tasos30 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Eπειδή βλέπω πολλοί νιώθουν ότι "κρίμα" να υπάρχει τέτοιο budget και να πάει σε supermini και όχι σε "πιο πολύ αυτοκίνητο" αρχίζω και τείνω φιλολογικά προς το παρόν στο Polo. Πιο "πολύ αυτοκίνητο" από το Polo δε νομίζω να χρειάζομαι και δε θέλω κιόλας. Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2020 από tasos30
Peugeot208 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 7 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε 1000 φορές κιόλας; Όταν έρθει η ώρα να το πουλήσεις, με το GT-Line θα έχεις ένα 208 και θα ανταγωνίζεσαι τα άλλα 208 με τις απλές εκδόσεις, άντε να το δώσεις 500€ παραπάνω όταν θα έχεις δώσει 3,000€ παραπάνω για την καλή έκδοση. Για να "εκτιμήσει" τα λεφτά που έδωσες θα πρέπει να βρεις ένα κάγκουρα υποψήφιο αγοραστή. Η πιο έξυπνη επιλογή είναι πάντα η μεσαία έκδοση στα αυτοκίνητα, δεν είναι γυμνή όπως η απλή, δεν είναι υπερτιμολογημένη όπως η κορυφαία. Καταλαβαίνω το επιχείρημα να πέσεις κατηγορία για να ανέβεις μηχανή. Το να πέσεις κατηγορία για να πάρεις πλούσια έκδοση δε το καταλαβαίνω. Εκτός αν δε σε νοιάζουν τα λεφτά ή πληρώνει άλλος. Τα έξτρα τα βάζεις για σένα, όχι για μεταπώληση. Εγώ έβαλα ηλιοροφη γιατι ήταν αποθυμένο και κάθε μέρα τη χαίρομαι. Οποις βάζει εξτρα, για να εχει καλύτερη μεταπώληση κάνει προφανώς λάθος, εκτός αν κανει αγοραπωλησία κάθε 2-3 χρόνια. Το παραδειγμά μου όμως δεν ήταν 208 gt line vs allure. Ηταν 208 gt line (το παλιό μοντέλο, για να παίξουμε δικαια) vs 308 active. Στα ίδια λεφτά και τα 2. Ποιο είναι περισσότερο αυτοκίνητο;
tasos30 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Επαναφέρω το θέμα αφού όσο περισσότερο το ψάχνω, τόσο περισσότερες επιλογές φαίνεται να έχω, παρά καταλήγω σε κάτι. Είμαι ανοιχτός και σε κάποιο hatchback, αφού πολύς κόσμος μου λέει ότι είναι πολύ το budget για supermini. Για SUV ούτε λόγος, με τίποτα. Βέβαια καταλαβαίνω ότι στο ίδιο budget οι επιλογές είναι λιγότερες σε μεγαλύτερη κατηγορία, και πως με το "μεγαλύτερο αυτοκίνητο" πολλοί εννοούν μετάβαση σε crossover/suv, αλλα αυτή είναι η κόκκινη γραμμή μου. Αυτό δε σημαίνει ότι φεύγω απο τα supermini, παραμένουν τα φαβορί απλα θέλω να δω τι επιλογές υπάρχουν και στην αντίπερα όχθη. To κόνσεπτ των χώρων δεν έχει να κάνει με το να χωρέσουν μελλοντικές οικογένειες, μέχρι τότε ποιος ζει ποιος πεθαίνει, το θέμα είναι να ναι "αυτοκίνητο" αλλά "μαζεμένο" ταυτόχρονα, δε μπορώ να το εκφράσω καλύτερα η αλήθεια ειναι. Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2020 από tasos30
sargus Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Στις 2/9/2020 στις 10:40 ΜΜ, Peugeot208 είπε Ποιο είναι περισσότερο αυτοκίνητο; Το 308 ξεκάθαρα! Αν όμως εντυπωσιάζεσαι από τα μπλιμπλικια και μόνο, τότε φυσικά θα διαλέξεις το 208. Όμως να ξέρεις ότι το μεγαλύτερο μοντέλο κάθε εταιρίας είναι πάντα καλύτερο κατασκευαστικά σε θέματα που δε μπορείς να δεις από έξω (δεσιματα, ακαμψιες κτλ.). Αν νιώθεις λίγο οδηγικά, και οδηγήσεις μπακ του μπακ δύο τέτοια μοντέλα (Π.χ. 208 κ 308) θα σοκαριστεις πόσο "κουβας" είναι πάντα μα πάντα το μικρό έναντι του μεγάλου. Αντίστοιχα πάει και το 308 με το 508. Για αυτό και όλοι εδώ μέσα λένε στον ts ότι με τόσα λεφτά είναι κρίμα να μην πάει σε ανώτερη κατηγορία (hatchback C). Γιατί είναι πολύ περισσότερο αυτοκίνητο και ας έχει ας πούμε λιγότερες ίντσες οθόνη ή κλασικό αντί ηλεκτρονικό χειροφρενο κτλ.
tasos30 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Χωρίς να θέλω να κουράζω, όπως ανέφερα και παραπάνω τι προτάσεις υπάρχουν σε αυτά τα χρήματα για hatchback, με χρήση όλου του budget? Όμορφο το ceed που ανέφερε ένας φίλος πιο πριν. Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2020 από tasos30
sakks80 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δες opel astra, seat leon. Μέχρι 20κ έχει πολλές επιλογές και σε diesel και σε βενζίνη και σε cng στην περίπτωση του Leon.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα