Προς το περιεχόμενο

[Gaming Headset] HyperX Cloud Alpha - 63.90€ @ eshop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρα πολυ καλο headset σε αυτα τα χρηματα, στα συν οτι ειναι απο eshop.

https://www.e-shop.gr/hyperx-hx-hsca-rd-em-cloud-alpha-gaming-headset-p-PER.573931

Επομενη τιμη σκρουτζ στα 75€:

https://www.skroutz.gr/s/14206621/HyperX-Cloud-Alpha.html

Επεξ/σία από Chrisfm94
  • Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, chris_g92 είπε

Έχω τα cloud 2 εδώ και αρκετά χρόνια . Μοιάζουν αρκετά , έχουν κάποιος ουσιαστική διαφορά ?

Καλύτερα είναι τα Alpha, όχι σε βαθμό τετοιο ωστοσο που να σε ωθήσουν να το αγοράσεις εάν τα δικά σου ειναι σε άριστη κατάσταση. 

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, thetiesthatbind είπε

Flight vs Alpha πέρα από το ασύρματο; 

Την ίδια απορία έχω και εγώ που κατέχω τα flight. Όμως σε αυτή την τιμή είναι καλή περίπτωση για ενσύρματο. 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, lionheart75 είπε

Την ίδια απορία έχω και εγώ που κατέχω τα flight. Όμως σε αυτή την τιμή είναι καλή περίπτωση για ενσύρματο. 

Και εγω για τον ιδιο λογο ρωτάω :P 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, thetiesthatbind είπε

Και εγω για τον ιδιο λογο ρωτάω :P 

Σωστός. Πάντως αξίζει νομίζω αν ψάχνεσαι για δεύτερο ενσύρματο, αν σε καλύπτει ένα headset μένεις όπως είσαι. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, thetiesthatbind είπε

Δυστυχώς δεν έχω ακούσει τα πρώτα, συνεπώς δεν έχω και άποψη.

Διαβάζω πως ειναι καλυτερα τα alpha αλλα και η ευκολια των ασύρματων ειναι σημαντικότατη.

Αν καλουμουν τωρα να το κανω μαλλον θα προτιμούσα την ευκολία των flight παροτι ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο τα αλλα.

Επεξ/σία από kostiger
  • Thanks 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, thetiesthatbind είπε

Γενικά πάντως αυτό που ισχύει με τα μικρόφωνα των ασύρματων ακουστικών στην πλειοψηφία είναι ότι ακούγονται χειρότερα, για ευνόητους λόγους. Για τα flight, δν ξέρω.

Δημοσ.

Μέχρι το πρωί έλεγε «Αναμένεται παραλαβή 31 Αυγούστου», πλέον εξαντλημένο και δεν υπάρχει καν στις crazy sundays, έβαλαν άλλα hyperx ακουστικά.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Liakos10 είπε

Μέχρι το πρωί έλεγε «Αναμένεται παραλαβή 31 Αυγούστου», πλέον εξαντλημένο και δεν υπάρχει καν στις crazy sundays, έβαλαν άλλα hyperx ακουστικά.

Προφανώς ήταν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Πλέον υπάρχουν τα Cloud Alpha S αν δεν κάνω λάθος οποτε...

Δημοσ.

Τα πήρα πριν κανα μήνα και έχω μείνει. Απίστευτο headset και η τιμή αυτή top ! 
Σίγουρα θα τα χαρειτε όσοι προλάβατε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω τα απλά Cloud Core κάπου 2  χρόνια, καλή ποιότητα κατασκευής και δυνατό μπάσο, μόνο για Gaming προορίζονται όλα αυτά τα μοντέλα της Kingston.Σχετικά καλή ηχομόνωση, μάλλον γιατί η δερματίνη είναι μαλακή.Ζεσταίνονται όμως τα αυτιά, χωρίς AC δεν αντέχονται.

Νομίζω πως υπάρχουν ανταλλακτικά σε βελούδο, κάτι τέτοιο.

Πολύ θετικό πως το μικρόφωνο σε όλη την σειρά είναι αποσπώμενο.

Καλό είναι να έχουν volume button, πχ αν παίζεις PS4 θα πρέπει να μπαίνεις στις ρυθμίσεις.

Κάποιοι έχουν γράψει πως έχουν συνδέσει το 3.5 mini jack σε mini usb κάρτα ήχου και μετά απευθείας στο PS4 υποτίθεται για καλύτερη ποιότητα ήχου αντί να συνδέσεις το mini jack στο χειριστήριο.Αλλά αυτό λογικά θα χρειάζεται προέκταση και η Sony είναι τσακωμένη με αυτά.

Επεξ/σία από AntiCambeR

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...