WizeMan Δημοσ. 2 Μαΐου 2004 Δημοσ. 2 Μαΐου 2004 Hello Epox 8RDA+ XP2200+@2,25Ghz(180*12.5) Powered by Zalman 7000A-Cu 512MB PC3200 Kingston Valueram Ati Radeon 9700PRO Western Digital 20gb Western Digital 40gb Τον 40άρη δίσκο τον έχω για mp3, movies και backup εγγράφων αλλά και ότι κατεβάζω. Σήμερα το πρωϊ και ενώ ο 40αρης (Secondary Slave,Cable Select) ήταν κατά 95% γεμάτος ανοίγω το pc, και βλέπω το εξής: ΕΠίσης είχε χάσει το Label του. Αν δείτε τα 2 αρχεία δεν ξεπερνούν το 1 gb αν όμως πάω στις ιδιότητες μου δείχνει πληροφορίες όπως ήταν πριν το πρόβλημα (δηλαδή σχεδόν γεμάτος ο δίσκος) Μπορεί να μου πει κανεις τι σημαίνει αυτό και πως μπορώ να έχω πίσω όλα μου τα δεδομένα?
Decadence Δημοσ. 2 Μαΐου 2004 Δημοσ. 2 Μαΐου 2004 De mou exei tyxei kati paromoio...h prwth mou kinhsh pantws 8a htan na tre3w to getdataback.An den to exeis steile mou pm na sou pw pou 8a to vreis.Meta ena hdd regenerator 8a htan kalh idea...
WizeMan Δημοσ. 2 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2004 Το έχω το GetDataBack! Θα το δοκιμάσω αμέσως! Έχω και το Regenerator! Ευχαριστώ! οποιαδήποτε άλλη συμβουλή θα ήταν πολύ χρησιμή
deathlok Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 basika psilopaketo:(.o diskos to pio pithano einai na einai mia xara meta apo ena format alla ta dedomena diskolo na ta anaktisis ola.(mou exei tixi dio fores se diskous pou sindea kai aposindea sixnexeia xoris logo kai aitia alla akoma doulevoun mia xara aplos gia kapio logo tin akougan kai bgazan afta ta kinezika)
icedale Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 Μήπως έπεσε το ρεύμα ενώ ήταν ανοιχτό το pc? Eίχα ανάλογο πρόβλημα. Νομίζω πως τελικά το "συνέφερα",αλλά μετά απο λίγο καιρό κλάτταρε. R.I.P.
WizeMan Δημοσ. 4 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2004 Μήπως έπεσε το ρεύμα ενώ ήταν ανοιχτό το pc? Eίχα ανάλογο πρόβλημα. Νομίζω πως τελικά το "συνέφερα"' date='αλλά μετά απο λίγο καιρό κλάτταρε. R.I.P.[/quote'] Το pc το έχω σε UPS αλλά και πάλι δεν έπεσε το ρεύμα. ---------------------------------------------------------------- Κατ' αρχήν σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας! Βασικά έκανα ένα GetDataBack, και γλύτωσα τουλάχιστον ένα μέρος αυτών που δεν είχα κρατήσει αντίγραφο ασφάλειας. Μετά έκανα Format NTFS Partition με το Partition Magic 8 όλο το δίσκο και ξαναπέρασα την Συλλογή με τα mp3 μου κτλ... Όταν "χτυπάει" ο δίσκος σημαίνει ότι δεν είναι πια εμπιστοσύνης και ότι μπορεί σε ανύποπτο χρόνο να μου ξανακάνει μπούρδες?
madsc Δημοσ. 4 Μαΐου 2004 Δημοσ. 4 Μαΐου 2004 Όταν "χτυπάει" ο δίσκος σημαίνει ότι δεν είναι πια εμπιστοσύνης και ότι μπορεί σε ανύποπτο χρόνο να μου ξανακάνει μπούρδες? Αν δεν ήταν από προβληματική παροχή ρεύματος (ΔΕΗ->UPS->PSU) στον hd Nαι. sc
_DiMoN_ Δημοσ. 4 Μαΐου 2004 Δημοσ. 4 Μαΐου 2004 Παιδιά το Get Data Back for NTFS με έχει σώσει πολλές φορές...Έκανα format, εγκατέστησα Windows XP και μετά ανέκτησα κάτι αρχεία που είχα ξεχάσει να κάνω back-up.... Για όποιον ενδιαφέρεται μπορεί να το κατεβάσει από εδώ ---> http://www.gadgethouse.net/Files/gdbnt.zip
WizeMan Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 madsc μάλλον λόγω προβληματικής παροχής. Έχω μικρό PSU και πολλά Devices
gryllos_001 Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 file elegxse an o controller o IDE sth diaxeirish syskevwn exei energopoihsei to "fifo" (first in first out) einai texniki accessing stous sklirous diskous IDE. emena mou eixe tyxei to idio akrivws pragma me to provlima sou prin 3 xronia s ena 14ari seagate disko kai to provlima htan oti o controller den eixe energopoihsei fifo. dokimase na kaneis delete+replace ton driver gia ton IDE Controller kai an einai dynato anavathmise thn ekdosh tou mbes an einai http://www.driverguide.com na vreis newtero driver!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.