Βασίλης_29 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Πήγαινε Θεσσαλονικη. Όσο για αυτες με τις κορυφαίες προοπτικές, θα έλεγα ότι κορυφαίος γίνεσαι από μόνος σου και δεν σε κάνει η σχολή, σε όποια σχολη και να πας θα έχεις κάποιους καλούς και κάποιους κακούς καθηγητές και διάφορα προβλήματα. 2
afantos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Το να γίνεις κορυφαίος είναι μια μακριά και δύσκολη διαδικασία, η σχολή σου δίνει τα βασικά, μετά με τη δική σου δουλειά, με τη συνέπεια σου, με το πως θα κινηθείς επαγγελματικά αλλά και με λίγο τύχη, θα φτιάξεις καλό όνομα στην αγορά και θα ανέβεις. Θέλει σχέδιο και υπομονή. Αν σε φτιάχνανε τα πανεπιστήμια, όλοι οι επαγγελματίες θα ήταν ίδιοι.
george1807 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, Vasilis_nakos είπε Ωραια και εγώ κάπως έτσι το ειχα στο μυαλό μου που λες τις παρεες κτλπ. Αυτό για το πανεπιστημιο το πιο πολυ που με τραβάει προς Κρήτη είναι το ότι λένε ότι είναι καλυτερο από τα αλλά από όσο έχω ακουσει. Αν είναι αυτό που λες ότι οι συγκρίσεις δεν ισχυουν και όπου και να παω με διάβασμα και προσπαθεια θα πετυχω το ίδιο τότε σίγουρα θα ήμουν για Θεσσαλονίκη. Ειδικά στον τομέα της πληροφορικής δεν υπάρχει καλύτερο και χειρότερο πανεπιστήμιο. Αν δεν ασχοληθείς μόνος σου δουλειά σε θέση της προκοπής δεν βρίσκεις. Φαντάσου εγώ από ΤΕΙ μηχανικών πληροφορικής έχω καταφέρει να βρω δουλειές στις μεγαλύτερες εταιρείες πληροφορικής στην Ελλάδα με το που βγήκα από τη σχολή. Γιατί; Γιατί ασχολήθηκα μόνος μου. Οπότε σου προτείνω Θεσσαλονίκη.
Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Κατ αρχας συγχαρητηρια !! Απορω με το ερωτημα σου που νομιζω ειναι αυταπαντητο !! Ειδικα αφου εχεις να μεινεις κλπ . Θεσσαλονικη φυσικα ... Οσο κι αν εχει αλλαξει μετα απο πολλα πολλα χρονια που ημουν φοιτητης νομιζω ειναι ακομα η πιο καλη πολη για φοιτητικη ζωη χωρις αντιπαλο !! Αν δεν εχεις αυτοκινητο και δεν ζητας και πολλα απο ενα σπιτι οσο πιο κεντρο γινεται !!! Εμενα 200 μετρα απο Καμαρα . Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2020 από Γιάννης Platano 2
WebDevGr Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Ως Θεσσαλονικιός που ζει τα τελευταία 12 χρόνια στο Ηράκλειο έχω να σου πω ότι το Ηράκλειο είναι η χειρότερη πόλη της Κρήτης και πιθανόν στο top5 της Ελλάδας Τα ενοίκια είναι πολύ υψηλά και τα σπίτια συνήθως χάλια. Η σχολή έξω από την πόλη και τα ΜΜΕ τραγικά και πανάκριβα! Σαν σχολή έχει καλή φήμη, αλλά δεν έχω προσωπική άποψη. Μπορείς όμως να περάσεις από την γειτονιά μας (devstaff.gr και κυρίως στο slack) όπου θα βρεις πολλούς απόφοιτους και αρκετούς φοιτητές να ρωτήσεις ότι θέλεις.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Εννοείται Θεσσαλονίκη που τα έχεις όλα στρωμένα. Καμία σχολή δε σε κάνει επιστήμονα, γίνεσαι μόνος σου. Ο μόνος λόγος που θα πήγαινα σε πόλη εκτός Θεσσαλονίκης στην περίπτωση σου, είναι η άλλη σχολή να έχει το υπεργαμάτο ερευνητικό πρόγραμμα που θα θελα να συμμετάσχω. Για φήμη και μόνο δεν αξίζει για καμία σχολή στην Ελλάδα.
giorgosvet Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Θεσσαλονίκη δαγκωτό.Μη ρωτάς τα αυτονόητα.Σπιτικό φαΐ και πλυμένα ρούχα από Σέρρες και είσαι άρχοντας. Όσο για τη φοιτητική ζωή άλλοι παρακαλάνε να περάσουν εκεί γιαυτό το λόγο 👌
geomos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Πήγαινε Θεσσαλονίκη κατευθείαν. Τα λεφτά που θα γλιτώσεις από τα ενοίκια κράτα τα και κάνε μεταπτυχιακό η σουβλάκια η αμάξια η ότι άλλο θες. Όπως είπαν και οι παραπάνω το κάθε τμήμα δεν σε κάνει επιστήμονα, μόνος σου γίνεσαι. Όσον αφορά τη ζωή δεν συγκρίνεται ,Θεσσαλονίκη χίλιες φορές. Το Ηράκλειο είναι μόνο για να ξεμπαρκαρεις με το καράβι ,όχι να ζεις.
kr0m Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) λογω της ιδιαιτερης περιπτωσης σου (σπιτι που εχεις), η πιο λογικη αποφαση θα ηταν να σπουδασεις στη Θεσσαλονικη. απο αποψη επιπεδου ζωης, σαφως το Ηρακλειο και η Κρητη γενικοτερα ειναι πολυ καλυτερα απ'την Αθηνα και την Θεσσαλονικη. οσο για τις σπουδες, και παλι θα προτιμουσα το Ηρακλειο. Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2020 από kr0m
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα