Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, mechpanos είπε

Εντάξει για εσένα δεν είναι, για άλλον όμως που έγραψε 3.000 μόρια είναι (αλλά δεν τον χαλάει, γιατί περνάει Μαθηματικό Σάμου)...Τώρα αυτός που πέρασε Μαθηματικό γράφοντας στα Μαθηματικά 3, τι υπόβαθρο έχει και τι μαθηματικά θα μπορέσει να μάθει, είναι άλλη υπόθεση!

50 λεπτά πριν, mechpanos είπε

Εντάξει για εσένα δεν είναι, για άλλον όμως που έγραψε 3.000 μόρια είναι (αλλά δεν τον χαλάει, γιατί περνάει Μαθηματικό Σάμου)...Τώρα αυτός που πέρασε Μαθηματικό γράφοντας στα Μαθηματικά 3, τι υπόβαθρο έχει και τι μαθηματικά θα μπορέσει να μάθει, είναι άλλη υπόθεση!

Παιδιά δεν είναι τόσο εύκολο να βγάλεις 12.000. 

Δεν ξέρουμε πως διορθώνουν οι διορθωτές.

εγω πραγματικά τη δεύτερη φορά διάβασα παρα πολύ και έγραψα 10. Και ενώ ήξερα πάνω κάτω πως θα έχω γράψει είχα απόκλιση 2.000 μοριων

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 1/9/2020 στις 2:17 ΜΜ, mechpanos είπε

Δεν προκειται να μαθει,οχι γιατι δεν μπορει αλλα γιατι δεν τον ενδιαφερουν,εδω πανελληνιες εδωσε και δεν νοιαστηκε να προετοιμαστει.Στην καλυτερη των περιπτωσεων(ολων) θα τα παρατησει και δεν θα ασχοληθει.Στην χειροτερη θα περασει 3-4 μαθηματα με την αξια του,τα υπολοιπα απο την πισω πορτα και θα δηλωνει πτυχιουχος ..

Στις 1/9/2020 στις 3:09 ΜΜ, anonxb είπε

Παιδιά δεν είναι τόσο εύκολο να βγάλεις 12.000. 

Δεν ξέρουμε πως διορθώνουν οι διορθωτές.

εγω πραγματικά τη δεύτερη φορά διάβασα παρα πολύ και έγραψα 10. Και ενώ ήξερα πάνω κάτω πως θα έχω γράψει είχα απόκλιση 2.000 μοριων

Ειδικα τα μαθηματικα ειναι συγκεκριμενη βαθμολογηση στην πορεια καθε ασκησης.Για αυτο πολυ δυσκολο βλεπεις αναβαθμολογηση(βαθμολογηση απο τριτο βαθμολογητη).Μονο στα ελληνικα(εκθεση) βασιζεται περισσοτερο στην εκτιμηση του βαθμολογητη.Σε καθε περιπτωση παντως οι βαθμολογητες ειναι δυσκολο να εχουν μεγαλη αποκλιση.

Στις 1/9/2020 στις 2:28 ΜΜ, JohnGTA είπε

Δεν είναι δικό του θέμα. Άμα το μαθηματικό Σάμου (και το κάθε μαθηματικό) τον δέχεται μαγκιά του να πάει.

t. Μαθηματικός

Είπε ότι έδωσε από την κατεύθυνση βιολογίας που σαφέστατα περιορίζει τις δυνατότητες της και της επιλογές της.

Με 12.000 μόρια στην αντίστοιχη θετική κατεύθυνση άνετα έμπαινε στο 65% των τμημάτων πανελληνίως.

Ουτε του μαθηματικου ειναι καθως ειναι αποφαση του κρατους....Της κοινωνιας ειναι περισσοτερο.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

πρώτον μην πας σε ιεκ. δεύτερον, μην πας σε ιεκ. για 2-3 μαθήματα που δεν σ αρέσουν θα χάσει πανεπιστημιακό τίτλο;; κάτσε και κάνε τα ιδιαίτερα στην τελική. δεν υπάρχει καμία επαφή σε ένα "χαρτί" ιεκ με ένα χαρτί πανεπιστημίου. τον εύκολο δρόμο μου φαίνεται πως κοιτάς.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...