Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπέρα παιδιά.

σκέφτομαι την αγορά μιας 55αρας. μέχρι500ε. εγώ βλέπω νετφλιξ και κοσμοτε tv πολυ σπανια θα δω ταινια Blu-ray ως και καθολου. το ματι μου επεσαν στις tcl. εχει κανεις γνωμη σε σχεση με καμια samsung?! με εγγυησεις τι παιζει; επισης και αυτες οι hisence εχουν καποια αξιοπιστια;

ευχαριστώ

Επεξ/σία από nickvas19
Δημοσ.

πριν 2 μήνες έψαξα λίγο για μια 55άρα, κατέληξα ανάμεσα σε samsung και lg σαν "επώνυμες", απότι κατάλαβα η samsung έχει πιο απαλό μαύρο(contrast ίσως) ενώ στην lg είναι πιο έντονο, είναι και θέμα γούστου, στην samsung έβλεπες λίγο περισσότερη λεπτομέρεια στα μαύρα αλλα φαινόταν λίγο πιο ξεθωριασμένη σε σχέση με την lg στα υπόλοιπα, ίσως και και θέμα ρυθμίσεων, καταλήξαμε στην LG μιας και την είχα δει και σε φίλο και σε ξενοδοχείο και μου είχε αρέσει. πήραμε την LG 55UM7400PLB από το public 480 euro, (skroutz παίζει 430 αν θυμάμαι καλά) έχει και το magic control που είναι ΠΟΛΎ βολικό, και μας δώσαν 5 χρόνια εγγύηση.είναι μοντέλο του 2019 αν και δεν είδα κάποια διαφορά με το μοντέλο του 2020 πέρα από του software, έχουμε μείνει πολύ ευχαριστημένοι αν και παιδευτικά λίγο μέχρι να καταλάβω ότι πρέπει να κλείσεις τις ρυθμίσεις και για καλά βελτίωση τις εικόνας που είναι ενεργοποιημένες και ειχαν θεματάκια με το smooth τον ταινιών.

αν πάρεις πιο απλή version από την 7400 χωρίς το voice control (που σε εμάς ανάθεμα να κατάλαβε 1 φορά τι είπαμε) η το magic control η τιμή πέφτει αν θυμάμαι καλά και στα 380, γενικά θέλει λίγο ψάξιμο να δεις τι σου ταιριάζει καλύτερα, αυτό που θα σου πρότεινα μιας και είναι και θέμα γούστου πάνε σε ένα μεγάλο πολυκατάστημα και ρίξε μια ματιά να δεις πια σου κάθεται καλύτερα στο μάτι, και μετά δες και λεπτομέρειες για το τι προσφέρει κάθε μια!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...