eskimoos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Έλεγα φέτος να κανω την κίνηση και να παω σε αγορά κονσόλας νέας γενιας. Η τελευταία που είχα ήταν PS2. Φυσικά και είναι νωρίς ακόμα αλλά, μια απορία που έχω Στο PS5 θα υπάρχουν 2 εκδόσεις η Digital και η Standard. Όσο πιο φθηνή και να είναι η Digital έκδοση έχει κάποια σημασία αυτό για να την προτιμήσει κάποιος αφού δεν κερδίζεις αλλά χάνεις πολύ περισσότερα χρήματα? χάνεις τη δυνατότητα να πουλήσεις τα παιχνίδια που έχεις αγοράσει η να αγοράσεις φθηνά μεταχειρισμένα. Ακόμα και για κάποιον που δεν τον ενδιαφέρει η αγορά/πώληση μεταχειρισμένων παιχνιδιών πολλοί τίτλοι στο PS store είναι πολύ πιο ακριβοί από την φυσική τους μορφη, έτσι και πάλι χαμένος είναι αφού δεν θα έχει την δυνατότητα επιλογής. Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2020 από eskimoos
d_gkal Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Στα κλειδαδικα βρίσκεις χαμηλότερες τιμές στα παιχνίδια, δεν είναι απαραίτητη η αγορά μέσω του store
jon_pallis Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, d_gkal είπε Στα κλειδαδικα βρίσκεις χαμηλότερες τιμές στα παιχνίδια, δεν είναι απαραίτητη η αγορά μέσω του store Τα κλειδιά για ps4 στα κλειδαδικα είναι λίγα. Τα περισσότερα παιχνίδια ΔΕΝ είναι διαθέσιμα σε κλειδαδικα
eskimoos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, d_gkal είπε Στα κλειδαδικα βρίσκεις χαμηλότερες τιμές στα παιχνίδια, δεν είναι απαραίτητη η αγορά μέσω του store Μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για μια κονσόλα που υποτίθεται θα έχεις για κάποια χρονια. Οπότε φαντάζομαι αυτό το διάστημα κάποιος θα έχει πάρει και αρκετά παιχνίδια.Όπως και να τα αγοράσεις αυτά θα δώσεις κάποια χρήματα και όταν οι ΑΑΑ τίτλοι παίζουν συνήθως στο 50αρι+ και πιο φθηνά τα τα πάρεις από αλλού πάλι θα είναι ένα σημαντικό ποσό. Μου φαίνεται περίεργο να επιλέξεις να αγοράσεις κάτι το οποίο έχει 0 μεταπωλητικη αξια εκτός και αν πουλήσεις τον ίδιο τον λογαριασμό σου, να μην έχεις την επιλογή να ανταλλαξεις κάποιο σου παιχνίδι με κάποιο αλλο η να το δανειστείς/σεις, να αγοράσεις κάποιο μεταχειρισμένο που πιθανόν να βρεις σε πολυ καλή τιμή, να αγοράσεις μια φυσική έκδοση γιατί απλά σου αρέσει το κουτί της η απλά γιατί δεν θες να κατεβαζεις τα παντα και να έχεις την πλήρη έκδοση του παιχνιδιού στην κονσόλα. Επίσης χάνεις και το blue ray player, το οποίο ναι ίσως δεν το χρειαστείς ποτέ ίσως κάποια στιγμή στο μέλλον μπορεί και να το κάνεις όμως. Και αυτά για να γλυτώσεις γύρω στα 50€ που ακούγεται ότι θα είναι πιο κάτω η digital έκδοση?
d_gkal Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Κοίταξε, έχω το one s all digital (και πολύ σύντομα one Χ) ΔΕ με λείπει το br disk, ούτε με πειράζει που έχω τα παιχνίδια σε ψηφιακή μορφή. Έτσι και αλλιώς αυτά που παίζω δεν έχω σκοπό να τα πουλήσω. Είναι αναλόγως τι ζητάς. 15 minutes ago, jon_pallis said: Τα κλειδιά για ps4 στα κλειδαδικα είναι λίγα. Τα περισσότερα παιχνίδια ΔΕΝ είναι διαθέσιμα σε κλειδαδικα Να με συμπαθατε, νόμιζα είναι ιδια φάση με το Xbox. Τότε ναι, ίσως το digital ΔΕΝ είναι η καλύτερη επιλογή κονσόλας...
Brazhlias Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 2 ώρες πριν, eskimoos είπε Έλεγα φέτος να κανω την κίνηση και να παω σε αγορά κονσόλας νέας γενιας. Η τελευταία που είχα ήταν PS2. Φυσικά και είναι νωρίς ακόμα αλλά, μια απορία που έχω Στο PS5 θα υπάρχουν 2 εκδόσεις η Digital και η Standard. Όσο πιο φθηνή και να είναι η Digital έκδοση έχει κάποια σημασία αυτό για να την προτιμήσει κάποιος αφού δεν κερδίζεις αλλά χάνεις πολύ περισσότερα χρήματα? χάνεις τη δυνατότητα να πουλήσεις τα παιχνίδια που έχεις αγοράσει η να αγοράσεις φθηνά μεταχειρισμένα. Ακόμα και για κάποιον που δεν τον ενδιαφέρει η αγορά/πώληση μεταχειρισμένων παιχνιδιών πολλοί τίτλοι στο PS store είναι πολύ πιο ακριβοί από την φυσική τους μορφη, έτσι και πάλι χαμένος είναι αφού δεν θα έχει την δυνατότητα επιλογής. Νομιζω η ντιτζιταλ θα ειναι χρησιμη για πολυ μικρο κομματι του κοινου. Ακομα και 100 ευρω να ειναι η διαφορα, σε βαθος "πεντε παιχνιδιων" που τα αγορασες μεταχειρισμενα ή που τα επαιξες και τα πουλησες, εχεις βγαλει το κατοσταρικο. Υπαρχουν σιγουρα κατηγοριες ανθρωπων που θα τους βολεψει. Αυτοι που ειναι ηδη εξοικειωμένοι με την φαση, αυτοι που δεν τους ενδιαφερει η συλλογη ως φυσικη μορφη, αυτοι που δεν ασχολουνται με αγοραπωλησιες παιχνιδιων ή αυτοι που παιρνουν κονσολα μονο για να παιξουν κανα pro με τα φιλαρακια τους θα βολευτουν με δινοντας εκατο ευρω λιγοτερα. 1
dream21 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) το κακό με την digital έκδοση είναι ότι πρέπει να έχεις γραμμή 100σταρα διότι τα καινούργια παιχνίδια θα είναι πάνω από 100GB όποτε με απλή 24 θα θες 15 ώρες να κατέβει και δεύτερον ότι από τι στιγμή που ενα παιχνιδι θα βγει στο store η τιμη ειναι 69.99€ παραμενει ετσι για κανενα 6μηνο χαλαρα ενω σε δισκακι μπορει να το βρεις αμεσα στα 50€ και σε κανενα 2μηνο στα 40€ μεταχειρισμενο σε αριστη κατασταση απο αγγελια. Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2020 από dream21 1
jon_pallis Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Ειμαι υπερ κονσολας με δισκάκι αλλά το επιχείρημα της αργής σύνδεσης δεν ισχύει Οι Digital εκδόσεις έχουν pre load αρα τα εχεις έτοιμα κατεβασμένα πριν την ημερομηνία κυκλοφορίας και μπορείς να παίξεις με το που κυκλοφορεί το παιχνίδι. Μια online αγορά απο καταστήματα θέλει 24 ώρες να παραδοθεί. Σε 24 ώρες το μέσο παιχνίδι έχει κατέβει.
malias4 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Αν μπορεις παρε καλυτερα με το cd φιλε μου. Στο one x που εχω ειναι οντως πολυ φθηνοτερα τα παιχνιδια απο κλειδαδικα (που εχει παρα πολλες επιλογες) οπως κ οι συνδρομες κτλ αλλα σε playstation δεν ειναι το ιδιο. Επισης αν το παρεις digital δεν μπορεις να το δωσεις μετα ενω αλλιως μπορεις να αγορασεις μτχ παιχνιδια οπως κ να τα πουλησεις επισης.
