τα παιχνιδια που βλεπω στο twitch που ειναι ολοι φιλοι .
MetroStar Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Παίζει κανείς Among Us; Διάβασα ακυρώθηκε το sequel και θα βάλουν όλα τα νεα features στο 1. https://www.theverge.com/2020/9/23/21453499/among-us-2-sequel-popular-canceled-developers-innersloth
d_gkal Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Μπορεί να πει κανείς 2 λόγια πως παίζεται το παιχνίδι;
jumaru99 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 2 ώρες πριν, d_gkal είπε Μπορεί να πει κανείς 2 λόγια πως παίζεται το παιχνίδι; "Πέφτει η νύχτα στο Παλέρμο..." 1 1
Silverage Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 3 ώρες πριν, d_gkal είπε Μπορεί να πει κανείς 2 λόγια πως παίζεται το παιχνίδι; Απο αυτά που έχω δει στο twitch: είναι 10 άτομα και οι 2 προσπαθούν να σκοτώσουν τους άλλους χωρίς να τους πάρουν χαμπάρι. Όταν κάποιος εντοπίσει το πτώμα κάποιου που τον σκότωσαν, γίνεται ένα συμβούλιο και καλά που στο τέλος ψηφίζουν ποιόν να σκοτώσουν. Αν σκοτώσουν τους 2 κακούς κερδίζουν. Παράλληλα οι άλλοι έχουν να επισκευάσουν κάτι ζημιές και αν το καταφέρουν νικάνε αλλιώς αν στο τέλος ξεμείνουν λιγότεροι απο τους κακους χάνουν.
Witcher1st Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Πανω απο 120 ωρες μεχρι στιγμης μεσα σε 15 ημερες. Πραγματικα το εχω λιωσει το παιχνιδι! Ειναι απολαυση! Παιζω σε Ελληνικο Discord Server και εχει απιστευτη φαση! Στις 1/10/2020 στις 8:50 ΠΜ, Silverage είπε Απο αυτά που έχω δει στο twitch: είναι 10 άτομα και οι 2 προσπαθούν να σκοτώσουν τους άλλους χωρίς να τους πάρουν χαμπάρι. Όταν κάποιος εντοπίσει το πτώμα κάποιου που τον σκότωσαν, γίνεται ένα συμβούλιο και καλά που στο τέλος ψηφίζουν ποιόν να σκοτώσουν. Αν σκοτώσουν τους 2 κακούς κερδίζουν. Παράλληλα οι άλλοι έχουν να επισκευάσουν κάτι ζημιές και αν το καταφέρουν νικάνε αλλιώς αν στο τέλος ξεμείνουν λιγότεροι απο τους κακους χάνουν. Οι κακοι μπορει να ειναι 1,2 ή 3 ατομα. Αυτο βεβαια δεν ειναι τυχαιο, αλλα το φτιαχνετε στις ρυθμισεις του παιχνιδιου πριν αυτο ξεκινησει.
xtrmsnpr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Το παιχνίδι εννοείται δεν λιωνεται εάν δεν έχεις άτομα που να ξέρουν να παίξουν και να μιλήσουν. Όπως και στο " πέφτει η νύχτα στο Παλέρμο", κάποιους από την παρέα δεν τους λέμε καν να έρθουν να παίξουν γιατί απλά ΔΕΝ το έχουν-δε μπορούν. Επίσης έγινε μόδα μετά από 2 χρόνια ξαφνικά μπικαουζ streamers γκοτ χορνι
Witcher1st Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Το εχω λιωσει στην κυριολεξια! Πανω απο 250 ωρες μεχρι στιγμης σε 1 μηνα. Ουτε οταν επαιζα lol ελιωνα τοσο πολυ! Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2020 από Lazostat
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Το τελευταίο διάστημα στο among us υπάρχει ενα φαινόμενο που εμφανίζονται μηνύματα spam με το όνομα ενός παίκτη, ενώ ο ίδιος δεν εχει στείλει κάτι. Γνωρίζει κανείς τι παίζει με αυτο; Προσπάθησα να βγάλω άκρη σε ξένα φόρουμ αλλα δεν τα κατάφερα. Φοβάμαι πλεον λίγο να παίξω για προφανείς λόγους. Ειναι κάποιου είδους χακ στον ίδιο τον παίκτη ή είναι κάποια τρύπα στον κώδικα του παιχνιδιού; Υπάρχει κίνδυνος για το δίκτυο μας ή τη συσκευη μας οταν παίζουμε; edit: μιας και υπάρχει thread δεν ανοίγω νεο. Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2021 από Kostas88KG
seithan Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 1 hour ago, TheoAlex50 said: Υπαρχει τροπος για δωρεαν download στο pc? Η έκδοση Android είναι δωρεάν, οπότε, εγκατάσταση Bluestacks και μέσω αυτού, το παιχνίδι. 1
kite26 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Among us Λάθος ημερομηνία γέννησης Καλημέρα στα λαγωνικά του ινσόμνια! Έφτιαξα λογαριασμό στο Among Us γιατί το αγόρασα στο Steam, αλλά κατά λάθος έβαλα ότι είμαι 6 ετών ενώ είμαι ενήλικος. Πώς γίνεται να το διορθώσω, γιατί μου ζητάει parental control και δεν έχω παιδί Δώστε μου τα φώτα σας. Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα