Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας εχω ένα σπίτι χτισμένο το 1965 και πέθαναν οι γονείς μου και τώρα το χωρίζουμε και ετσι όπως είναι το σπίτι μου ακριβώς δίπλα παίρνει μέρος η αδερφή μου και κολλάει σε εμενα και θέλει να χτίσει θέλω να ρωτήσω ποια ειναι η απόσταση μεταξύ δυο σπιτιών μεταξύ του οποίου το ένα σπίτι ειναι χτισμένο (το δικο μου) το οποίο έχει από εκείνη την μεριά παράθυρο και αυτο που θα χτιστεί τώρα;;

Επεξ/σία από a723262
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, a723262 είπε

Γεια σας εχω ένα σπίτι χτισμένο το 1965 και πέθαναν οι γονείς μου και τώρα το χωρίζουμε και ετσι όπως είναι το σπίτι μου ακριβώς δίπλα παίρνει μέρος η αδερφή μου και κολλάει σε εμενα και θέλει να χτίσει θέλω να ρωτήσω ποια ειναι η απόσταση μεταξύ δυο σπιτιών μεταξύ του οποίου το ένα σπίτι ειναι χτισμένο (το δικο μου) το οποίο έχει από εκείνη την μεριά παράθυρο και αυτο που θα χτιστεί τώρα;;

🙄🤔Τι σχέση έχει με auto & Moto; 

Δημοσ.

αυτο ειναι θεμα οπου πρεπει να ερωτηθει μηχανικος. απευθυνσου σε επαγγελματια λοιπον εχοντας ολα τα νομιμα συμβολαια. 

Δημοσ.

Ρωτα μηχανικο

Προφανώς η αδερφή σου παει για επέκταση οποτε θέλεις και δικηγόρο και ατσάλινα νεύρα

2 λεπτά πριν, terry308 είπε

🙄🤔Τι σχέση έχει με auto & Moto; 

Ετσι οπως πανε αδερφη και αδερφος το σπιτι το βλεπω κινούμενου😂

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, a723262 είπε

Εξαρτάται το συμβόλαιο, εάν υπάρχει μεσοτοιχία μπορεί άνετα να αφήσει μόνο μερικά εκατοστά από τον τοίχο σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...