Grim Ripper Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Στις περισσότερες περιπτώσεις τα κλειδαδικα για τα ps4 games είναι λογαριασμοί και όχι κωδικοί για redeem στο store (όπως υποθέτω γίνετε στο steam). Σου δίνουν τα στοιχεία κάποιου λογαριασμού για να παίξεις το παιχνίδι.
1988panos2171 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Πολύ μεγάλη σημασία παίζει και το πότε θα αγοράσεις ένα παιχνίδι. Πχ θα το πάρεις όταν κυκλοφορήσει ή από τον επόμενο χρόνο; Γιατί αν αγοράσεις ένα δισκάκι 50-60€ το πουλάς σε τιμή που έχει ουσία. Αν το πάρεις 15-20€ δεν αξίζει να μπεις στον κόπο να το πουλήσεις (το πολύ πολύ να το ανταλλάξεις). Εγώ είμαι στη 2η κατηγορία γιατί παίρνω παιχνίδια προηγούμενης χρονιάς το λιγότερο οπότε θα με κάλυπτε μια digital συσκευή. Είναι καθαρά πως το βλέπει κανείς.
theoritikos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Δεν ξέρουμε επίσης πόσο χώρο θα έχει ο δίσκος του ps5 digital, αν θα μπορείς να τον αλλάξεις ή να βάλεις άλλον usb. Αν είναι όπως στο ps4 με τον δίσκο των 500 giga, ζήτημα να χωράνε 5-6 παιχνίδια , θα είσαι συνέχεια στο γράφε-σβήσε.
d_gkal Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Φαντάζομαι ότι θα δέχεται εξωτερικό σκληρό χωρίς κάποιο θέμα
nyne Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 800 κατι gb θα είναι,επίσης θα μπορείς να βάλεις εξωτερικό για να παιζεις τα παιχνίδια του ps4. Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2020 από nyne
GaGaS_Thess Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 30/8/2020 στις 8:48 ΜΜ, jon_pallis είπε Ειμαι υπερ κονσολας με δισκάκι αλλά το επιχείρημα της αργής σύνδεσης δεν ισχύει Οι Digital εκδόσεις έχουν pre load αρα τα εχεις έτοιμα κατεβασμένα πριν την ημερομηνία κυκλοφορίας και μπορείς να παίξεις με το που κυκλοφορεί το παιχνίδι. Μια online αγορά απο καταστήματα θέλει 24 ώρες να παραδοθεί. Σε 24 ώρες το μέσο παιχνίδι έχει κατέβει. Συμφωνω για την κονσολα με blu-ray αλλα πιστεψε με δεν ισχυει αυτο που λες απολυτα ...... Χθες ειμουν σε σπιτι φιλου να βαλω office στον καινουργιο του υπολογιστη και του λεω κατσε να δω και την γραμμη σου πως ειναι . Κλειδωμενη στα 6MBPS Και με dowload που δεν ξεπερνουσε τα 8kbps στην μια ωρα που ειμουν εκει... αντε βαλε αυτο τον ανθρωπο τωρα να κατεβαζει 100 gb παιχνιδι ... θελει 1 μηνα !!! Πολυς κοσμος θα κλαψει οταν το πιτσιρικι τα Χριστουγεννα τον ζαλισει για να του παρει το νεο Playstation Και θα αποφασισει για 50 - 100 € να παρει την digital εκδοση και θα κανει 1 εβδομαδα να κατεβασει ενα παιχνιδι γιατι οι περισσοτεροι δεν εχουν την παραμικρη ιδεα για την γραμμη τους και δεν μπορουν να καταλαβουν τι θα πει 100 GB Download με γραμμη που κλειδωνει στα 6 - 7 - 10 MBPS . Οταν ο πιτσιρικος θα κοιταζει μια οθονη και θα κλαιει γιατι δεν μπορει να παιξει θα ειναι αργα Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2020 από GaGaS_Thess
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα