Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 30/8/2020 στις 11:22 ΠΜ, jon_pallis είπε

Τα κλειδιά για ps4 στα κλειδαδικα είναι λίγα. Τα περισσότερα παιχνίδια ΔΕΝ είναι διαθέσιμα σε κλειδαδικα

Ποια κλειδάδικα είναι αξιόπιστα ??? Φαντάζομαι δεν μιλάμε για πώληση account αλλά για το κανονικό παιχνίδι σωστά ???

Δημοσ.
1 ώρα πριν, d_gkal είπε

Είναι όμως ένας (επώδυνος) τρόπος να μάθει να κάνει υπομονή 🤣☺️

εχεις ενα δικαιο . Φαντασου Χριστουγεννα πρωι μολις εχει ξυπνησει το πιτσιρικι 10 χρονων και κατεβαινει και βρισκει κατω απο το δεντρο το δωρο του Αγιου Βασιλη που ειναι ενα playstation 5 digital . Αντε καταφερε εσυ να το κανεις να περιμενει μεχρι την πρωτοχρονια για να παιξει με την κονσολα του γιατι η γραμμη σου ειναι για μπατσες.......

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, GaGaS_Thess είπε

Συμφωνω για την κονσολα με blu-ray αλλα πιστεψε με δεν ισχυει αυτο που λες απολυτα ...... Χθες ειμουν σε σπιτι φιλου να βαλω office στον καινουργιο του υπολογιστη και του λεω κατσε να δω και την γραμμη σου πως ειναι . Κλειδωμενη στα 6MBPS Και με dowload που δεν ξεπερνουσε τα 8kbps στην μια ωρα που ειμουν εκει... αντε βαλε αυτο τον ανθρωπο τωρα να κατεβαζει 100 gb παιχνιδι ... θελει 1 μηνα  !!! Πολυς κοσμος θα κλαψει οταν το πιτσιρικι τα Χριστουγεννα τον ζαλισει για να του παρει το νεο Playstation Και θα αποφασισει για 50 - 100 € να παρει την digital εκδοση και θα κανει 1 εβδομαδα να κατεβασει ενα παιχνιδι γιατι οι περισσοτεροι δεν εχουν την παραμικρη ιδεα για την γραμμη τους και δεν μπορουν να καταλαβουν τι θα πει 100 GB Download με γραμμη που κλειδωνει στα 6 - 7 - 10 MBPS  . Οταν ο πιτσιρικος θα κοιταζει μια οθονη και θα κλαιει γιατι δεν μπορει να παιξει θα ειναι αργα :(

Αντιλαμβάνομαι τι λες αλλά δυστυχώς ο φίλος σου (και κάθε ένας σαν κι αυτόν) δεν θεωρείται ο μέσος χρήστης. Οι μέσοι χρήστες του internet σημέρα έχουν αρκετά μεγαλύτερες ταχύτητες. Επίσης θεωρώ ότι μιλάς για 6-7-10 Mbps κι οχι για 6-7-10 MBps, ωστά?

1 ώρα πριν, Speed είπε

Ποια κλειδάδικα είναι αξιόπιστα ??? Φαντάζομαι δεν μιλάμε για πώληση account αλλά για το κανονικό παιχνίδι σωστά ???

Εγώ ότι παιχνίδι έχω δει σε κλειδάδικο, είναι redeem code από κάποιο bundle που δεν χρησιμοποιήθηκε. Για παράδειγμα, είχε βγάλει PS4 bundle με MGSV. Λογικά, κάπου θα βρείς τέτοιο Redeem Code. Εγώ αγοράζω τις συνδρομές μου με αυτό τον τρόπο (PS PLUS, Xbox Live Gold, Game Pass, Spotify κοκ). Κάνε μια αναζήτηση για PS4 game keys και θα δεις ότι υπάρχει και marketplace. Νομίζω δεν επιτρέπεται να δώσω link.....

32 λεπτά πριν, GaGaS_Thess είπε

εχεις ενα δικαιο . Φαντασου Χριστουγεννα πρωι μολις εχει ξυπνησει το πιτσιρικι 10 χρονων και κατεβαινει και βρισκει κατω απο το δεντρο το δωρο του Αγιου Βασιλη που ειναι ενα playstation 5 digital . Αντε καταφερε εσυ να το κανεις να περιμενει μεχρι την πρωτοχρονια για να παιξει με την κονσολα του γιατι η γραμμη σου ειναι για μπατσες.......

και δισκάκι να έχει, μάλλον θα χρειαστεί κάποιο τεράστιο update. Για φαντάσου το παιχνίδι κάτω από το δέντρο να είναι το πιο πρόσφατο COD........

Επεξ/σία από jon_pallis
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, jon_pallis είπε

Αντιλαμβάνομαι τι λες αλλά δυστυχώς ο φίλος σου (και κάθε ένας σαν κι αυτόν) δεν θεωρείται ο μέσος χρήστης. Οι μέσοι χρήστες του internet σημέρα έχουν αρκετά μεγαλύτερες ταχύτητες. Επίσης θεωρώ ότι μιλάς για 6-7-10 Mbps κι οχι για 6-7-10 MBps, ωστά?

Εγώ ότι παιχνίδι έχω δει σε κλειδάδικο, είναι redeem code από κάποιο bundle που δεν χρησιμοποιήθηκε. Για παράδειγμα, είχε βγάλει PS4 bundle με MGSV. Λογικά, κάπου θα βρείς τέτοιο Redeem Code. Εγώ αγοράζω τις συνδρομές μου με αυτό τον τρόπο (PS PLUS, Xbox Live Gold, Game Pass, Spotify κοκ). Κάνε μια αναζήτηση για PS4 game keys και θα δεις ότι υπάρχει και marketplace. Νομίζω δεν επιτρέπεται να δώσω link.....

και δισκάκι να έχει, μάλλον θα χρειαστεί κάποιο τεράστιο update. Για φαντάσου το παιχνίδι κάτω από το δέντρο να είναι το πιο πρόσφατο COD........

Ο μεσος χρηστης στην Ελλαδα εινια αρκετα υψηλοτερα απο ποια ταχυτητα ; γιατι ακομα και τα 13,41 που λεει η ερευνα του Φεβρουαριου για ογκο δεδομενων 100 + gb νομιζω οτι παρα ειναι λιγα . Αν κατεβαζω ενα παιχνιδι στο PS5 μου με 1 Mb / sec = 60 MB / min = 3.5 GB / hour = 86.4 GB / Day = 1 ημέρα + για το παιχνιδι . Αυτο ειναι το κακο το digital για την Ελλαδα . Ασε που αν εξαιρεσεις τους fiber χρηστες ολοι οι υπολοιποι κλαινε τα εως 24 που τους δινουν οι provider 

τι 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, GaGaS_Thess είπε

Ο μεσος χρηστης στην Ελλαδα εινια αρκετα υψηλοτερα απο ποια ταχυτητα ; γιατι ακομα και τα 13,41 που λεει η ερευνα του Φεβρουαριου για ογκο δεδομενων 100 + gb νομιζω οτι παρα ειναι λιγα . Αν κατεβαζω ενα παιχνιδι στο PS5 μου με 1 Mb / sec = 60 MB / min = 3.5 GB / hour = 86.4 GB / Day = 1 ημέρα + για το παιχνιδι . Αυτο ειναι το κακο το digital για την Ελλαδα . Ασε που αν εξαιρεσεις τους fiber χρηστες ολοι οι υπολοιποι κλαινε τα εως 24 που τους δινουν οι provider 

τι 

Εμείς είμαστε πολύ πίσω σε σχέση με τον κόσμο. Αυτό είναι δεδομένο. Απλά λέω ότι ο φίλος σου είναι πολύ πιο αργός από το μέσο κάτοικο Ελλάδας. Αν ο φίλος σου συγχρωνίζει στα 6Mbps και ο μέσος όρος είναι περίπου 14Mbps, τότε δεν είναι ούτε στη μισή ταχύτητα.

Το μέσο παιχνίδι αυτή τη στιγμή είναι στα 60GB
Με ταχύτητα 14Mbps (1,75MB/sec) σου κατεβάζει (θεωρητικά - χωρίς dc και τέτοια) ένα παιχνίδι των 60GB σε περίπου 10 ώρες
Με τη δυνατότητα που σου δίνουν να αρχίσεις να κατεβάζεις το game 2-3-4 ημέρες πριν να είναι διαθέσιμο για να παίξεις, δεν έχεις πρόβλημα.

Μη με παρεξηγείς, υπέρ του retail τάσσομαι, κυρίως λόγω κόστος, αλλά και το digital έχει τα καλά του.......

edit: Επειδή διάβασα τη μεθοδολογία που ακολούθησαν για τη μελέτη που παρέθεσες, πρέπει να λάβουμε υπ'όψιν και το πλάνο που ο συνδρομητής επιλέγει. Υπάρχουν περιοχές ανά την επικράτεια που προσφέρονται ταχύτητες 50/100/200 Mbps αλλά οι συνδρομητές (για οικονομικούς λόγους - άλλη συζήτηση το κόστος) δεν την επιλέγουν

Επεξ/σία από jon_pallis
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...