GREGORYMO Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 22 λεπτά πριν, gas7777 είπε Eξακολουθώ να μην μπορω να αντιληφθω με ποιον τροπο μπορουμε να ελεγξουμε αν έχει εγκριθει το αιτημα μας ή οχι. Μονο έναν αριθμο πρωτοκόλλου βλέπω στην πλατφόρμα και φυσικά την οριστικοποιημένη αίτηση. Απλά περιμένει ο δικαιουχος να δει αν θα μπουν λεφτα? Δεν υπάρχει τροπος να ξέρουμε αν εγκρίθηκε το αιτημα ή οχι? Εδώ, που φθάσαμε κοντός ψαλμός αλληλούια.
diver86 Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 48 λεπτά πριν, gas7777 είπε Eξακολουθώ να μην μπορω να αντιληφθω με ποιον τροπο μπορουμε να ελεγξουμε αν έχει εγκριθει το αιτημα μας ή οχι. Μονο έναν αριθμο πρωτοκόλλου βλέπω στην πλατφόρμα και φυσικά την οριστικοποιημένη αίτηση. Απλά περιμένει ο δικαιουχος να δει αν θα μπουν λεφτα? Δεν υπάρχει τροπος να ξέρουμε αν εγκρίθηκε το αιτημα ή οχι? Σ' αυτό έχεις απόλυτο δίκιο...αλλά κάποιο λόγο θα σκέφτηκαν για να μην υπάρχει έγκριση αίτησης. 1
NIKOLETAL Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 13 ώρες πριν, gas7777 είπε Eξακολουθώ να μην μπορω να αντιληφθω με ποιον τροπο μπορουμε να ελεγξουμε αν έχει εγκριθει το αιτημα μας ή οχι. Μονο έναν αριθμο πρωτοκόλλου βλέπω στην πλατφόρμα και φυσικά την οριστικοποιημένη αίτηση. Απλά περιμένει ο δικαιουχος να δει αν θα μπουν λεφτα? Δεν υπάρχει τροπος να ξέρουμε αν εγκρίθηκε το αιτημα ή οχι? Στειλτους mail και ρώτα τους απαντάνε αργά μεν αλλά απαντάνε. 1
Doubt Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 Πληρωθήκαμε κι εμείς, 2 αδέλφια για τις περικοπές στη σύνταξη χηρείας της μακαρίτισσας της μάνας μας. Δεν είναι πολλά, αλλά είναι κάτι.. Off topic αλλά όχι άσχετο. Το πάρτυ που έγινε με τα ασφαλιστικά ταμεία την περίοδο 1999-2009 είναι το μεγαλύτερο ατιμώρητο έγκλημα στη νεότερη ιστορία. Μιλάω για υπερτιμολογήσεις, υπερσυνταγογραφήσεις, "επενδύσεις" και άλλα.. Οι περικοπές που ακολούθησαν και ίσως να συνεχιστούν είναι απλά η συνέπεια. Κάποιος έγραψε και για το προσδόκιμο ψήφων.. προχωρημένο αλλά μου άρεσε. 2
Gang_of_four Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 Υπαρχει καποιο τηλεφωνο , καποιο email κατι που να μπορουμε να βγάλουμε ακρη οσοι δε πληρωθήκαμε?
Paul_50 Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 Εγώ έστειλα ένα email στο [email protected] και περιμένω απάντηση... Αν μάθει κάποιος κάτι ας ενημερώσει και εδώ τους υπόλοιπους 1
diver86 Δημοσ. 20 Απριλίου 2021 Δημοσ. 20 Απριλίου 2021 Με πήραν τηλ από το ΙΚΑ της περιοχής κ μου είπαν πως δεν έχω ανεβάσει το χαρτί περί μη αποποίησης κληρονομιάς.Τελοςσπαντων του είπα πως έχει ανέβει κανονικά κ μου λέει δε μπορώ ν δω την αίτηση σου απλά μου έστειλαν την υπόθεση σ και θέλουμε τη μη αποποίηση ν μας στείλεις με email.μπηκα στην αίτηση μου και το κατέβασα και τους το έστειλα.αντε βγάλε άκρη. 1
gas7777 Δημοσ. 20 Απριλίου 2021 Δημοσ. 20 Απριλίου 2021 3 ώρες πριν, diver86 είπε Με πήραν τηλ από το ΙΚΑ της περιοχής κ μου είπαν πως δεν έχω ανεβάσει το χαρτί περί μη αποποίησης κληρονομιάς.Τελοςσπαντων του είπα πως έχει ανέβει κανονικά κ μου λέει δε μπορώ ν δω την αίτηση σου απλά μου έστειλαν την υπόθεση σ και θέλουμε τη μη αποποίηση ν μας στείλεις με email.μπηκα στην αίτηση μου και το κατέβασα και τους το έστειλα.αντε βγάλε άκρη. Mε εσένα τουλάχιστον κάποιος ασχολήθηκε!!!
diver86 Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 Στις 20/4/2021 στις 4:03 ΜΜ, gas7777 είπε Mε εσένα τουλάχιστον κάποιος ασχολήθηκε!!! Θα σου πω αν ασχοληθεί κανείς μόλις δω λεφτά στο λογαριασμό...😁
diver86 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Διάβασα κάπου στο googli ότι επιβεβαιώνεται η αίτηση και σου λέει και το ποσό που θα πάρεις.οποιος πληρώθηκε αν μπορεί να το επιβεβαιώσει..
Gataros Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Ναι, αφου μπεις στην αίτηση και πας στα στοιχεία πληρωμής, έχουν ανοίξει 3 πεδία. Στο πρώτο αναφέρει ''Συνολικό Ποσό Μειώσεων Θανόντος Συνταξιούχου΄΄. Στο δεύτερο ΄΄Ποσό Πληρωμής της Αίτησης''. Στο τρίτο ''Πλήθος Υποβολών Κληρονόμων''. Επεξ/σία 26 Απριλίου 2021 από Gataros
diver86 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Τζιφος...ούτε στοιχεία πληρωμών βλέπω ούτε τίποτα...καλά κρασια
GREGORYMO Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 1 ώρα πριν, Gataros είπε Ναι, αφου μπεις στην αίτηση και πας στα στοιχεία πληρωμής, έχουν ανοίξει 3 πεδία. Στο πρώτο αναφέρει ''Συνολικό Ποσό Μειώσεων Θανόντος Συνταξιούχου΄΄. Στο δεύτερο ΄΄Ποσό Πληρωμής της Αίτησης''. Στο τρίτο ''Πλήθος Υποβολών Κληρονόμων''. ΠΟΥ το βλέπω αυτό ?
diver86 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Στην αίτηση σου απ' ότι κατάλαβα.κλικαρεις την αίτηση σου και σε κάποια καρτέλα θα αναφέρει λογικά και τις πληρωμές...
gas7777 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 34 λεπτά πριν, diver86 είπε Στην αίτηση σου απ' ότι κατάλαβα.κλικαρεις την αίτηση σου και σε κάποια καρτέλα θα αναφέρει λογικά και τις πληρωμές... Δεν υπάρχει τέτοια επιλογη για την ωρα σε εμάς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα