AdamZot Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 9 λεπτά πριν, AtiX είπε Για απορύθμισε ορισμένες καινοτομίες που να ειναι και στην κυκλοφορία...? Μια από αυτές είναι η σειρά mi mix όπου έφερε τα κινητά με λίγα bezzels και πλέον όλα τα smartphones βγαίνουν σε αυτό το desing. Όπως επίσης έφερε και κάμερες υψηλών MPixel (108 δεν τα λες και λίγα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 1 λεπτό πριν, AdamZot είπε Μια από αυτές είναι η σειρά mi mix όπου έφερε τα κινητά με λίγα bezzels και πλέον όλα τα smartphones βγαίνουν σε αυτό το desing. Όπως επίσης έφερε και κάμερες υψηλών MPixel (108 δεν τα λες και λίγα). Στην πρωτη κατηγορία ήταν πρώτη η Sharp και στις κάμερες η Sony με την Samsung που κατασκεύασαν τους φακούς... 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomason993 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 ΠΡΟΣΟΧΗ!!!11! ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΚ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ Η ΚΡΥΦΗ ΚΑΜΕΡΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ Η ΟΘΟΝΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΗ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!! ΔΙΑΔΩΣΤΕ!!! 😱😱😱😱😱😱 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JcD Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Είμαι ο μόνος που γουστάρει τις pop up κάμερες? Το poco πάντως τους γλεντάει όλους πάλι φέτος! 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AdamZot Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 3 λεπτά πριν, AtiX είπε Στην πρωτη κατηγορία ήταν πρώτη η Sharp και στις κάμερες η Sony με την Samsung που κατασκεύασαν τους φακούς... Στο πρώτο θα συμφωνήσω (παρόλο που έγινε γνωστό ότι από το mi mix που είχε ποιοτικότερη κατασκευή και μεγαλύτερο screen to body ratio), αλλά πες μου ένα κινητό της samsung ή της sony που έχει κινητό με αυτή την αναλογία (που είναι και δικές τους οι κάμερες και έχουν και το προβάδισμα). Το θέμα είναι πως η εταιρεία αυτή βγάζει ποιοτικά προϊόντα με καλές τιμές και πάει μπροστά στον ανταγωνισμό με λεπτομέρειες όπως ανακοίνωσε και τώρα με αυτή την λεπτομέρεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bil79 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 33 λεπτά πριν, JcD είπε Είμαι ο μόνος που γουστάρει τις pop up κάμερες? Το poco πάντως τους γλεντάει όλους πάλι φέτος! Μην ανησυχείς, δεν είσαι ο μόνος. Όπως ελπίζω ότι κι εγώ δεν είμαι ο μόνος που δεν είμαι διατεθειμένος να πληρώσω για τέτοιες ανούσιες (αν όχι προβληματικές) καινοτομίες. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ghost.Dog Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Sorry δεν θα τρέξω. Το τελευταίο που χρειάζομαι είναι αυτή η άσκοπη ανοησία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, AdamZot είπε Στο πρώτο θα συμφωνήσω (παρόλο που έγινε γνωστό ότι από το mi mix που είχε ποιοτικότερη κατασκευή και μεγαλύτερο screen to body ratio), αλλά πες μου ένα κινητό της samsung ή της sony που έχει κινητό με αυτή την αναλογία (που είναι και δικές τους οι κάμερες και έχουν και το προβάδισμα). Το θέμα είναι πως η εταιρεία αυτή βγάζει ποιοτικά προϊόντα με καλές τιμές και πάει μπροστά στον ανταγωνισμό με λεπτομέρειες όπως ανακοίνωσε και τώρα με αυτή την λεπτομέρεια. Φίλε μου άλλο μια εταιρία είναι καινοτόμα και άλλο μια εταιρία προσπαθεί και προσφέρει συσκευές ανταγωνιστικές τόσο σε χαρακτηριστικά όσο και σε τιμές... εγώ στο πρώτο διαφώνησα... πάρε παράδειγμα την σημερινή είδηση, όπως έγραψα και παραπάνω μέσα στην βδομάδα η ZTE θα ανακοινώσει το πρώτο κινητό με under display camera... αν ψάξεις θα βρεις την είδηση σε λιγότερα sites απ' ότι την είδηση ότι η Xiaomi ΘΑ κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2021 την δικιά της udc... αυτό δημιουργεί μια ψευδαίσθηση γι'αυτό και αντιδρώ όταν διαβάζω ότι η Xiaomi είναι απο τις λίγες εταιρίες που καινοτομεί... Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2020 από AtiX 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, keysmith είπε εδώ δαχτυλιά έχει λιγο ο φακός και βγαίνουν θαμπές και (εμείς) οι φωτογράφοι τα διάφανα φίλτρα uv που συχνά έχουμε μπροστά στους φακούς διαρκώς τα καθαρίζουμε με πανάκι μη και πάρουμε λίγο πιο θολό κανα πιξελ και εδώ θα έχουμε μπροστά οθόνη με oled (μάλλον) pixel? Δεν υπάρχει καμία περίπτωση αυτό το πράγμα να βγάζει καλύτερες ή το ίδιο καλές φωτογραφίες με ελευθερο φακό χωρίς τίποτα μπροστά. Μόνο η φωτεινότητα (πόσα stop/ev άραγε?) που θα χάσει και θα ανεβάζει iso για να το αντισταθμίσει είναι αρκετό για να βγάζει χειρότερες φωτογραφίες. Δεν νομίζω να αγοράσω ποτέ τέτοιο κινητό εκτός αν δεν έχω επιλογή.. Από μένα χίλιες φορές η τρυπούλα/σταγόνα που καθόλου δεν με ενοχλεί και υπάρχει και η pop up αλά pocco f2 (λύσεις υπάρχουν). Καταλαβαινω πως το λες αλλά ως ανθρωπος που δεν βγαζω selfies και χρησιμοποιώ μονο τις πισω καμερες ενα τετοιο τηλεφωνο ειναι ιδανικο. Ειδικα οταν οι αλλες επιλογες ειναι ασχημα notch η ξεκαρφωτες μαυρες τρυπες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vabill Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, AdamZot είπε Μια από αυτές είναι η σειρά mi mix όπου έφερε τα κινητά με λίγα bezzels και πλέον όλα τα smartphones βγαίνουν σε αυτό το desing. Όπως επίσης έφερε και κάμερες υψηλών MPixel (108 δεν τα λες και λίγα). Η Xiaomi υφίσταται στον χάρτη γιατί αντιγράφει την Apple, όχι επειδή καινοτομεί. Την αντιγράφει στα πάντα, μέχρι και στο packaging. Και Φορ δε ρεκορντ : το Nokia Lumia 1020 ήταν το πρώτο που ανέβασε τα mp αισθητά στην αγορά. 4 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JcD Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 8 λεπτά πριν, vabill είπε Η Xiaomi υφίσταται στον χάρτη ...διότι... 30 λεπτά πριν, AtiX είπε προσπαθεί και προσφέρει συσκευές ανταγωνιστικές τόσο σε χαρακτηριστικά όσο και σε τιμές 😄 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vabill Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 1 λεπτό πριν, JcD είπε ...διότι... 😄 Καλά ναι. Απλά όχι γιατί καινοτομεί όπως είπε ο άλλος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
busellatos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 4 λεπτά πριν, vabill είπε Η Xiaomi υφίσταται στον χάρτη γιατί αντιγράφει την Apple, όχι επειδή καινοτομεί. Την αντιγράφει στα πάντα, μέχρι και στο packaging. Και Φορ δε ρεκορντ : το Nokia Lumia 1020 ήταν το πρώτο που ανέβασε τα mp αισθητά στην αγορά. και εχει και κινητα απο 100 ευρω ,αντιγραφα των apple made in china ,οσο πηρες το καλωδιο 😁 μηλο μεχρι να σβησει ο ηλιος 😉 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chris_g92 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 16 λεπτά πριν, vabill είπε Η Xiaomi υφίσταται στον χάρτη γιατί αντιγράφει την Apple, όχι επειδή καινοτομεί. Την αντιγράφει στα πάντα, μέχρι και στο packaging. Και Φορ δε ρεκορντ : το Nokia Lumia 1020 ήταν το πρώτο που ανέβασε τα mp αισθητά στην αγορά. Δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό για τον καταναλωτή. Αν αντιγράφεις τον πρώτο κάτι καλό μπορεί να βγάλεις . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JinTheGod Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, AtiX είπε Για απαρύθμισε ορισμένες καινοτομίες που να ειναι και στην κυκλοφορία... 1ο bezeless πού κυκλοφόρησε και πούλησε.Το ψέμμα της Sharp φτάνει... Έτσι και εγώ έχω βγάλει διαφανές κινητό αλλά....δεν τό ξέρετε είναι από τό χωριό μου.. 1ο κεραμικό 1ο με 108mp 1o με 120 ζουμ όσο άχρηστα και να είναι 1ο 120wats 1o με τεχνολογία γραφενίου στις μπαταρίες Θες και άλλα η χωνέψες; 🙂 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα