Προς το περιεχόμενο

Nova, Πρόβλημα ping?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλημέρα έχει κάποιος άλλος πρόβλημα με το internet η ping από την Nova σήμερα? από το πρωί πολλές σελίδες δεν φόρτωναν και κολλούσε πολύ το internet,μίλησα με το chat τις εξυπηρέτησης πελατών και μου απάντησαν αυτό: (από έλεγχος που έγινε υπάρχει πρόβλημα αναμένουμε παρακαλώ) ακριβώς όπως το γράφω, κατά τις 4μιση έφτιαξε και μπορούσα πλέον να συνδεθώ σε όλες τις σελίδες άρχισε όμως τώρα να έχω πολύ ping, 400-500 σε τακτά χρονικά διαστήματα, πέφτει και ανεβαίνει.

κάλεσα στο τηλέφωνο και περίμενα 8 λεπτά αναμονή, όπου σε αυτά τα λεπτά έστρωσε, στο τηλέφωνο μου είπαν δεν μπορούν να κάνουν κάτι από την στιγμή που δεν έχει πρόβλημα την ώρα που μιλάμε. και να ξανακαλέσω όταν το κάνει. το θέμα είναι μέχρι να πιάσω γραμμή το ping σταματάει να είναι υψηλό, δεν βγάζω άκρη και έχω αρχίσει να εκνευρίζομαι :S

έχει κάποιος άλλος παρόμοιο πρόβλημα?

την παρασκευή μας έδωσαν καινούριο rooter (αγοράσαμε) μιας και κάναμε αίτηση για 100άρα και σκέφτομαι ότι ίσως είναι το rooter.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 λεπτό πριν, CharalampisCrete είπε

Το πρόβλημα παρουσιάστηκε μετά την αλλαγή του ρούτερ ?

αυτό με το ping ναι , 1μιση χρόνο τώρα με ένα δικό μου δεν είχα ποτέ πρόβλημα, την παρασκευή το μεσημέρι έβαλα το rooter και το βράδυ παρουσίασε αυτό με το ping, έκανα restart το rooter και όλα κομπλέ, σήμερα το ξανάκανε, + το πρόβλημα που είχε το πρωί με τις σελίδες, δεν ξέρω ποσο σχετίζονται και αν είναι δικό μου το πρόβλημα η όχι και δυστυχώς δεν μπορούν ούτε από την nova να με διαφωτίσουν :S

Και εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα με τις σελίδες πήρα τηλέφωνο και ο υπάλληλος μου είπε ότι υπάρχει γενικά θέμα με όλους τους παροχους στην Ελλάδα σήμερα, μου είπε ότι προσπαθούν να το επιλύσουν. Όποτε άπλα περιμένουμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...