aXer Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Ήθελα καιρό να το κάνω και να η ευκαιρία. Από 79€ => 49€ μέχρι (και??) αύριο www.myheritage.com Spoiler Είπα στην γυναίκα μου ότι αν βγει Τουρκάλα, την χώρισα 🤣 1 1 2
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Νέοι συγγενοίς = νέοι διεκδικητές περιουσίας = έξτρα δικαστικές διαμάχες Ευχαριστώ πολύ, δεν θα πάρω. Edit: Πρέπει επειγόντως να γυρίσω στην Α' Δημοτικού... Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2020 από cacofonix-3
ChrisN.S. Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 το κατοικίδιο πουλί μας και το dna μας προσέχουμε που τα βάζουμε. 2
aXer Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Μόλις τώρα, ChrisN.S. είπε το κατοικίδιο πουλί μας και το dna μας προσέχουμε που τα βάζουμε. Τι φοβάσαι; Μην σε κλωνοποιήσουν;
salmp7 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Ακούγεται πολύ ασφαλές πάντως να δίνεις (εθελοντικά φυσικά) τα απόρρητα ιατρικά δεδομένα σου σε εταιρίες. 🙄 6
aXer Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Αν φοβάστε μην γίνετε "μια ακομα στατιστική" τότε γιατί δεν αναρωτιέστε που οι διαφημίσεις στον Chrome φαίνονται σαν να ταιριάζουν ως δια μαγείας, στα ενδιαφέροντα σας; 2
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 26 λεπτά πριν, aXer είπε Αν φοβάστε μην γίνετε "μια ακομα στατιστική" τότε γιατί δεν αναρωτιέστε που οι διαφημίσεις στον Chrome φαίνονται σαν να ταιριάζουν ως δια μαγείας, στα ενδιαφέροντα σας; Τι θες να πείς; Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει ποιος ειναι ο θείος μου, πατέρας μου, ξάδελφός μου Spoiler αλλωστε πρόσφατα με ενόχλησε συγγενικό μου πρόσωπο για να βρεθούμε με ένα χαμμένο συγγενή και να γνωριστούμε και αρνήθηκα ευγενικά ή αν είμαι 2% Ισλανδός, 5% Κροάτης, και 85% Τούρκος.
asmilon Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 31 λεπτά πριν, salmp7 είπε Ακούγεται πολύ ασφαλές πάντως να δίνεις (εθελοντικά φυσικά) τα απόρρητα ιατρικά δεδομένα σου σε εταιρίες. 🙄 Το "απορρητο" που προκυπτει; Γνωριζεις οτι μια τριχα σου που μπορει να πεσει οποτεδήποτε περιεχει δειγμα του DNA σου ε; 2 1 2
Dimi29 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 "Security breach at MyHeritage website leaks details of over 92 million users" https://www.reuters.com/article/us-myheritage-privacy/security-breach-at-myheritage-website-leaks-details-of-over-92-million-users-idUSKCN1J1308 "DNA testing company admits to secretly sharing people’s genetic data with FBI" https://www.independent.co.uk/news/world/americas/dna-testing-fbi-data-breach-privacy-family-tree-bennett-greenspan-a8763521.html 9
aXer Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Κάνετε λες και σας βάλανε το μαχαίρι στον λαιμό για να κάνετε το τεστ.
ImmortalR Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Επειδη το εχω κανει το συγκεκριμενο τεστ του myheritage στα 49ευρω θα σας πω δυο τρια πραγματακια.Στην Ελλαδα δεν ειναι τοσο διαδεδομενο οποτε δεν θα εχεις πολλα "matches"η θα ειναι συγγενεις 4ου βαθμου φαση,το κιτακι το στελνουν απο ολλανδια και πρεπει εσυ να το στειλεις το texas,usa μεσω ελτα πληρωσα 5 ευρω και εφτασε σε 1 μηνα.Εαν εχεις 50ευρω στην ακρη why not.
aXer Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 1 λεπτό πριν, ImmortalR είπε Επειδη το εχω κανει το συγκεκριμενο τεστ του myheritage στα 49ευρω θα σας πω δυο τρια πραγματακια.Στην Ελλαδα δεν ειναι τοσο διαδεδομενο οποτε δεν θα εχεις πολλα "matches"η θα ειναι συγγενεις 4ου βαθμου φαση,το κιτακι το στελνουν απο ολλανδια και πρεπει εσυ να το στειλεις το texas,usa μεσω ελτα πληρωσα 5 ευρω και εφτασε σε 1 μηνα.Εαν εχεις 50ευρω στην ακρη why not. Επειδή θα το κάνω και εγώ και η σύζυγος, μπορώ να τα στείλω σαν ενα δέμα λες;
ImmortalR Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 4 λεπτά πριν, aXer είπε Επειδή θα το κάνω και εγώ και η σύζυγος, μπορώ να τα στείλω σαν ενα δέμα λες; Ναι εννοειται πως γινεται θα τα στειλεις ως φακελο 1st priority with tracking γυρω στα 5 ευρω απλα να ξερεις οτι λογο covid θα αργησει πιο πολυ.Οτι χρειαστεις σε π.μ ευχαριστω. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Βλέπω σε λίγο να βγαίνουν νέα σκάνδαλα για αιμομιξίες...
panos4tw Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Το εκανα κι εγω πολυ προσφατα, θελει και σχεδον 2 βδομαδες για να ερθει το τεστ απο Ολλανδια. Οντως στην Ελλαδα θα βγαλει λιγα matches, αλλα αυτο εχει να κανει πιο πολυ με το οτι στην Ελλαδα γενικα δεν κανουν DNA τεστς ακομα. Αντιθετα μου βγηκαν αρκετα matches σε αλλες χωρες απο μακρινους συγγενεις. Απο εκει και περα, εχοντας το dna σου σε ενα αρχειο, μπορεις πλεον να το ανεβασεις πολλες αλλες μηχανες επεξεργασιας DNA και να παρεις απο εκει τα συμπερασματα. Υ.Γ. Εχω 1 σετ/κιτ καινουργιο με τη ζελατινα πανω που πουλαω προς 60 ευρω Αθηνα (οσο 1 κιτ με την προσφορα+10 ευρω μεταφορικα+δεν περιμενετε να σας ερθει+ανωνυμια και το σε ποιον ανηκε τελεια το DNA που θα στειλετε:O) Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2020 από panos4tw
Προτεινόμενες αναρτήσεις