Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, prometheas είπε

Υπάρχει κάποιος τρόπος να ξέρει κανείς εκ των προτέρων αν θα πάρει χρήματα  (δεν αναφέρομαι στο ακριβές ποσό) ή περιμένουμε .. την kinder έκπληξη ;

το 2ο :P 

• Απαντ. 553
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Gang_of_four είπε

Ειναι απιστευτοι , ποσες παρατασεις εχουν δωσει και ποσες ακομα θα δωσουν?
Αξιοπιστια μηδεν!!

Ήταν αναμενόμενο δυστυχώς😔

Δημοσ.

έτσι και η συνταξιούχος μητέρα μου περίμενε να πάρει αναδρομικά αυτά που τις έχουν κοπεί λόγω των μνημονίων ... και χάρηκε με την απόφαση βγήκε από το ΣτΠ (σκέφτηκε θα πάρω πίσω ότι μου έκοψαν) και αντί αυτού παραμονή χριστουγέννων της κοινοποίησε επιστολή η ΕΦΟΡΙΑ με ημερομηνία 01/12/2020 ότι έγινε εκκαθάριση φόρου για αναδρομικά επικουρικής ασφάλισης/σύνταξης από 2010 έως 2014 και την καλούν να πληρώσει φόρο 2.500 ευρώ

όπως και άλλους συνταξιούχους φυσικά από ότι έμαθα

άρα ναι θα πάρετε τα αναδρομικά σας

αλλά δεν θα γλυτώσετε να πληρώσετε το φόρο που σας αναλογεί για αυτά

αυτό να μην ξεχάσετε γιατί όταν θα σας έρθει η επιστολή θα έχετε την αντίδραση που είχε η μητέρα μου όταν την διάβασε...σωριάστηκε στο πάτωμα (κοινώς λιποθύμησε) 

Δημοσ.

Βασικά είναι απλό και μην κάθεστε να σκάτε. Λέει ο Βρούτσης την τάδε ημερομηνία στον Αυτιά; Υπολογίζετε τουλάχιστον ένα μήνα μετά. Αυτό ισχύει από την πρώτη του θητεία επί Σαμαρά. Μεγάλο αστέρι. 

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, ikorolis είπε

έτσι και η συνταξιούχος μητέρα μου περίμενε να πάρει αναδρομικά αυτά που τις έχουν κοπεί λόγω των μνημονίων ... και χάρηκε με την απόφαση βγήκε από το ΣτΠ (σκέφτηκε θα πάρω πίσω ότι μου έκοψαν) και αντί αυτού παραμονή χριστουγέννων της κοινοποίησε επιστολή η ΕΦΟΡΙΑ με ημερομηνία 01/12/2020 ότι έγινε εκκαθάριση φόρου για αναδρομικά επικουρικής ασφάλισης/σύνταξης από 2010 έως 2014 και την καλούν να πληρώσει φόρο 2.500 ευρώ

όπως και άλλους συνταξιούχους φυσικά από ότι έμαθα

άρα ναι θα πάρετε τα αναδρομικά σας

αλλά δεν θα γλυτώσετε να πληρώσετε το φόρο που σας αναλογεί για αυτά

αυτό να μην ξεχάσετε γιατί όταν θα σας έρθει η επιστολή θα έχετε την αντίδραση που είχε η μητέρα μου όταν την διάβασε...σωριάστηκε στο πάτωμα (κοινώς λιποθύμησε) 

Δεν κατάλαβα.

Είχε ξεχάσει να υποβάλλει τροποποίητικες ?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, GREGORYMO είπε

Δεν κατάλαβα.

Είχε ξεχάσει να υποβάλλει τροποποίητικες ?

όχι φίλε μου είναι μεγάλη ιστορία...

δεν είναι η μόνη (ευτυχώς που το ποσό είναι 2.500 ευρώ) γιατί αν ήταν περισσότερα όπως έχω ακούσει θα είχαμε κηδείες...

απλά θα γίνει ρύθμιση και θα πληρωθεί

απλά εφιστώ την προσοχή σε όλους ότι λεφτά θα πάρουν αργά ή γρήγορα θα κληθούν να καταβάλουν τον ανάλογο φόρο...

Δημοσ.

Μια ερωτηση παιδια.ημαστε 4 αδερφια.υπαρχει διαθηκη που αφησε τ σπιτι ο πατερας μ στην αδερφη μου.στην αιτηση εβαλα ναι υπαρχει διαθηκη.τωρα με βαση τα λεγομενα τους θα παω για 12 απριλιου η θα τα παρουμε τ αναδρομικα 10 φλεβαρη?καναμε μονο τα 2 αδερφια αιτηση για να τα παρουμε

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, diver86 είπε

Μια ερωτηση παιδια.ημαστε 4 αδερφια.υπαρχει διαθηκη που αφησε τ σπιτι ο πατερας μ στην αδερφη μου.στην αιτηση εβαλα ναι υπαρχει διαθηκη.τωρα με βαση τα λεγομενα τους θα παω για 12 απριλιου η θα τα παρουμε τ αναδρομικα 10 φλεβαρη?καναμε μονο τα 2 αδερφια αιτηση για να τα παρουμε

Οσοι εχουν διαθηκη θα κληθουν να την προσκομισουν , οποτε για 12 απριλιου υπολογισε αν πεσουν μεσα παλι.
Γιατι κανατε μονο τα 2 αδελφια? οι υπολοιποι εχουν κανει αποποιηση?

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Gang_of_four είπε

Οσοι εχουν διαθηκη θα κληθουν να την προσκομισουν , οποτε για 12 απριλιου υπολογισε αν πεσουν μεσα παλι.
Γιατι κανατε μονο τα 2 αδελφια? οι υπολοιποι εχουν κανει αποποιηση?

Τα μοιρασαμε ετσι.δωσαμε κτ αλλο εμεις ξερεις πως πανε αυτα τωρα.η διαθηκη λεει μονο για τ σπιτι δε νομιζω να μας πουν μετα οτι τα λεφτα τα δικαιουται μονο ο κληρονομος επειδη εχει μονο αυτον ο πατερας μου.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, diver86 είπε

Τα μοιρασαμε ετσι.δωσαμε κτ αλλο εμεις ξερεις πως πανε αυτα τωρα.η διαθηκη λεει μονο για τ σπιτι δε νομιζω να μας πουν μετα οτι τα λεφτα τα δικαιουται μονο ο κληρονομος επειδη εχει μονο αυτον ο πατερας μου.

Αμα ειναι συμφωνημένο οκ , αλλα αυτο θελω να πω , οτι η διαθήκη εφοσον αναφέρει μονο για το συγκεκριμένο ακίνητο και οχι για καθε περιουσιακο στοιχειο , τοτε τα αναδρομικα τα δικαιουνται ολοι οι νομιμοι κληρονόμοι.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Gang_of_four είπε

Αμα ειναι συμφωνημένο οκ , αλλα αυτο θελω να πω , οτι η διαθήκη εφοσον αναφέρει μονο για το συγκεκριμένο ακίνητο και οχι για καθε περιουσιακο στοιχειο , τοτε τα αναδρομικα τα δικαιουνται ολοι οι νομιμοι κληρονόμοι.

Ναι η διαθηκη λεει μονο για ενα ακινητο τπτ παραπανω.

Δημοσ.

Ανακοινωση του εφκα ηταν απ.οτι ειδα εγω.αλλα το λογιστη που ρωτησα μου ειπε οτι ο εφκα  ειπε στην αρχη οτι ο ελεγχος θα ειναι απολογιστικος για τις διαθηκες.που σημαινει οτι στις 12 δε θα τους καλεσουν ολους.ενα δειγμα..λογικα παντα.οι υπολοιποι θα πληρωθουν στις 10 φλεβαρη που ειχαν φτιαξει την αιτηση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...