GREGORYMO Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 2 λεπτά πριν, gas7777 είπε Δεν υπάρχει τέτοια επιλογη για την ωρα σε εμάς. Μήπως ο φίλος εννοεί ΑΦΟΥ πληρωθούμε !!!
gas7777 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 1 λεπτό πριν, GREGORYMO είπε Μήπως ο φίλος εννοεί ΑΦΟΥ πληρωθούμε !!! φεξε μου και γλιστρησα ....Ολα τα λεφτά ένα δικηγορικό γραφείο που έχει αναλάβει την υπόθεση μαζικά και ο συγγενής μας ειχε απευθηνθεί σε αυτους. Ζητάει την αμοιβή του, χωρις να εχουμε πάρει φράγκο και ηταν μάλιστα έκπληκτοι οταν τους ειπαμε οτι ακομα δεν μας έχουν στειλει τιποτε. Μέχρι την αιτηση τους έστειλα για να δουν αν έγινε σωστά Θέμα τυχης καθαρά.
gas7777 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Για τσεκάρετε, σε κάποιους λογαριασμους πιστώθηκαν μαθαίνω.
diver86 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Eurobank τίποτα...με το ΙΚΑ που μίλησα,με τον ίδιο που μου ζήτησε το χαρτί, μου λέει τα έστειλα την επόμενη όλα κομπλε τώρα πότε θα πληρωθείς δε ξέρω...
BarcodeCrew Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 20 ώρες πριν, GREGORYMO είπε Μήπως ο φίλος εννοεί ΑΦΟΥ πληρωθούμε !!! Μαλλον ,γιατι τωρα μπηκα να δω εκει που γραφει στοιχεια πληρωμης ,αλλα αυτο εφοσον εχουμε δει τα λεφτα στους λογαριασμους μας
diver86 Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Τίποτα...πετυχα γραμμή στον εφκα και είπαν όσοι είναι με διαθήκη θα μπαίνουν χρήματα ανα τακτά διαστήματα είναι πολλές οι αιτήσεις και θα πάρει καιρο 1
diver86 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Eurobank,Πειραιώς μπήκαν...καλά είναι για διακοπές..
infini Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Μπορεί να γράψει κάποιος ποιες επιλογές πρέπει να ακολουθήσω για να δω την αίτηση;
nasipar134 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 39 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Μπήκαν τα αναδρομικά. Ποια αναδρομικά;
GREGORYMO Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 31 λεπτά πριν, nasipar134 είπε Ποια αναδρομικά; Τα αναδρομικά που αναφέρεται το post.
Eulogison Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Κοπέλια σορυ, προσπαθώ να βγάλω άκρη από αυτά που γράφεται για το δικό μου θέμα...αν ξέρει κάποιος να με βοηθήσει ... Ο πατέρας μου πέθανε, είχε εγκριθεί σύνταξη και πήρε ένα μικρό ποσό για κάθε μήνα από τους 4 που πρόλαβε να πάρει. Επίσης δικαιούνταν και αναπηρική...έχω σκοπό να.κανω αποποίηση κληρονομιάς λόγω χρεών... Τα υπόλοιπομενα χρήματα από τη σύνταξη του που δε πρόλαβε να πάρει θα μπούνε στο λογαριασμό του? Τα δικαιούμαι εγώ παρόλο που θα κάνω αποποίηση? Και με την αναπηρική που δε πρόλαβε να.παρει καθόλου?? Υ.Γ ήταν χωρισμένος οπότε δεν υπάρχει σύζυγος
GREGORYMO Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, Eulogison είπε Κοπέλια σορυ, προσπαθώ να βγάλω άκρη από αυτά που γράφεται για το δικό μου θέμα...αν ξέρει κάποιος να με βοηθήσει ... Ο πατέρας μου πέθανε, είχε εγκριθεί σύνταξη και πήρε ένα μικρό ποσό για κάθε μήνα από τους 4 που πρόλαβε να πάρει. Επίσης δικαιούνταν και αναπηρική...έχω σκοπό να.κανω αποποίηση κληρονομιάς λόγω χρεών... Τα υπόλοιπομενα χρήματα από τη σύνταξη του που δε πρόλαβε να πάρει θα μπούνε στο λογαριασμό του? Τα δικαιούμαι εγώ παρόλο που θα κάνω αποποίηση? Και με την αναπηρική που δε πρόλαβε να.παρει καθόλου?? Υ.Γ ήταν χωρισμένος οπότε δεν υπάρχει σύζυγος Μπούνε δεν μπουν, δεν μπορεις να τα πάρεις από τον λογαριασμό αφού θα κάνεις αποποίηση, ακόμα και αν είσαι συνδικαιουχος. Αν σηκώσεις λεφτά ΜΕΤΑ τον θάνατο από το κοινό βιβλιάριο, την πάτησες. Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2021 από GREGORYMO Συμπληρώμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα