radiohead Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 24 λεπτά πριν, dimigero88 είπε Το μονιτορ σε περιπτωση που θα βαλει τηλεραση σπιτι νομιζω θα ειναι περιττο. Με ενα ασυρματο σετ πληκτρολογιο κ ποντικι μπορει να κανει ανετα την δουλεια της . Λαπτοπ σιγουρα γιατι κατα πασα πιθανοτητα θα ειναι και εργαλειο και για την σχολη της ! Φανταζομαι οτι πλεον το μεγαλυτερο ποσοστο φοιτητων στο εξωτερικο δεν κραταει πλεον χειρογραφες σημειωσεις ! Επισης 15αρι εκτος το οτι στα ιδια λεφτα θα εχει καλυτερα χαρακτηριστικα απο το 17αρι θα ειναι πιο ευκολο και στις μετακηνισεις. Επισης αμα βρεθει στην ιδια τιμη στην χωρα που θα παει θα ηταν καλο να αγοραστει απο μεγαλο καταστημα εκει για aftersales λογους και ταχυτερη τεχνικη υποστηριξη . Καλη σταδιοδρομια στην κοπελα ευχομαι!!! Τηλεόραση αν δεν έχει ήδη το σπίτι εγώ δε θα έπαιρνα για να βλέπω ξένα κανάλια. Θα έβλεπα web tv στο μόνιτορ την ασύγκριτα μπροστά ελληνική τηλεόραση ειδικά τη μεσημεριανή ζώνη 😂 1 1
dimigero88 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 5 λεπτά πριν, radiohead είπε Τηλεόραση αν δεν έχει ήδη το σπίτι εγώ δε θα έπαιρνα για να βλέπω ξένα κανάλια. Θα έβλεπα web tv στο μόνιτορ την ασύγκριτα μπροστά ελληνική τηλεόραση ειδικά τη μεσημεριανή ζώνη 😂 Εχω την εντυπωση οτι μπλοκαρουν τις ΙP απο εξωτερικο για web tv ! Οποτε κατα πασα πιθανοτητα πρεπει να ψαχτει λιγο με VPN για να βλεπει μεσημεριανη ζωνη 😆 Οι περισσοτεροι παιρνουν τηλεοραση για να εξοικιωθουν πιο γρηγορα με την γλωσσα ! Δεν μας εχει πει και σε ποια χωρα παει ! 1
radiohead Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Αυτό δεν το γνώριζα, καλό tip για το vpn!
Pickle Rick Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, radiohead είπε Ένα πρότεινα εγώ αδερφέ σε άλλο νήμα είσαι; Έχω αστιγματισμό μάλλον
radiohead Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, Pickle Rick είπε Έχω αστιγματισμό μάλλον Στην πλάκα το είπα μην παρεξηγηθουμε
topmar Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Καλημέρα σε όλους σας και καλή εβδομάδα. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, οπότε συνοψίζοντας έχουμε: Laptop 15,6" + Ασύρματο πληκτρολόγιο και ποντίκι + σύνδεση σε τηλεόραση (πως; με καλώδιο;) + αγορά από τοπική αλυσίδα. Μάρκες αξιόπιστες; Τρέφω μία αδυναμία προς την Lenovo είναι η αλήθεια....
Marios8888 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 14 ώρες πριν, radiohead είπε Στην πλάκα το είπα μην παρεξηγηθουμε Προφανως..
radiohead Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 22 ώρες πριν, topmar είπε Καλημέρα σε όλους σας και καλή εβδομάδα. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, οπότε συνοψίζοντας έχουμε: Laptop 15,6" + Ασύρματο πληκτρολόγιο και ποντίκι + σύνδεση σε τηλεόραση (πως; με καλώδιο;) + αγορά από τοπική αλυσίδα. Μάρκες αξιόπιστες; Τρέφω μία αδυναμία προς την Lenovo είναι η αλήθεια.... Καλημέρα. Με hdmi προφανώς. Πότε θα γίνει η αγορά και από πιο κατάστημα σε βολεύει; Οι τιμές αλλάζουν καθημερινά. 1
topmar Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Καλησπέρα, λοιπόν, η χώρα σπουδών είναι η Ρουμανία και το ίντερνετ στο σπίτι θα είναι οπτική ίνα 300αρα. Καλύτερα από την τοπική αγορά να πάρω το Laptop;;
Τέρης Α. Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3🤪🤪άρα? Άρε τυχερή η κόρη σας! Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2020 από Τέρης Α. 1
topmar Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Τέρης Α. είπε 3🤪🤪άρα? Άρε τυχερή η κόρη σας! Βασική γραμμή κιόλας... Μη σου πω κόστος γιατί θα κλαις όπως κι εγώ.... Χαχαχαχαχα
radiohead Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Το mediagalaxy υποθέτω είναι αλυσίδα στυλ mediamarkt Αν περάσει windows η ίδια αυτό είναι δυναμιτης https://mediagalaxy.ro/laptop-lenovo-ideapad-3-15are05-amd-ryzen-7-4700u-pana-la-4-1ghz-15-6-full-hd-8gb-ssd-512gb-amd-radeon-graphics-free-dos-gri/cpd/LAP81W4004JRM/ Μετά κάτι τέτοιο https://www.pcgarage.ro/notebook-laptop/hp/156-15s-eq0019nq-fhd-procesor-amd-ryzen-7-3700u-4m-cache-up-to-40-ghz-8gb-ddr4-256gb-ssd-radeon-rx-vega-10-win-10-home-s-gray/?utm_source=compari.ro&utm_medium=pricegrabbers&utm_campaign=Notebook / Laptop Αυτό αν δεν κάνω λάθος είναι μηχανή αναζήτησης καλύτερης τιμής τύπου Σκρουτζ. Ρίξε μια ματιά https://www.compari.ro/ https://www.compari.ro/notebook-laptop-c3100/ 1
topmar Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Ω, ευχαριστώ πολύ....το 1ο φαίνεται πολύ καλή επιλογή, Win10 μπορώ να περάσω εγώ.....και τα υπόλοιπα φυσικά.... Πολύ καλές πληροφορίες, ευχαριστώ πολύ! 1
topmar Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Καλησπέρα, τελικά πήρα από Ελλάδα το Lenovo IdeaPad 3-15 FullHD-IPS Ryzen5-NewGen 8GB/SSD256 W10 Grey....Ευχαριστώ όλους... 1
Leleouras Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 On 06/09/2020 at 13:50, topmar said: Βασική γραμμή κιόλας... Μη σου πω κόστος γιατί θα κλαις όπως κι εγώ.... Χαχαχαχαχα Για πες μας το κόστος σε παρακαλώ, εμένα προσωπικά μου λείπει το κλάμα 😢
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα