Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα μαλλον εχω κάποιο πρόβλημα με την cpu η των υπολογιστή γενικά δεν ξέρω  ακόμα και  χωρίς να κάνω τπτ απολύτως καμια εργασία εχω προσέξει άπειρες φορες να μου κάνει αυτά τα σκαμπανεβάσματα  στην cpu  δλδ  να μου φτάνει μέχρι το 90% συνέχεια  και να είναι στο κοκινο η αριθμοί και το ανεμιστήρακι να δουλέυει σαν τρελό να ακούγετε Και ολα τα υπόλοιπα να είναι στο πράσινο Γιατί φταίει κατι???

https://ibb.co/6NL3mQ6

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε

Το στήσατε εσείς το σύστημα;

Όχι ένας τεχνικός υπολογιστών 

Επεξ/σία από Vasilis T 92
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1. Ξεχνα το Speccy. Κατεβασε τα CPU-Z, HWmonitor, GPU-Z, AMD Ryzen Master, HWInfo, AIDA64, OCCT, Core Temp

2. Για να βλεπω 14nm Ryzen 5, μαλλον εχεις Ryzen 5 1600 ή 2400G ?

3. Η μημη σου ειναι χρονισμένη στα 2133MHz. Δεν εχει βαλει το XMP ή DOCP .

4. Θελεις μάλλον καλυτερη ψυξτρα. Αλλά αυτο θα το ξέρουμε οταν μας πεις τι λεει για τις θερμορασιες το AMD Ryzen Master ή το HWInfo, (ή το OCCT ή το AIDA64 ή το Core Temp κλπ.)

5. Ως power plan μπορει να εχεις το AMD Ryzen Balanced αντι του σκετο Balanced. Πλεον (μετα απο καποιο Win10 update) δεν χρειαζεται το AMD Ryzen Balanced και μπορεις να βαλεις το σκετο Balanced.

Μπραβο στον τεχνικό. Το τεσταρε καλά πριν στο φτιαξει. :D :D :P :P

Υ.Γ.: Φτιαχνω μόνος μου τους υπολογιστές μου (καποτε έκανα και τον τεχνικο --- μπορει να μην ειμαι ο καλυτερος τεχνικος pc, αλλα δεν ειμαι και τελείως πατάτας). :D

Επεξ/σία από duffyduck
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 ώρες πριν, duffyduck είπε

1. Ξεχνα το Speccy. Κατεβασε τα CPU-Z, HWmonitor, GPU-Z, AMD Ryzen Master, HWInfo, AIDA64, OCCT, Core Temp

2. Για να βλεπω 14nm Ryzen 5, μαλλον εχεις Ryzen 5 1600 ή 2400G ?

3. Η μημη σου ειναι χρονισμένη στα 2133MHz. Δεν εχει βαλει το XMP ή DOCP .

4. Θελεις μάλλον καλυτερη ψυξτρα. Αλλά αυτο θα το ξέρουμε οταν μας πεις τι λεει για τις θερμορασιες το AMD Ryzen Master ή το HWInfo, (ή το OCCT ή το AIDA64 ή το Core Temp κλπ.)

5. Ως power plan μπορει να εχεις το AMD Ryzen Balanced αντι του σκετο Balanced. Πλεον (μετα απο καποιο Win10 update) δεν χρειαζεται το AMD Ryzen Balanced και μπορεις να βαλεις το σκετο Balanced.

Μπραβο στον τεχνικό. Το τεσταρε καλά πριν στο φτιαξει. :D :D :P :P

Υ.Γ.: Φτιαχνω μόνος μου τους υπολογιστές μου (καποτε έκανα και τον τεχνικο --- μπορει να μην ειμαι ο καλυτερος τεχνικος pc, αλλα δεν ειμαι και τελείως πατάτας). :D

1319079482_.png.d9c2a9715a3dcc1c08d7f65e86b59f1c.png

Χωρίς τίτλοωδω.png

Επεξ/σία από Vasilis T 92
Επεξεργασία
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μεχρι 51 max δειχνει. Που ειναι το προβλημα? Βαλε AMD Ryzen Master ή HWINFO64

R5 2600 (αρα 12nm και οχι 14nm). Γενικά το Speccy ο,τι να'ναι δειχνει.

Επεξ/σία από duffyduck
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, duffyduck είπε

Που ειναι το προβλημα?

Που το Speccy δείχνει ότι να'ναι τεσπα ευχαριστώ πολύ. Αλλα Λύσε μου μια απορία σε παρακαλώ πολύ το σύστημα μου μπορεί να κάνει αναπαραγωγή 4k από το YouTube και γενικα εκτός ίντερνετ η θα χρειαστεί να αναβαθμίσω το pc μου η να αλλάξω την  οθόνη του υπολογιστή ???

5 ώρες πριν, mesfigas είπε

μηπως κανενας ιος ?

τρεξε κανα καλο antivirus

Έχω antivirus δεν μου βγάζει κανένα ιό 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Vasilis T 92 είπε

Που το Speccy δείχνει ότι να'ναι τεσπα ευχαριστώ πολύ. Αλλα Λύσε μου μια απορία σε παρακαλώ πολύ το σύστημα μου μπορεί να κάνει αναπαραγωγή 4k από το YouTube και γενικα εκτός ίντερνετ η θα χρειαστεί να αναβαθμίσω το pc μου η να αλλάξω την  οθόνη του υπολογιστή ???

Έχω antivirus δεν μου βγάζει κανένα ιό 

δες ποιο η πια services κανουνε μεγαλη χρηση CPU

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εδώ μας λέει για 84-90%. Τι πόρισμα να βγάλουμε με το 12%

Επεξ/σία από Τέρης Α.
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...