Vasilis T 92 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 29 λεπτά πριν, grhgorhs1976 είπε Για πάτα το βελάκι στο "κεντρικος υπολογιστής υπηρεσίες"να δούμε τι τρέχει.
duffyduck Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/moden-setup-host-using-50-cpu-on-windows-10/d92aca5b-e527-411b-974a-8264cee989fa?auth=1
nikos1982 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 μια χαρα χρηση κανει το cpu πως μερικοι ιδατε οτι εχει μεγαλη χρηση;;;;η θερμοκρασια ηταν στα υψη λογο οτι το προγραμα εβγαζε οτι νανε. 1
duffyduck Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 απλα τωρα μαλλον προσπαθει να του περασει win10 update
Vasilis T 92 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 5 ώρες πριν, duffyduck είπε απλα τωρα μαλλον προσπαθει να του περασει win10 update Ναι μου τα πέρασε https://www.youtube.com/watch?v=20nRzKW95Wc&feature=youtu.be γτ μόλις πατάω την διαχείριση εργασιών και μου την ανοίγει μου δείχνει στην αρχή 64% πχ CPU για ένα δευτερόλεπτο και αμέσως μετά πέφτει κατευθείαν σε κλάσματα του δευτερολέπτου στο 11% και γενικά μετά μου κάνει αυτά τα μικρά σκαμπανεβάσματα όσες φόρες και να την ανοίξω την καρτέλα είναι φυσιολογικό αυτό?? επίσης έχω μια άλλη απορία γτ μερικές φόρες μόλις πατάω να μου κάνει ο υπολογιστής τερματισμό λειτουργίας δεν κλείνει πότε?? και το ίδιο γίνετε και στην επανεκκίνηση όταν τον πιάνει και δεν ξέρω τι να κάνω και αναγκάζομαι να πατάω παρατεταμένα το κουμπί πάνω στο πύργο να κλείσει απότομα πως το λενε??
duffyduck Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Εγω για να μην εχω θεματα με το ξεκινημα του PC, ή μαυρες οθονες αμεσως μετα το boot των Win10, εχω ενεργοποιήσει το ErP Ready στο BIOS. Εχω κανει και BIOS update, και προς το παρον ολα καλα. Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2020 από duffyduck
Vasilis T 92 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 9 ώρες πριν, duffyduck είπε Εγω για να μην εχω θεματα με το ξεκινημα του PC, ή μαυρες οθονες αμεσως μετα το boot των Win10, εχω ενεργοποιήσει το ErP Ready στο BIOS. Εχω κανει και BIOS update, και προς το παρον ολα καλα. Πώς τα κάνεις όλα αυτά μπορείς να μου εξηγήσεις σε παρακαλώ πολύ?? γιατί είμαι άσχετος από αυτά και γτ δεν ξέρω και αγγλικά των υπολογιστή των έχω ρύθμιση να τα δείχνει όλα σε ελληνικά
duffyduck Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Αφου δεν ξερεις, μην τον πειραζεις, γιατι μπορει να κανεις ζημια.
elpenor Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) @Vasilis T 92 Τα σκαμπανεβάσματα στο CPU usage που περιγράφεις είναι μάλλον φυσιολογικά. Στα windows πάντα κάτι γίνεται, updates/antivirus scan/index και τώρα με το bug του optimize & defrag ένας θεός ξέρει τι ακόμα. To 84-90 που γράφεις στον τίτλο να υποθέσω ότι δεν είναι usage αλλά λάθος ένδειξη θερμοκρασίας. Μήπως έχεις αργό δίσκο (HDD) και για αυτό αργεί να κλείσει όταν κάνει update κλπ; Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2020 από elpenor 1
Vasilis T 92 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, elpenor είπε Μήπως έχεις αργό δίσκο (HDD) και για αυτό αργεί να κλείσει όταν κάνει update κλπ; Δεν ξερω πως θα το δω αυτο;; 3 ώρες πριν, duffyduck είπε Αφου δεν ξερεις, μην τον πειραζεις, γιατι μπορει να κανεις ζημια. Οκ τα αφήνω οπως έχουν δεν πειράζω τπτ μονος μου αφού δεν ξερω γιατί μπορεί να κάνω καμία ζημία οπως ειπες και εσυ και να εχω αλλα μετα... μου φτάνουν αυτα που εχω τα προβλήματά με των υπολογιστή δεν Θέλω αλλα...
elpenor Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) @Vasilis T 92 https://lmgtfy.com/?q=how+to+find+the+model+of+my+hard+drive Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2020 από elpenor
Vasilis T 92 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, elpenor είπε @Vasilis T 92 https://lmgtfy.com/?q=how+to+find+the+model+of+my+hard+drive δεν το βρίσκω έτσι δεν ξέρω αγγλικά και δεν βγάζω άκρη ο δίσκος hdd αποσο δειχνει στο Hard Disk Sentinel ειναι ο st2000dm008-2fr102 https://www.google.gr/search?ei=SutOX8DdN4vbsAfcn5-oBA&q=st2000dm008-2fr102&oq=st2000dm008-2f&gs_lcp=ChNtb2JpbGUtZ3dzLXdpei1zZXJwEAEYADIECAAQEzIECAAQEzIECAAQEzIECAAQEzIECAAQEzIECAAQEzIECAAQEzIECAAQEzoECAAQRzoCCAA6BAgAEENQ36sBWNb7AWDPtwJoAHABeACAAXiIAZ8EkgEDMS40mAEAoAEBwAEB&sclient=mobile-gws-wiz-serp&fbclid=IwAR1oN98s-urjrHOm88wVN_U8u5m1uYPWNlCnIFmkLUhcc54nXSdlnoOqvL0 1
elpenor Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 @Vasilis T 92 Αν αγοράσεις ένα δίσκο SSD και βάλεις εκεί τα windows θα έχεις πολύ λιγότερες καθυστερήσεις, γενικά θα δεις μεγάλη διαφορά, είναι ότι καλύτερο μπορείς να κάνεις για το PC σου. 1
Τέρης Α. Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, Vasilis T 92 είπε ο δίσκος hdd αποσο δειχνει στο Hard Disk Sentinel ειναι ο st2000dm008-2fr102 Ναι, αλλά ο δεύτερος είναι SSD (ο MX500). Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2020 από Τέρης Α. 1
Vasilis T 92 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, elpenor είπε @Vasilis T 92 Αν αγοράσεις ένα δίσκο SSD και βάλεις εκεί τα windows θα έχεις πολύ λιγότερες καθυστερήσεις, γενικά θα δεις μεγάλη διαφορά, είναι ότι καλύτερο μπορείς να κάνεις για το PC σου. Μα έχω ήδη και έναν ssd στον συστήμα μου αυτόν https://www.skroutz.gr/s/13785263/Crucial-MX500-500GB.html#description Αλλά δεν ξέρω αν εκκινούνται με αυτόν τα Windows κτλπ πως θα το μάθω??? Επίσης έχω μια ακόμα απορία με ποιον από τους δύο δίσκους να επεξεργάζομαι της έγραφες μου να της βλεπω με το προγγραμα videoredo και να της κοβο και να της ραβο για καλύτερα αποτελέσματά κτλπ τα αρχεια ειναι σε μορφη ts με των sdd η των hdd??? Και σε ποιον από τους δύο μετά να της κάνω export πως το λένε? Αν το λέω σψστα αυτό π θέλω να πω ελπίζω να καταλάβατε τι εννοώ τι θέλω να πω Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2020 από Vasilis T 92
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα